2014-09-05 13:32:10, Geronimo napisał(a):
...
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

not sure if want...
[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 05-09-2014 15:10 ]
Str 130 z 847 |
|
---|---|
Markywee | Post #1 Ocena: 0 2014-09-05 15:10:31 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: 2014-09-05 13:32:10, Geronimo napisał(a): ... ![]() ![]() ![]() not sure if want... [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 05-09-2014 15:10 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Onieznajomy | Post #2 Ocena: 0 2014-09-05 16:09:24 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
to tylko na MW wiekszosc przeciwko mnie w temacie Ukrainy : ]
Przedstawiciele organizacji walczącej o wyzwolenie Kraju Basków zorganizowali antyukraiński protest przy okazji meczu Ukraina - Stany Zjednoczone na mistrzostwach świata w koszykówce. Zgromadzeni pod halą w Bilbao ludzie wywiesili transparenty oskarżające Kijów o bycie maskotką w rękach amerykańskiego rządu i Unii Europejskiej oraz o organizowanie ataków na zasługujących na niepodległość mieszkańców wschodniej Ukrainy. [ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 05-09-2014 16:13 ] |
Onieznajomy | Post #3 Ocena: 0 2014-09-05 16:12:43 (11 lat temu) |
.
[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 05-09-2014 16:13 ] |
Post #4 Ocena: 0 2014-09-05 17:24:05 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2014-09-05 19:23:13 (11 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
I pomyśleć że zachód chciał mieć ich za partnera.
![]() |
|
|
Onieznajomy | Post #6 Ocena: 0 2014-09-07 07:01:24 (11 lat temu) |
z czasem sprawa wyjdzie najaw, tak jak z tajnymi wiezieniami CIA
a swoja droga ciekawa postac ten Sienkiewicz i ta jego prywatna firma "ochroniarska" ASBS Othago 11 maja na lotnisku w Kijowie w tajemnicy wylądował samolot. Nie przeszedł kontroli, a na jego pokładzie oprócz broni i amfetaminy znajdowali się agenci CIA, działacze Prawego Sektora i polscy żołnierze z organizacji ASBS, założonej kilka lat temu przez obecnego ministra spraw wewnętrznych Polski Bartłomieja Sinkiewicza" - pisze Mikołaj Maliszewski w artykule "Polskie szwadrony śmierci walczą na Ukrainie" ("Polish Death Squads Fighting in Ukraine W internecie pojawiło się nagranie ukazujące jak walczący dla władz w Kijowie osobnicy o nieprzepisowym umundurowaniu chowają się do mikrobusa z polskimi tablicami rejestracyjnymi. Nagranie pochodzi prawdopodobnie z 11 maja i ilustruje obecność sił paramilitarnych (nie wszyscy są w przepisowych mundurach) walczących dla kijowskich władz w mieście Krasnoarmiejsk w obwodzie donieckim. Ilustruje kłótnie mieszkańców z bojownikami. W 10 minucie 45 sekundzie nagrywający zwraca uwagę na żółty mikrobus marki mercedes posiadający polskę rejestrację LCH 28324. Samo w sobie nie jest to aż tak podejrzanym, jednak wokół samochodu w nim znajdują się mężczyźni odróżniający się umundurowaniem i w przeciwieństwie do innych bojowników, zdecydowanie unikający rozmowy. Na pokładzie samolotu mieli się także znajdować agent CIA Richard Michael oraz bojownicy z Prawego Sektora i prywatnej firmy militarnej Bartłomieja Sienkiewicza ASBS Othago (miała stracić na wschodzie Ukrainy sześciu ludzi). Dla kijowskiej „junty” mieli pracować także najemnicy z firm amerykańskich. |
rafal80 | Post #7 Ocena: 0 2014-09-07 08:39:33 (11 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2014-09-05 16:09:24, Onieznajomy napisał(a): to tylko na MW wiekszosc przeciwko mnie w temacie Ukrainy : ] Zgromadzeni pod halą w Bilbao ludzie wywiesili transparenty oskarżające Kijów o bycie maskotką w rękach amerykańskiego rządu i Unii Europejskiej oraz o organizowanie ataków na zasługujących na niepodległość mieszkańców wschodniej Ukrainy. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 05-09-2014 16:13 ] Maskotką to był Janukowycz w rękach Putina. Teraz Putin stracił kontrolę i dlatego wspiera separatystów. A ilu normalnych ludzi wschodniej Ukrainy tak na prawdę chcę niepodległości tego się nigdy nie dowiemy ponieważ mieszkańcy są zastraszeni przez bandę uzbrojonych zbirów, którzy wprowadzili tam swoje prawa. A czy ci, którzy z własnej woli chcą niepodległości mają rację? Nie sądzę. To tak jakby mieszkańcy Southall pod Londynem domagali stworzenia niepodległego państwa Pakistan 2. Integralność terytorialna krajów powinna być absolutnie bezdyskusyjna jeśli chcemy aby na świecie panował pokój. W przeciwnym razie w każdym państwie znajdzie się jakaś grupa ludzi, która myśli inaczej. Jeśli zaczniemy uznawać, że ci ludzie mają prawo walczyć o swoje racje za pomocą karabinów i wyrzutni rakiet to świat zwariuje. |
Onieznajomy | Post #8 Ocena: 0 2014-09-07 11:58:53 (11 lat temu) |
Prezydent Białorusi Alaksandr Łukaszenka ocenił, że Stany Zjednoczone mają swój udział w konflikcie na Ukrainie. Opowiedział się również za większą samodzielnością ukraińskich regionów. Mówił o tym w wywiadzie dla telewizji Rossija 1.
- Należy mieć na uwadze, że stworzono ogromne tornado i prądy powietrzne wciągają w tę trąbę Rosję i nas. W czyim to leży interesie? Nie w interesach Europejczyków. To Wujek Sam zza oceanu nieustannie nas popycha do tej masakry - oświadczył w wywiadzie, udzielonym jeszcze przed podpisaniem w piątek w Mińsku protokołu o wstrzymaniu ognia na Ukrainie. Lukaszenka ma racje ze Obama przyjechal poklepal Tuska po pleckach, pewnie tez cos obiecal, zebysmy tylko pomogli mu zrobic wojne w Europie ale to nie takie proste wyraznie widac ze na Ukrainie Poroszenko chcilaby juz pokojowych rozwiazan, ale Jaceniuk wciaz wode maci - Dzwoni do mnie Jaceniuk i pyta, czy nie przysłałbym mu helikopterów, a ja nie wiem, czy pyta mnie jako polskiego premiera czy szefa Rady Europejskiej.Powinienem jak najszybciej przestać być szefem rządu. Bo występuję w rolach niepołączalnych - te słowa, według "Wprost", Donald Tusk wypowiedział podczas środowego zarządu PO. |
Onieznajomy | Post #9 Ocena: 0 2014-09-08 20:53:13 (11 lat temu) |
wwiarygodnosc informacji z konfliktu na Ukrainie:
Udało się porozumieć z kilkoma krajami NATO w sprawie bezpośrednich dostaw nowoczesnej broni, która pomoże nam obronić się i zwyciężyć. Chociaż liczymy tylko na siebie, to jest nam nadzwyczaj potrzebna finansowa i techniczna pomoc wojskowa. I otrzymamy ją - powiedział Poroszenko. Po szczycie NATO doradca prezydenta Ukrainy Jurij Łucenko napisał na blogu gazety "Ukrainska Prawda", że podczas spotkania zapadły ustalenia dotyczące przysłania na Ukrainę doradców wojskowych oraz dostaw nowoczesnej broni. vs Na szczycie NATO nie było żadnych ustaleń nt. dostarczania nowoczesnej broni Ukrainie - powiedział w poniedziałek minister obrony narodowej Tomasz Siemoniak. |
Markywee | Post #10 Ocena: 0 2014-09-08 21:47:58 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
ciekawe.
http://www.nst.com.my/node/23569 o zestrzelonym samolocie pasazerskim Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|