Cytat:
2013-01-04 21:10:01, united4ever napisał(a):
Owsiak dlatego nie powinien się wypowiadać w tej kwestii ponieważ on nie mówi swojego zdania tylko powtarza opinie rządu .
Tak wiec jest niczym innym jak propagandą rządową i zawsze będzie powtarzał to o co go poproszą .
Ciekawe jaką to ważną kwestią zajmie sie w przyszłości ? EURO może ?Aborcja ?
Gdzies tak, pare dni temu mignal artykul, czy tez blog (nie pamietam).
Wynikalo z niego jasno, ze aby odciagnac obywateli od spraw bierzacych, wystarczy podniesc kolejny raz sprawe aborcji.
Sprawa aborcji jest podnoszona kilkakrotnie w czasie kadencji, jednak wciaz z niej nic nie wynika.
Tzn. wynika: Kobieta sama nie ma prawa podjac decyzji, ba, staje sie zbrodniarka. To jest przerazajace.
Cytat:
Druga sprawa to w tym momencie zniechęcił do siebie i swojego przedsięwzięcia ( które bardzo szanuje i podziwiam) jakąs tam grupe ludzi , czyli zbierze troche mniej pieniążków niż by mógł .
Ja sie ciesze, ze podniosl ten temat.
Czlowiek nie jest wiecznie mlody. Medialnie "mamuski i ich pociechy" sprzedaja sie lepiej. Jednak kiedys te "mamuski i ich pociechy" tez beda chcialy ostatnich chwil zycia z godnoscia przezyc. "Smierdzacy staroscia czlowiek" przestaje byc czlowiekiem?
Cytat:
Dalej , w tym wywiadzie powiedział że eutanazja jest to " pomoc starszym w cierpieniach "
Jakim starszym ? Jak ja bym był tym starszym to bym się delikatnie wqurwił że mi tutaj ktoś chce w ten sposób "pomagać"
A ja chcialbym miec mozliwosc wyboru teraz, kiedy jeszcze jestem czynny zawodowo, kiedy moge myslec i sam moge podjac decyzje.
Pozniej, juz takiej mozliwosci np. po wypadku, moge nie miec.
I bede skazany na innych, ktorzy beda sadzili, ze chodowanie rosliny przez nastepne dziesiec lat jest humanitarne.
My name is Troll. Just Troll. ; )