Cytat:
2014-05-23 17:28:12, ewa28300 napisał(a):
Cytat:
2014-05-23 17:08:46, ewamik napisał(a):
Cytat:
2014-05-23 16:53:25, ewa28300 napisał(a):
Współczuje niektórym kobietom. Masakra.
a czemu to współczujesz? On jasno dodał-trzeba wiedziec,kiedy można(gwałcić)a kiedy nie.
Dlatego, ze gra wstępna nie polega na tym, ze ja powtarzam nie, a on powtarza, ze tak. Nie wyobrażam sobie takiej gry wstępnej, chociaz moze niektórzy tak maja i obojgu to odpowiada, ale to nie znaczy ze wszystkie kobiety chca takiego podejścia. Ja nie chce i nie jestem chyba jedyna. Owszem zdarza sie, ze kobieta mowi nie, a potem no dobra i to w tym momencie zaczyna sie gra wstępna, ale przymuszanie do seksu i bycie namolnym nie moze byc nazywane gra wstępna, no chyba ze ktos to traktuje jako rodzaj fetyszu (tak sie to chyba nazywa), ale nie we wszystkich relacjach jako standard.
Mikke gada takie rzeczy jak o tych młodocianych przestępcach bo znajduje grunt, na ktory to trafia. Do mnie to nie trafia bo nie jeden dostał takie lanie, ze uciekł z domu i robił jeszcze gorsze rzeczy na gigancie. Ty tez dobrze wiesz, ze bicie to nie jest złoty środek na wychowanie. Z kara śmierci jest to samo, mnóstwo ludzi ja popiera bo jest za duzo zbrodni gdzie kara śmierci jest nad wyraz uzasadniona, ale Polska nie wprowadzi kary, coraz wiecej stanów w USA z niej rezygnuje, poza tym słyszałas o seryjnych mordercach, ktorzy zabijali bo postawili sobie za punkt honoru skończyć jako sława w celi śmierci, lub takich ktorzy innych w tym celu nasladowali? I po raz kolejny sie okazuje, ze złoty środek jest tylko z pozoru złoty.
Co do aborcji to ja z kolei nie głosuje na polityków, ktorzy chca byc sędziami w kwestiach swiatopogladowych obywateli.
I wiele innych bzdur, ktore wygaduje ten człowiek. Jak chociażby ci niepełnosprawni, albo ze kobieta głosuje tak jak facet, z ktorym aktualnie sypia. Mnie to obraza jako kobiete bo sugeruje, ze myślą wagina a nie mózgiem.
Paradoksem jest ,że osoby przeciwne karze śmierci,popierają aborcje. To chyba nawet Mikke mówił.
Ewa,nie czytasz ze zrozumieniem. Mikke nie mówi o biciu młodych w domu ale o karze-zamiast więzienia.
Powiedzmy,że jakiś 16latek napadł na staruszke i wyrwał jej torebkę,lub też włamał sie do samochodu. Za to normalnie poszedłby do oprawczaka,dostałby kuratora albo nie wiem co jeszcze.
Inny 18latek włamałby się do domu-za to juz więzienie.
Oni w poprawczaku dowiedza się jak to robić,żeby nie wpaśc drugim razem,w więzeniu od recydywy dowie się jeszcze lepszych rzeczy.
Tak więc zamiast ich karać,Mikke jest za tym any spuścić im lanie-powiedzmy 20pasów na goły tyłek...wszystko w miejscu publicznym.
Oczywiście coś takiego nie bedzie miało miejsca,poniewaz żyjemy nw Europie w cywilizowanym kraju.
Kara smierci-jak najbardziej ZA. Wszedzie znajdzie się jakis psychopata,ktory chce zginąc w ten czy inny sposób.
Tak jak w Niemczech bodajże, ktoś tam zgłosił sie,że chce zostać zjedzony. Znalazł ochotnika.
Dlaczego z moich podatków jakiś pedofil,który zgwałci i zamorduje 5-latkę,ma siedzieć w celi 3x3 z tv,siłownią,super żarciem i mają go odwiedzać zespoły muzyczne itd?
Z kolei w szpitalu matka po porodzie dostaje parówkę i 2 kromki chleba,bo nie ma pieniędzy. Taki więzień ma super 2daniowy posiłek- normy europejskie.
Mniejsza z tym...Tu jest temat o wyborach i tego sie trzymajmy