Str 9 z 21 |
|
---|---|
Onieznajomy | Post #1 Ocena: 0 2012-10-27 23:31:31 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Gdanszczanka, idziemy spac?
Zreszta rob co chcesz, ja sie klade. Dobranoc wszystkim. |
gdanszczanka | Post #2 Ocena: 0 2012-10-27 23:39:59 (13 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2012 Skąd: South east |
Cytat: 2012-10-27 23:31:31, Onieznajomy napisał(a): Gdanszczanka, idziemy spac? Zreszta rob co chcesz, ja sie klade. Dobranoc wszystkim. Ja to jeszcze posiedze skarbeczku bo tak fajnie cicho sie robi a i pilot mam na wlasnosc i te prymitywne programy w moim nie na czasie telewizorze moge sobie bez ograniczen ogladac, ale ty spij dobrze ryjku tylko nie chrap zebys mi telewizora nie zagluszal ![]() ![]() Phi
|
znowu-ciupek | Post #3 Ocena: 0 2012-10-27 23:50:05 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-10-27 23:39:59, gdanszczanka napisał(a): Cytat: 2012-10-27 23:31:31, Onieznajomy napisał(a): Gdanszczanka, idziemy spac? Zreszta rob co chcesz, ja sie klade. Dobranoc wszystkim. Ja to jeszcze posiedze skarbeczku bo tak fajnie cicho sie robi a i pilot mam na wlasnosc i te prymitywne programy w moim nie na czasie telewizorze moge sobie bez ograniczen ogladac, ale ty spij dobrze ryjku tylko nie chrap zebys mi telewizora nie zagluszal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gdanszczanka | Post #4 Ocena: 0 2012-10-27 23:56:06 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-10-27 23:50:05, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2012-10-27 23:39:59, gdanszczanka napisał(a): Cytat: 2012-10-27 23:31:31, Onieznajomy napisał(a): Gdanszczanka, idziemy spac? Zreszta rob co chcesz, ja sie klade. Dobranoc wszystkim. [/QUO Ja to jeszcze posiedze skarbeczku bo tak fajnie cicho sie robi a i pilot mam na wlasnosc i te prymitywne programy w moim nie na czasie telewizorze moge sobie bez ograniczen ogladac, ale ty spij dobrze ryjku tylko nie chrap zebys mi telewizora nie zagluszal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eeee tam benki...zapomoga jakas... noc dluzsza o godzine to sobie posiedze i tym pilotem naciesze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Phi
|
znowu-ciupek | Post #5 Ocena: 0 2012-10-27 23:58:29 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-10-27 23:56:06, gdanszczanka napisał(a): Cytat: 2012-10-27 23:50:05, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2012-10-27 23:39:59, gdanszczanka napisał(a): Cytat: 2012-10-27 23:31:31, Onieznajomy napisał(a): Gdanszczanka, idziemy spac? Zreszta rob co chcesz, ja sie klade. Dobranoc wszystkim. [/QUO Ja to jeszcze posiedze skarbeczku bo tak fajnie cicho sie robi a i pilot mam na wlasnosc i te prymitywne programy w moim nie na czasie telewizorze moge sobie bez ograniczen ogladac, ale ty spij dobrze ryjku tylko nie chrap zebys mi telewizora nie zagluszal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eeee tam benki...zapomoga jakas... noc dluzsza o godzine to sobie posiedze i tym pilotem naciesze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Onieznajomy | Post #6 Ocena: 0 2012-10-28 08:54:28 (13 lat temu) |
media.wp.pl/kat,1022955,wid,15040170,wiadomosc.html?ticaid=1f6ca&_ticrsn=5
Media natychmiast odkryły, że wiceprezydent Janicki uczestniczył w wycieczce na Zanzibar w towarzystwie prezesa Dynamicomu, co miałoby świadczyć o dziwnych powiązaniach obu panów. Tymczasem Janicki, zamiast udać się na zwolnienie lekarskie, skryć u krewnych lub znajomych i milczeć, ruszył do kontrataku. Najlepsze moim zdaniem, sa slowa dziennikarza: "zamiast udać się na zwolnienie lekarskie, skryć" Dla mnie to jest nastepne upokorzenie zwyklych ludzi, dziennikarz uwaza ze normalnym zachowaniem prezydenta powinno byc "schowanie sie na zwolnieniu lekarskim", przeciez to trzeci swiat, ludzie lepszej i gorszej kategorii. _________________________________________________________ Ciekawy komentarz pod tym artykulem: "a czy wiecie dlaczego ci leśni dziadkowie tak mało biletów przeznaczają dla kibiców ? a tak wiele dla działaczy i ich rodzinek i znajomych ! pierwsze skojarzenie to kochają sport ,o nie moi drodzy nie kochają oni się go boją ,wolą rozdać te bilety za darmo niż sprzedać żeby na trybunach mieć swoich ludzi , żeby kibiców było jak najmniej ,żeby nie usłyszeć co o nich myślą kibice i tym samym żeby cały świat się o tym nie dowiedział !" [ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 28-10-2012 08:55 ] |
gdanszczanka | Post #7 Ocena: 0 2012-10-28 13:08:54 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-10-28 08:54:28, Onieznajomy napisał(a): media.wp.pl/kat,1022955,wid,15040170,wiadomosc.html?ticaid=1f6ca&_ticrsn=5 Media natychmiast odkryły, że wiceprezydent Janicki uczestniczył w wycieczce na Zanzibar w towarzystwie prezesa Dynamicomu, co miałoby świadczyć o dziwnych powiązaniach obu panów. Tymczasem Janicki, zamiast udać się na zwolnienie lekarskie, skryć u krewnych lub znajomych i milczeć, ruszył do kontrataku. Najlepsze moim zdaniem, sa slowa dziennikarza: "zamiast udać się na zwolnienie lekarskie, skryć" Dla mnie to jest nastepne upokorzenie zwyklych ludzi, dziennikarz uwaza ze normalnym zachowaniem prezydenta powinno byc "schowanie sie na zwolnieniu lekarskim", przeciez to trzeci swiat, ludzie lepszej i gorszej kategorii. _________________________________________________________ Ciekawy komentarz pod tym artykulem: "a czy wiecie dlaczego ci leśni dziadkowie tak mało biletów przeznaczają dla kibiców ? a tak wiele dla działaczy i ich rodzinek i znajomych ! pierwsze skojarzenie to kochają sport ,o nie moi drodzy nie kochają oni się go boją ,wolą rozdać te bilety za darmo niż sprzedać żeby na trybunach mieć swoich ludzi , żeby kibiców było jak najmniej ,żeby nie usłyszeć co o nich myślą kibice i tym samym żeby cały świat się o tym nie dowiedział !" [ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 28-10-2012 08:55 ] Oj jakzes ty sie uparl o tym stadionie - fakt zawstydzajace i niektore przkazy i komentarze ponizajace ale mysle ze wlasnie z powodu ogolno swiatowego zasiegu sprawy wszyscy raczej woleliby o tym zapomniec niz to rozdmuchiwac - Patalachy jestesmy i tyle Ja tak sie za bardzo pilka nie interesuje ale pamietam ze pierwsza rzecza jaka uslyszalam po przysciu do pracy nastepnego dnia byly dowcipy anglikow na temat hokus-pokus dachu, ktory mial byc a go nie bylo... przekladnia wyglada nastepujaco - w polsce idioci spieprzyli ja zbieram ciegi, dobrze ze mam poczucie humoru i sie potrafie z siebie smiac bo bym sie tych popularnych na MW kompleksow malego polaczka nabawila.... ![]() A ty to wczesnie wstajesz tak przy niedzieli... Ja ostatnio gdzies slyszalam o jakims burmistrzu czy prezydencie miasta co sie nie zgodzil na zorganizowanie jakiegos eventu charytatywnego zorganizowanego na cel pomocy chorej na raka mlodej(22lata) dziewczyny, bo mu sie murawka poniszczy a to jest tak trudno o to zadbac, tylko niestety niemoge tego znalezc na netcie.. Tu juz glupota i bezdusznosc nie zna granic... ![]() Phi
|
Onieznajomy | Post #8 Ocena: 0 2012-10-28 13:15:29 (13 lat temu) |
#7 - zgodze sie ale tylko z ostatnim zdaniem, pozostaly wpis niema nic wspolnego z tym co umiescilem.
|
MrMaverick1971 | Post #9 Ocena: 0 2012-10-28 13:16:11 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
Cytat: 2012-10-28 13:08:54, gdanszczanka napisał(a): Cytat: 2012-10-28 08:54:28, Onieznajomy napisał(a): media.wp.pl/kat,1022955,wid,15040170,wiadomosc.html?ticaid=1f6ca&_ticrsn=5 Media natychmiast odkryły, że wiceprezydent Janicki uczestniczył w wycieczce na Zanzibar w towarzystwie prezesa Dynamicomu, co miałoby świadczyć o dziwnych powiązaniach obu panów. Tymczasem Janicki, zamiast udać się na zwolnienie lekarskie, skryć u krewnych lub znajomych i milczeć, ruszył do kontrataku. Najlepsze moim zdaniem, sa slowa dziennikarza: "zamiast udać się na zwolnienie lekarskie, skryć" Dla mnie to jest nastepne upokorzenie zwyklych ludzi, dziennikarz uwaza ze normalnym zachowaniem prezydenta powinno byc "schowanie sie na zwolnieniu lekarskim", przeciez to trzeci swiat, ludzie lepszej i gorszej kategorii. _________________________________________________________ Ciekawy komentarz pod tym artykulem: "a czy wiecie dlaczego ci leśni dziadkowie tak mało biletów przeznaczają dla kibiców ? a tak wiele dla działaczy i ich rodzinek i znajomych ! pierwsze skojarzenie to kochają sport ,o nie moi drodzy nie kochają oni się go boją ,wolą rozdać te bilety za darmo niż sprzedać żeby na trybunach mieć swoich ludzi , żeby kibiców było jak najmniej ,żeby nie usłyszeć co o nich myślą kibice i tym samym żeby cały świat się o tym nie dowiedział !" [ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 28-10-2012 08:55 ] Oj jakzes ty sie uparl o tym stadionie - fakt zawstydzajace i niektore przkazy i komentarze ponizajace ale mysle ze wlasnie z powodu ogolno swiatowego zasiegu sprawy wszyscy raczej woleliby o tym zapomniec niz to rozdmuchiwac - Patalachy jestesmy i tyle Ja tak sie za bardzo pilka nie interesuje ale pamietam ze pierwsza rzecza jaka uslyszalam po przysciu do pracy nastepnego dnia byly dowcipy anglikow na temat hokus-pokus dachu, ktory mial byc a go nie bylo... przekladnia wyglada nastepujaco - w polsce idioci spieprzyli ja zbieram ciegi, dobrze ze mam poczucie humoru i sie potrafie z siebie smiac bo bym sie tych popularnych na MW kompleksow malego polaczka nabawila.... ![]() A ty to wczesnie wstajesz tak przy niedzieli... Ja ostatnio gdzies slyszalam o jakims burmistrzu czy prezydencie miasta co sie nie zgodzil na zorganizowanie jakiegos eventu charytatywnego zorganizowanego na cel pomocy chorej na raka mlodej(22lata) dziewczyny, bo mu sie murawka poniszczy a to jest tak trudno o to zadbac, tylko niestety niemoge tego znalezc na netcie.. Tu juz glupota i bezdusznosc nie zna granic... ![]() ..chyba chodzi o to Gdanszczanka: http://www.twojezaglebie.pl/bedzin/burmistrz-odmowil-rozegrania-meczu-charytatywnego-ze-wzgledu-na-trawe/ |
gdanszczanka | Post #10 Ocena: 0 2012-10-28 13:24:50 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-10-28 13:16:11, MrMaverick1971 napisał(a): Cytat: 2012-10-28 13:08:54, gdanszczanka napisał(a): Cytat: 2012-10-28 08:54:28, Onieznajomy napisał(a): media.wp.pl/kat,1022955,wid,15040170,wiadomosc.html?ticaid=1f6ca&_ticrsn=5 Media natychmiast odkryły, że wiceprezydent Janicki uczestniczył w wycieczce na Zanzibar w towarzystwie prezesa Dynamicomu, co miałoby świadczyć o dziwnych powiązaniach obu panów. Tymczasem Janicki, zamiast udać się na zwolnienie lekarskie, skryć u krewnych lub znajomych i milczeć, ruszył do kontrataku. Najlepsze moim zdaniem, sa slowa dziennikarza: "zamiast udać się na zwolnienie lekarskie, skryć" Dla mnie to jest nastepne upokorzenie zwyklych ludzi, dziennikarz uwaza ze normalnym zachowaniem prezydenta powinno byc "schowanie sie na zwolnieniu lekarskim", przeciez to trzeci swiat, ludzie lepszej i gorszej kategorii. _________________________________________________________ Ciekawy komentarz pod tym artykulem: "a czy wiecie dlaczego ci leśni dziadkowie tak mało biletów przeznaczają dla kibiców ? a tak wiele dla działaczy i ich rodzinek i znajomych ! pierwsze skojarzenie to kochają sport ,o nie moi drodzy nie kochają oni się go boją ,wolą rozdać te bilety za darmo niż sprzedać żeby na trybunach mieć swoich ludzi , żeby kibiców było jak najmniej ,żeby nie usłyszeć co o nich myślą kibice i tym samym żeby cały świat się o tym nie dowiedział !" [ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 28-10-2012 08:55 ] Oj jakzes ty sie uparl o tym stadionie - fakt zawstydzajace i niektore przkazy i komentarze ponizajace ale mysle ze wlasnie z powodu ogolno swiatowego zasiegu sprawy wszyscy raczej woleliby o tym zapomniec niz to rozdmuchiwac - Patalachy jestesmy i tyle Ja tak sie za bardzo pilka nie interesuje ale pamietam ze pierwsza rzecza jaka uslyszalam po przysciu do pracy nastepnego dnia byly dowcipy anglikow na temat hokus-pokus dachu, ktory mial byc a go nie bylo... przekladnia wyglada nastepujaco - w polsce idioci spieprzyli ja zbieram ciegi, dobrze ze mam poczucie humoru i sie potrafie z siebie smiac bo bym sie tych popularnych na MW kompleksow malego polaczka nabawila.... ![]() A ty to wczesnie wstajesz tak przy niedzieli... Ja ostatnio gdzies slyszalam o jakims burmistrzu czy prezydencie miasta co sie nie zgodzil na zorganizowanie jakiegos eventu charytatywnego zorganizowanego na cel pomocy chorej na raka mlodej(22lata) dziewczyny, bo mu sie murawka poniszczy a to jest tak trudno o to zadbac, tylko niestety niemoge tego znalezc na netcie.. Tu juz glupota i bezdusznosc nie zna granic... ![]() ..chyba chodzi o to Gdanszczanka: http://www.twojezaglebie.pl/bedzin/burmistrz-odmowil-rozegrania-meczu-charytatywnego-ze-wzgledu-na-trawe/ TAK !!! Ja to jednak lamaga jestem, ale pamiec mam dobra - szczegoly prawie wszstkie tylko bez nazwy miesciny i druzyny..hoho dumna jestem z moich komorek mozgowych - w tym wieku fiu fiu ![]() ![]() Ale przyznasz ze zenujace i sie dupek uparl i jeszcze sie doszukuje w calej sprawie antyreklamy przed wyborczej... Idiotow na stanowiskach obsadzamy !!! Phi
|