2012-10-30 22:40:02, Wielkimar2 napisał(a):
2012-10-30 22:34:38, maw2be napisał(a):
A co ja zrobiłem? przedstawiłem temat upokorzenia państwa Polskiego przez instytucje która zgodnie z umową nie powinna mieszać się w nie swoje sprawy? która nie ma prawa narzucać obywatelom jak mają żyć? Nie wiem czy ty masz dzieci czy nie. Powiedz mi, co byś zrobił gdyby to była twoja córka, w wieku 14 lat zgwałcona i by zaszła w ciążę?? kazałbyś jej urodzić? czy może zamiast rozmowy z psychologiem kazał jej rozmawiać z księdzem? taka sytuacja tam miała miejsce, zamiast psychologa która posiada stosowną wiedzę i doświadczenie został przez pracownika szpitala skierowany ksiądz. może ty to akceptujesz ale póki żyjemy w wolnym kraju to mam prawo mówić iż zgodnie z moim sumieniem i przekonaniem takie postępowanie jest złe i sprzeczne z podstawowymi zasadami społecznymi.
Ale to nie jest w zgodzie z przekonaniem założyciela wątku, więc jest złe.
Nie było klepania po pupci...no to zgłosimy do moderacji

Pogratulować
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
za ostro!!
Chlop sie po prostu poczul dotkniety, ale oprzytomnial i przyznal racje, i mysle ze nikogo nie zglosil (chyba ze sie znowu myle)
Ja sadze ze Onieznajomy myslal o poruszniu wydarzen na skale szersza niz te ktore przytoczyl maw2be czy ja, dlatego np do "dachu" czesto wracal.... na ten przyklad

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )