Str 721 z 2049 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2016-01-08 09:22:52 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
nEUROn | Post #2 Ocena: 0 2016-01-08 09:30:54 (9 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Dobra wypociles to co wypociles.
I nie przeczę ze naczelny GW to ....... A teraz coś może na temat tego artykułu o Orle Białym? Bo tak jak zepsuty zegar dwa razy na dzień pokazuje prawidłowa godzinę tak GW może napisać prawdę. Jedno jaki jest dzień dzisiaj a drugie to np ten artykuł. |
Post #3 Ocena: 0 2016-01-08 10:21:18 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
nEUROn | Post #4 Ocena: 0 2016-01-08 11:04:12 (9 lat temu) |
A teraz.
Skok Kujawski padł . PiS się nie wypowiada bo właśnie lustruje do 5pokolen wstecz zarządu skoku kujawskiego. Pewnie niemce i do tego z wsi. Co do islamiznacji na wszystko nie mam czasu a widzę ze z zuczkiem pilnujcie by temat nie wysechl. A ciocia Merkel cały czas dostarcza materiału na podlewanie tego tematu. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 08-01-2016 11:10 ] |
teresa2462 | Post #5 Ocena: 0 2016-01-08 12:46:48 (9 lat temu) |
Z nami od: 26-03-2009 Skąd: walia |
Cytat: 2016-01-07 22:39:30, stanislawski napisał(a): Cytat: 2016-01-07 11:23:53, nEUROn napisał(a): No nie ustalili co mówić ludziom. Chociaż patrząc na dług chłop zrobił rozsądnie. Starosta z Prawa i Sprawiedliwości zamknął szpitalny oddział w Sycowie (woj. dolnośląskie), którego w kampanii wyborczej broniła Beata Kempa. Jak opisuje "Gazeta Wyborcza", Beata Kempa, minister w rządzie PiS (pochodząca z Sycowa), czuje się przez niego oszukana. - Teraz nie mam z nią kontaktu. Nie ustaliłyśmy, co mówić ludziom - powiedziała "GW" pracownica jego biura poselskiego. Szpitalny oddział zamknął Wojciech Kociński, starosta powiatu oleśnickiego z PiS, mieszkaniec Sycowa. Gdy już to zrobił, znana sycowianka Beata Kempa zarzuciła mu podjęcie "brutalnej decyzji" i poprosiła "o opamiętanie". W oświadczeniu napisała, że "czuje się tak samo oszukana jak większość mieszkańców". Starosta Wojciech Kociński przekonuje, że nie miał innego wyjścia. Jak opisuje "GW", powiat przez szpital ma 15 mln zł długu. Przez cały ubiegły rok nikt nie płacił za prąd i leki. Komornik wszedł na konta i nie można zaciągnąć już żadnej pożyczki, by dołożyć do szpitala. - Za dwa, trzy miesiące wszyscy się przekonają, że podjąłem racjonalną decyzję. A Beata Kempa nie zaproponowała żadnego konkretnego rozwiązania - mówi Kociński w rozmowie z "GW". Co Beata Kempa zrobiła dla szpitala w Sycowie? - Teraz nie mam z nią kontaktu. Nie ustaliłyśmy, co mam mówić mieszkańcom, którzy o to pytają. Wiem, że spotkała się z ministrem zdrowia i rozmawiała w NFZ - powiedziała w rozmowie z "GW" pracownica biura poselskiego. Posłanka PiS zapowiadała podczas kampanii wyborczej, że nie dopuści do zamknięcia szpitala. nEUROn przytaczasz tu szereg faktów. Ale cóż z tego, kiedy posługujesz się skrótem "GW"? To będzie wystarczający kontrargument dla twoich polemistów. Towarzysze przestancie sie poklepywac i pomyslcie troche samodzielnie przy nastepnej okazji wykrycia tak wielkiej afery ![]() Pierwsza rzecz, to lekka manipulacja Neurona. Zapomnial skopiowac 2 ostatnie zdania z tego jakze interesujacego artykulu, gdzie nawet nie napisano z kim przeprowadzono wywiad. Co Beata Kempa zrobiła dla szpitala w Sycowie? - Teraz nie mam z nią kontaktu. Nie ustaliłyśmy, co mam mówić mieszkańcom, którzy o to pytają. Wiem, że spotkała się z ministrem zdrowia i rozmawiała w NFZ - powiedziała w rozmowie z "GW" pracownica biura poselskiego. Posłanka PiS zapowiadałą podczas kampanii wyborczej, że nie dopuści do zamknięcia szpitala. Czy to, ze pracownica biura poselskiego jest szczera do bolu i byc moze nie doswiadczona/malo wyszczekana jarcuje was? Gdyby zaczela cos sciemniac, lub nie udzielila odpowiedzi to byloby lepiej waszym zdaniem? Pewnie zaraz weszylibyscie spisek, albo psioczyli, ze reka reke myje. Jesli to ma byc najwieksza afera PISu ![]() Podobna afera na potrzeby lewakow - spotkanie Kaczynskiego z Orbanem. Wielka afera, ale to ze komisja UE planuje zamknieteposiedzenie w sprawie praworzadnosci w Polsce jest wporzo. ![]() Uprzedzam zanim przykleicie mi latke moherowego berecika, to mam w nosie PIS, Kepe, Pawlowicz, Kaczynskiego z jego dwoma marionetkami na czele. Nie oznacza to, ze mam w nosie swoj kraj. Tu jeszcze nasuwa sie szereg pytan do pana stanislawkiego, ktory jak sadze po przeczytaniu watku o pislamizacji byl kiedys w Tworkach i zna temat od podszewki: Czy nie widzisz roznicy miedzy niszowa TV trwam i jej propaganda a np: zachodnimi glownymi mediami w ktorych nikt nie wspomnial o wydarzeniach w Nowy Rok? Gdzie biedni uchodzcy z Afryki zatruli sie alkoholem i nie mogli ustac na nogach, wiec musieli sie podpierac czesto wkladajac przy tym rece kobietom w majtki, bijac i kopiac lezacych mezczyzn. Widzisz roznice wplywow miedzy moherowa TV trwam a najwiekszymi zachodnimi mediami? Czy takiej chcesz wolnosci slowa? Zdzblo zobaczy ale belki juz nie... Cytat: 2016-01-08 10:21:18, Rubaszny_Czesio napisał(a): Btw, ciekawe jak sie czuja wydymami przez po bis zwolennicy petru, partia bez programy I projejtow: https://m.youtube.com/watch?v=iun1tuNzpJI Pierwszy projekt Petru, cytuje za p.Gasiuk "...dopuscic dodatkowe zrodla finansowania partii..." Brzmi co najmniej ciekawie ![]() Cytat: 2016-01-08 11:04:12, nEUROn napisał(a): A teraz. Skok Kujawski padł . Na razie zawieszono dzialalnosc i ustanowiono zarzadce komisarycznego. Do upadlosci jeszce daleka droga. Musi sie odbyc sprawa itd. Zreszta KNF to jest JEDEN WIELKI JOKE. Kara dla tesco 1000zl za zatrudnianie ludzi na pol etatu ![]() Kara dla Krauze 400tys zl. Gdy zrobil walek na 500milionow zl. itd.itp. [ Ostatnio edytowany przez: teresa2462 08-01-2016 12:47 ] |
|
|
nEUROn | Post #6 Ocena: 0 2016-01-08 14:37:42 (9 lat temu) |
No patrz jeszcze nie spotkałem tu prawdziwego pisowca.
Wszyscy buraczeją dla dobra kraju. Przynajmniej im się tak wydaje. "Prawdziwi patrioci". No jak pisior cos pieprznie to albo wina mediów ze go nie zrozumieli ba powinni wyczuć jego intencje ukryte nawet wtedy gdy mówi o czymś innym. Lub jest młody niedoświadczony jełop. TW Trwam niszowe? Jak to podobno w Polsce jest 99% katolików i nie ogladają wszyscy? Co do projektów. Becia miała całą teczkę projektów i jeszcze nie zdążyła jej rozpakować. Na razie to wszystko co przechodzi to sejmowe pisowskich posłow niszczenie prawa bo nie było pod dyktando kurdupla. I to powolywanie ekspertów w wieku 20-25lat z doświadczeniem w prowadzeniu apteki czy prowadzenia kółka studenckiego w ramach interpretowania dziesiątki różańca. Chyba w celu przypodobania sie młodym niedorozwojom co myślą ze właśnie władza daje szansę młodym. Co do skoków zwał jak zwał ale nie słyszałem by głowny kredytodawca dla członków pisu przelewał juz kase z Luksemburga by oddać ją klientom. Aż taki niekatolicki brak empatii? A przeciez zawsze może kasa państwa zapłacić. A jak będą długi to zawsze mozna powołac Jasińskiego. Ten JOKE pozwolił uratowac ludziom oszczędności co sam skok przy poparciu pis nie chciał zrobić. ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 08-01-2016 14:43 ] |
stanislawski | Post #7 Ocena: 0 2016-01-08 14:52:31 (9 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2016-01-08 09:22:52, Rubaszny_Czesio napisał(a): Cytat: 2016-01-07 22:39:30, stanislawski napisał(a): nEUROn przytaczasz tu szereg faktów. Ale cóż z tego, kiedy posługujesz się skrótem "GW"? To będzie wystarczający kontrargument dla twoich polemistów. GW to szmatlawiec. Michnik przy okazji zakrapianych biesiad w Magdalence (...) Widzę tutaj głęboką wiedzę, powstałą na podstawie udowodnionych faktów. Autor posiada zwłaszcza wiedzę prasoznawczą i taką się przy ocenianiu mediów posługuje. |
Post #8 Ocena: 0 2016-01-08 15:21:26 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2016-01-08 15:30:36 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2016-01-08 15:51:34 (9 lat temu) |
|