MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 720 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 719 | 720 | 721 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 720 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

pojedynczy

Post #1 Ocena: 0

2016-01-05 13:19:15 (9 lat temu)

pojedynczy

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2016

"Polska wśród 20 najbardziej „okradanych” państw świata": http://wpolityce.pl/gospodarka/276449-polska-wsrod-20-najbardziej-okradanych-panstw-swiata

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze: podatek bankowy, podatek od sklepów wielkopowierzchniowych itp. Jest akcja i jest reakcja :-M]

[ Ostatnio edytowany przez: pojedynczy 05-01-2016 13:21 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

nEUROn

Post #2 Ocena: 0

2016-01-05 18:24:52 (9 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

Obrazek

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #3 Ocena: 0

2016-01-05 18:30:02 (9 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Przeszcep? ... to już widzieliśmy... niedługo my będziemy zwierzyną łowną ... łącznie z dokarmianiem, dokarmianie halal.

[ Ostatnio edytowany przez: ie2ox4-b 05-01-2016 18:30 ]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2016-01-07 10:27:02 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #5 Ocena: 0

2016-01-07 10:50:00 (9 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

bawi mnie trójkąt: prezydent, marszałek sejmu, premier...oraz grający na nim uśmiechnięty inaczej malec...i mam takie durne skojarzenie "staroniemieckie"...

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #6 Ocena: 0

2016-01-07 11:23:53 (9 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

No nie ustalili co mówić ludziom.

Chociaż patrząc na dług chłop zrobił rozsądnie.

Starosta z Prawa i Sprawiedliwości zamknął szpitalny oddział w Sycowie (woj. dolnośląskie), którego w kampanii wyborczej broniła Beata Kempa. Jak opisuje "Gazeta Wyborcza", Beata Kempa, minister w rządzie PiS (pochodząca z Sycowa), czuje się przez niego oszukana. - Teraz nie mam z nią kontaktu. Nie ustaliłyśmy, co mówić ludziom - powiedziała "GW" pracownica jego biura poselskiego.
Szpitalny oddział zamknął Wojciech Kociński, starosta powiatu oleśnickiego z PiS, mieszkaniec Sycowa. Gdy już to zrobił, znana sycowianka Beata Kempa zarzuciła mu podjęcie "brutalnej decyzji" i poprosiła "o opamiętanie". W oświadczeniu napisała, że "czuje się tak samo oszukana jak większość mieszkańców".

Starosta Wojciech Kociński przekonuje, że nie miał innego wyjścia. Jak opisuje "GW", powiat przez szpital ma 15 mln zł długu. Przez cały ubiegły rok nikt nie płacił za prąd i leki. Komornik wszedł na konta i nie można zaciągnąć już żadnej pożyczki, by dołożyć do szpitala.

- Za dwa, trzy miesiące wszyscy się przekonają, że podjąłem racjonalną decyzję. A Beata Kempa nie zaproponowała żadnego konkretnego rozwiązania - mówi Kociński w rozmowie z "GW".

Co Beata Kempa zrobiła dla szpitala w Sycowie? - Teraz nie mam z nią kontaktu. Nie ustaliłyśmy, co mam mówić mieszkańcom, którzy o to pytają. Wiem, że spotkała się z ministrem zdrowia i rozmawiała w NFZ - powiedziała w rozmowie z "GW" pracownica biura poselskiego. Posłanka PiS zapowiadała podczas kampanii wyborczej, że nie dopuści do zamknięcia szpitala.

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #7 Ocena: 0

2016-01-07 13:47:46 (9 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

Cytat:

2016-01-07 10:27:02, Rubaszny_Czesio napisał(a):
,,
1. Kwaśniewski spotkał się z Ałganowem. Nie wiadomo o czym rozmawiali. Oj tam.

2. Komorowski spotkał się z Patruszewem. Nie wiadomo o czym rozmawiali. Oj tam.

3. Co roku odbywają się spotkania grupy Bilderberg, na której najbardziej wpływowi ludzie na świecie rozmawiają za zamkniętymi drzwiami. Nikt nie wie o czym rozmawiają. Oj tam.

4. Dwóch liderów partii spotkało się w pensjonacie. Nie wiadomo o czym rozmawiali.
To skandal! Jak to możliwe, że nie wiemy o czym rozmawiali! Pewnie spiskowali i knuli!!! Natychmiast ujawnić te rozmowy!!!!1

PS. Mam nadzieję, że wycieknie jakieś tajne nagranie z tego spotkania, najlepiej nagrane przez kelnerów i będziemy mogli obserwować gimnastykę pod tytułem "nieważna jest treść rozmów, to są nielegalne nagrania i należy natychmiast ujawnić kto za tym stoi!. A nie, czekaj...."

Sam napedzasz ten skandal??
Wskaz mi jakis link gdzie media pisza ze to "skandal"
Oczywiscie sa snute domysly o czym rozmawiali ale cos chyba za malo pozatym tu na forum nikt tematu nie ruszyl wiec dla ciebie to skandal....*ROFL*:-]:-8
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #8 Ocena: 0

2016-01-07 22:39:30 (9 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2016-01-07 11:23:53, nEUROn napisał(a):

Starosta z Prawa i Sprawiedliwości zamknął szpitalny oddział w Sycowie (woj. dolnośląskie), którego w kampanii wyborczej broniła Beata Kempa. Jak opisuje "Gazeta Wyborcza", Beata Kempa, minister w rządzie PiS (pochodząca z Sycowa), czuje się przez niego oszukana. - Teraz nie mam z nią kontaktu. Nie ustaliłyśmy, co mówić ludziom - powiedziała "GW" pracownica jego biura poselskiego.
Szpitalny oddział zamknął Wojciech Kociński, starosta powiatu oleśnickiego z PiS, mieszkaniec Sycowa. Gdy już to zrobił, znana sycowianka Beata Kempa zarzuciła mu podjęcie "brutalnej decyzji" i poprosiła "o opamiętanie". W oświadczeniu napisała, że "czuje się tak samo oszukana jak większość mieszkańców".

Starosta Wojciech Kociński przekonuje, że nie miał innego wyjścia. Jak opisuje "GW", powiat przez szpital ma 15 mln zł długu. Przez cały ubiegły rok nikt nie płacił za prąd i leki. Komornik wszedł na konta i nie można zaciągnąć już żadnej pożyczki, by dołożyć do szpitala.

- Za dwa, trzy miesiące wszyscy się przekonają, że podjąłem racjonalną decyzję. A Beata Kempa nie zaproponowała żadnego konkretnego rozwiązania - mówi Kociński w rozmowie z "GW".

Co Beata Kempa zrobiła dla szpitala w Sycowie? - Teraz nie mam z nią kontaktu. Nie ustaliłyśmy, co mam mówić mieszkańcom, którzy o to pytają. Wiem, że spotkała się z ministrem zdrowia i rozmawiała w NFZ - powiedziała w rozmowie z "GW" pracownica biura poselskiego. Posłanka PiS zapowiadała podczas kampanii wyborczej, że nie dopuści do zamknięcia szpitala.

nEUROn przytaczasz tu szereg faktów. Ale cóż z tego, kiedy posługujesz się skrótem "GW"? To będzie wystarczający kontrargument dla twoich polemistów.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

nEUROn

Post #9 Ocena: 0

2016-01-07 22:53:58 (9 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Cytat:

2016-01-07 22:39:30, stanislawski napisał(a):
Cytat:

2016-01-07 11:23:53, nEUROn napisał(a):

nEUROn przytaczasz tu szereg faktów. Ale cóż z tego, kiedy posługujesz się skrótem "GW"? To będzie wystarczający kontrargument dla twoich polemistów.

No przecież w sieci czy inne badziewie które konkuruje z badziewiem gw tego nie napisze.
Trza cedzić ze wszystkiego.

A właśnie następny "ekspert" 25lat został mianowany szefem Rady Nadzorczej Agencji Mienia Wojskowego przez psychicznego Antoniego.
Teraz czekam jak jakiś burak będzie udawadniał jego kompetencje.
Bo to że jest synem Kurtyki to chyba nie wszystko.

Bo on sam powiedział że jego osiągnięciem to
W 2010 roku założyłem i przez cztery lata kierowałem Stowarzyszeniem Studenci dla Rzeczypospolitej. Od zera do dziś udało się stworzyć największą organizację studencką w Polsce o profilu konserwatywnym - 200 osób zrzeszonych w 12 oddziałach w miastach akademickich całej Polsce.

No będę miał zajady.

A Maliniak podpisał dopiero dzisiaj to co chciał Kaczyński żeby ciemny lud myślał że samodzielnie myśli. Hahaha

A właśnie podpisał to co pozwoli Kurskiemu jako preziowi TV wsadzać kit ciemnemu ludowi i burakom.

[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 07-01-2016 22:56 ]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2016-01-08 08:04:52 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 720 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 719 | 720 | 721 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,