Pamietajcie!
Nikt nie da Wam tyle ile ja Wam moge obiecac...
Str 2045 z 2045 |
|
---|---|
malben1 | Post #1 Ocena: 0 2025-04-30 11:26:10 (5 godzin temu) |
Z nami od: 10-12-2007 Skąd: Stafford |
|
Gwontownik | Post #2 Ocena: 0 2025-04-30 15:55:30 (19 minut temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2025-04-29 22:01:34, daavid napisał(a): Przeczytaj jeszcze raz to co dzisiaj wypociłeś. Najpierw piszesz, że moje poglądy tak ci się nie podobają, że chyba nikomu się nie podobają. Cóż za genialne przesunięcie - jak się coś tobie nie podoba to zapewne nikomu się nie podoba. Zwróciłem zatem ci uwagę, że chyba jest inaczej, jesteś w wąskiej szurii, na Browna zazwyczaj głosuje 1% ludzi, na Maciaka może tylko paru ruskich trolli a i Leszek Bubel zbierał mniej głosów jak podpisów które zostały zebrane nie wiadomo przez kogo. Misiu kolorowy. Fakt, że popierasz tych co popiera 20 proc społeczeństwa nie oznacza że masz jedynie słuszne poglądy. "Jedyne i sluszne" to one są tylko wg tej grupy. Inni mogą mieć własne i zgoła odmienne zdanie. Przytoczę jeszcze raz to co kiedyś napisałem. Popierać nieudacznkow typu zmienny czaskoski, niedouczona kłoski, pojechana zukowska czy oszukująca kotula (na tym poprzestane wyliczanki) to trzeba mieć coś z głową. Chyba twoja szara komórka bezskutecznie szuka drugiej. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|