2024-12-16 21:23:06, daavid napisał(a): A bractwo, chamstwo i parę jeszcze innych przywar w Twoim wykonaniu można tutaj obserwować od dawna.
Zamknij mordę chamie!
dawno nie widzialem tak zdenerwowanego Kubusia Puchatka
Mi się wydaje, że przez oglądanie szurii całkiem się odkleił. Zajrzałem co tam u Atora a tam: objawienia fatimskie, rozmowa z jasnowidzem, ufo itd. Nikt by tego nie wytrzymał a to nie jedyna szuria. Szurometr wystrzelił poza skalę. Obawiam się, że dla niego nie ma już ratunku, chyba że mu ktoś internety zabierze.
Nie oczekuj, że zejdę do poziomu waszego chamstwa.
Dobrze powiedziałeś " mi się wydaje". Tobie zbyt wiele się wydaje, a wiele z tego nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości.
2024-12-16 21:57:48, Gwontownik napisał(a): Nie oczekuj, że zejdę do poziomu waszego chamstwa.
Dobrze powiedziałeś " mi się wydaje". Tobie zbyt wiele się wydaje, a wiele z tego nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości.
2024-12-16 21:57:48, Gwontownik napisał(a): Nie oczekuj, że zejdę do poziomu waszego chamstwa.
Pan Mazurek to swoją rzetelną postawę pokazał podczas słynnych urodzin. Teraz zaś dociekliwi wynaleźli dla powyższej pary przekaz informacyjny jaki poszedł w świat, a który nakazuje daleko idącą ostrożność w przyswajaniu informacji od tych panów.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.