Str 1966 z 2057 |
|
---|---|
Gwontownik | Post #1 Ocena: 0 2024-07-18 05:45:49 (rok temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
A może to ty wpadłeś w grajdolek wypromowany przez tobie podobnych że sporym poparciem mediów. Nie powiesz mi, że podatkowanie wszystkiego I zmuszanie innych do nieracjonalnych zachowań to normalny stan czlowieczenstwa.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
admiralbibol | Post #2 Ocena: 0 2024-07-18 06:12:28 (rok temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Cytat: 2024-07-13 10:32:46, daavid napisał(a): Generalnie z Twoich wypowiedzi można wywnioskować, że poglądy które w dużym skrócie można opisać jako bliskie Konferencji, czy też jakby powiedzieli inni "szurskie" "Inni", tzn normalni inaczej, pelna zgoda. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
iwona38 | Post #3 Ocena: 0 2024-07-18 12:15:46 (rok temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Cytat: 2024-07-13 10:32:46, daavid napisał(a): Generalnie z Twoich wypowiedzi można wywnioskować, że poglądy które w dużym skrócie można opisać jako bliskie Konferencji, czy też jakby powiedzieli inni "szurskie" są dominujące w Polsce. Nie wydaje mi się, że to jest bliskie rzeczywistości a jeśli Ci się tak wydaje, to tylko dlatego, że w takim grajdołku funkcjonujesz. No jakbym miala wybierac miedzy byciem szurem a komunista, to jednak wybor wydaje sie prosty. Oczywiscie nie dla komunistow. Nie kupuje w Amazonie.
|
daavid | Post #4 Ocena: 0 2024-07-18 21:17:15 (rok temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2024-07-18 05:45:49, Gwontownik napisał(a): A może to ty wpadłeś w grajdolek wypromowany przez tobie podobnych że sporym poparciem mediów. Nie powiesz mi, że podatkowanie wszystkiego I zmuszanie innych do nieracjonalnych zachowań to normalny stan czlowieczenstwa. To jeszcze raz. Jakie poparcie uzyskała Konferencja, najbardziej bliska Twoim poglądom? Jakich fikołków byś tutaj nie zrobił to liczby są takie jakie są. |
iwona38 | Post #5 Ocena: 0 2024-07-18 21:26:23 (rok temu) |
Bo niestety wyhodowalismy sobie pokolenie, ktore nie potrafi odroznic prawdy od fikcji. Wystarczy obiecac gruszki na wierzbie i zaoferowac darmowa pizze i zaglosuja na co tylko sobie wymyslisz.
No i mamy to co mamy niestety. Ursula znowu wygrala. Poprostu niepojeta jest ludzka glupota. Nie kupuje w Amazonie.
|
|
|
daavid | Post #6 Ocena: 0 2024-07-18 22:05:42 (rok temu) |
A kto miał wygrać? Konfederacja z naziolami z AFD?
|
iwona38 | Post #7 Ocena: 0 2024-07-18 22:16:13 (rok temu) |
Nie, no lepiej jak wygrala do szpiku kosci skorumpowana komunistka. Oj daavid zmien dilera.
Nie kupuje w Amazonie.
|
ZlotaPerla2 | Post #8 Ocena: 0 2024-07-18 22:41:52 (rok temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Cytat: 2024-07-18 21:26:23, iwona38 napisał(a): Bo niestety wyhodowalismy sobie pokolenie, ktore nie potrafi odroznic prawdy od fikcji. Wystarczy obiecac gruszki na wierzbie i zaoferowac darmowa pizze i zaglosuja na co tylko sobie wymyslisz. No i mamy to co mamy niestety. Ursula znowu wygrala. Poprostu niepojeta jest ludzka glupota. Ale to nie jest wcale młode pokolenie! takie średnio półwieczne ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
daavid | Post #9 Ocena: 0 2024-07-18 22:42:06 (rok temu) |
Wszyscy którzy Ci nie pasują to komuniści?
P.S. Z tego co pamiętam z innego wątku to nie pracujesz za dużo godzin. Jak znam stawki za jakie większość ludzi pracuje jest mało prawdopodobne żebyś zarabiała więcej niż pułap gdzie płaci się co najmniej za siebie i już dawno był wyliczany na grubo ponad 30K. Dla mnie Ci co liczą na innych to komuniści, ci którzy liczą tylko na siebie nimi nie są. |
xxxx1234 | Post #10 Ocena: 0 2024-07-19 03:19:15 (rok temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
Dawid wszyscy domyślamy się na kogo głosowałeś. 100 konkretów na 100 dni co z tego wyszło wszyscy wiemy. Nadal popierasz donaldinia i spółkę odpowiedz sobie na pytanie kim jesteś i nie rozpatruj tego przypadkiem w kategorii komunista lub nie.
Zresztą udowodniłeś jakim jesteś człowiekiem chowając głowę w piasek gdy zaczęła wypływać prawda na temat covida, gdy nawet koncerny farmaceutyczne zaczęły się przyznawać, że szczepionki mają poważne skutki uboczne. Nie podoba mi się, że część konfederacji współpracuje z afd dlatego na dzień dzisiejszy stracili mój głos i uważam, że na tą chwilę nie ma w PL partii, która zasługuje na mój głos. Jednak z tym co powiedziała wczoraj Ewa Zajączkowska do "von den liar" w 100% się zgadzam, a pewnie dla Ciebie jest "rude" jak dla wszystkich "uśmiechniętych, nowoczesnych postepowych ludzi", którzy są po prostu zbyt słabi, żeby wyrazić swoje zdanie. Ewa Zajączkowska powiedziała do von der liar, że jej polityka niszy Europę że zielony ład niszczy europejską gospodarkę, że pakiet migracyjny niszczy europejskie społeczeństwa, że jest odpowiedzialna za gwałty na europejskich kobietach itd... powiedziała prawdę jednocześnie zwracając się per pani i nie używając żadnych wulgarnych słów ale dzisiaj mówienie prawdy jest "rude". W korpo, w którym pracowałem przed przejściem na własną działalność też miałem czelność wyrażać swoje zdanie i krytykować głupie decyzje i też byłem "rude", kiedyś nawet usłyszałem, od swojej menadżerki, że ona wie że ja mam rację, ale ludzie na wyższych stanowiskach nie lubią słuchać prawdy. Efekt nie widzenia dalej niż czubek własnego nosa ludzi na decyzyjnych stanowiskach doprowadził do zamknięcia oddziału w uk w 17 miesięcy po moim odejściu. Złe zarządzanie Europą też ją ruinuje i doprowadzi do upadku. Jeszcze jedno Dawid na pewno miałeś kiedyś rozmowę w dziale HR-Human resources dla tych pseudo elit, które siedzą między innymi w Brukseli my nie jesteśmy ludzmi my jesteśmy "zasobem ludzkim", który można gnębić, wymieniać, utylizować itd.... I chyba pomyliłeś pojęcia jeśli ktoś liczy na innych i żeruje na ich pracy to raczej jest tosocjalizm, a z komunizmem to my mamy do czynienia np. w sferze wolności słowa, gdzie ludziom zakłada się knebel na twarz, a postępowi i uśmiechnięci ludzie debatują nad tym jaki fajny jaki nowoczesny i jaki wspaniały jest ten knebel zamiast chociaż postarać się go zdjąć. [ Ostatnio edytowany przez: xxxx1234 19-07-2024 03:36 ] |