Kaczor sobie tylko niesmacznie zakpił i zażartował."Ło Jezu tak nie wolno,zaraz będzie mowa nienawiści i będą strzelać do Gejów"

Skoro można kpić i szydzić z katolików jak szydzono z Dudy,który podniósł z ziemi eucharystię-a to dla katolików święty sakrament,skoro można kpić z Kubackiego,który przed skokiem się żegna-"Wymię Ojca",kpił i szydził z tego felietonista wyborczej i jeszcze sugerował,że Kubacki ma zaburzenia psychiczne bo śmie manifestować swoją wiarę,To można też szydzić i kpić z tęczowych.
A Wyborcza i TVN niech się walą na cyce.
Rodzice mówią,że ich trans dziecko,źle się czuło w Polsce i musieli uciekać co ma jakoby sugerować:
-że wszyscy tęczowi są w Polsce bici i dręczeni(jakoś nikt na ostatniej paradzie ich nie pobił)
-Za granicą tęczowi mają absolutny raj a tamtejsza władza pada im u stóp-dziecko dostaje już,natychmiast psychologa w szkole,opiekę i wszyscy je kochają(arę you fucking kidding me?)
-Kaczor szczuje na tęczowych(gówno prawda)
Równie dobrze można przedstawić przykład katolika,który musiał uciekać z Polski bo:
-Lempart oblała jego kościół farbą,a jej ludzie napisali tam wulgaryzmy
-dzieci w szkole śmiały się z dziecka katolika,że żegna się przed obiadem na stołówce,albo nie chce chodzić na dyskotekę w wielki post
-Księdza z jego parafii pobito i zwyzywano od pedofilów-były w Polsce już przykłady napaści na księży-jednego jakieś dresy pobiły na zachrystii i zniszczyli ołtarz,we Wrocławiu gość chciał zadźgać księdza nożem "bo kler to zło"
Tak więc katolicy muszą uciekać z Polski bo też ich gnębią i poniżają.Nie widzicie,że to manipulacja?
Każdy powód dobry by uciekać z Kraju! Ja ucieknę bo Autobusy w mojej firmie są żółto-czerwone.To mnie poniża bo wolałbym niebieskie więc ucieknę do Norwegii