MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1879 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1878 | 1879 | 1880 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 1879 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

unreal

Post #1 Ocena: 0

2022-07-04 01:11:58 (3 lata temu)

unreal

Mężczyzna

Z nami od: 14-05-2014

Również nie widzę w wypowiedzi Kaczora niczego skandalicznego,Oczywiście banda idiotów z TVN-u,dopowiedziała swoje,że poniża tęczowych nazywając ich "to".Otóż odpowiedział,że należy "to badać" czyli należy badać SYTUACJĘ,CHĘĆ I ZJAWISKO,że ktoś chce nagle zmienić płeć.I się już dawno bada.Każdy Transseksualista musi zostać przed zmianą płci zbadany przez PSYCHIATRĘ,który określi czy nie ma chorób psychicznych i jest gotowy na taką operację.A po zachowaniu niektórych osób transseksualnych wnioskuje,że niestety nie są zdrowi pod względem psychicznym np.Margot.
Kaczor sobie tylko niesmacznie zakpił i zażartował."Ło Jezu tak nie wolno,zaraz będzie mowa nienawiści i będą strzelać do Gejów";! Nie,nie będą i WOLNO TAK MÓWIĆ.
Skoro można kpić i szydzić z katolików jak szydzono z Dudy,który podniósł z ziemi eucharystię-a to dla katolików święty sakrament,skoro można kpić z Kubackiego,który przed skokiem się żegna-"Wymię Ojca",kpił i szydził z tego felietonista wyborczej i jeszcze sugerował,że Kubacki ma zaburzenia psychiczne bo śmie manifestować swoją wiarę,To można też szydzić i kpić z tęczowych.
A Wyborcza i TVN niech się walą na cyce.

Rodzice mówią,że ich trans dziecko,źle się czuło w Polsce i musieli uciekać co ma jakoby sugerować:
-że wszyscy tęczowi są w Polsce bici i dręczeni(jakoś nikt na ostatniej paradzie ich nie pobił)
-Za granicą tęczowi mają absolutny raj a tamtejsza władza pada im u stóp-dziecko dostaje już,natychmiast psychologa w szkole,opiekę i wszyscy je kochają(arę you fucking kidding me?)
-Kaczor szczuje na tęczowych(gówno prawda)

Równie dobrze można przedstawić przykład katolika,który musiał uciekać z Polski bo:
-Lempart oblała jego kościół farbą,a jej ludzie napisali tam wulgaryzmy
-dzieci w szkole śmiały się z dziecka katolika,że żegna się przed obiadem na stołówce,albo nie chce chodzić na dyskotekę w wielki post
-Księdza z jego parafii pobito i zwyzywano od pedofilów-były w Polsce już przykłady napaści na księży-jednego jakieś dresy pobiły na zachrystii i zniszczyli ołtarz,we Wrocławiu gość chciał zadźgać księdza nożem "bo kler to zło"

Tak więc katolicy muszą uciekać z Polski bo też ich gnębią i poniżają.Nie widzicie,że to manipulacja?
Każdy powód dobry by uciekać z Kraju! Ja ucieknę bo Autobusy w mojej firmie są żółto-czerwone.To mnie poniża bo wolałbym niebieskie więc ucieknę do Norwegii:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #2 Ocena: 0

2022-07-04 02:12:17 (3 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Ktoś mądry powiedział że z religią jak z penisem. Każdy go ma ale nie każdy nim wymachuje innym ludziom przed oczami. Ja sam prawie zawsze gdy samolot odrywa się od ziemi robię sobie znak krzyża. Nie robię tego ostentacyjnie, robię to dla siebie. Raz tylko z robiłem to "złośliwie widocznie" bo wyczułem w sasiedzie starozakonnego i bardzo na mnie zezował. Potem, w rozmowie okazał się sympatycznym gosciem z dziadkiem, jakże by inaczej, z Białegostoku.

Natomiast adwokatem Kaczyńskiego to bym nie był, fakt, ostatnio coraz częściej plecie bzdury ale w tym przypadku to on dobrze wiedział co mówi. Bez względu co miał na myśli używając wyrazu "to".

Do góry stronyOffline

1_Inch

Post #3 Ocena: 0

2022-07-04 02:21:06 (3 lata temu)

1_Inch

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-05-2022

Raz tylko z robiłem to "złośliwie widocznie" - Nie będziesz brał imnienia Pana Boga swego na daremnie (II Nie Będziesz Brał Imienia Pana Boga Swego Nadaremnie)

no to masz się czym chwalić, lub z czego spowiadać. gratuluje dobrego samopoczucia.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #4 Ocena: 0

2022-07-04 02:49:40 (3 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2022-07-04 02:21:06, 1_Inch napisał(a):
Raz tylko z robiłem to "złośliwie widocznie" - Nie będziesz brał imnienia Pana Boga swego na daremnie (II Nie Będziesz Brał Imienia Pana Boga Swego Nadaremnie)

no to masz się czym chwalić, lub z czego spowiadać. gratuluje dobrego samopoczucia.

Ha ha, znalazł się wzorzec kultury, dobrego wychowania i dobroci wszelakiej, amen.

Zawsze zapominam że dla niektórych obowiązkowo trzeba zamieszczać tematyczne ikonki bo za nic "nie czują bluesa". :-[:-[

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2022-07-04 04:13:54 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2022-07-04 01:11:58, unreal napisał(a):
A po zachowaniu niektórych osób transseksualnych wnioskuje,że niestety nie są zdrowi pod względem psychicznym np.Margot.

No wiesz, jakby tak na podstawie jednej osoby wyrokować o zdrowiu psychicznym to o wszystkich można powiedzieć, że są wariatami, w szczególności o dominującej grypie, społecznej, kulturowej, czy religijnej, wszyscy jedno.

I tak wracając do tematu gejów, czy LGBT.
W większości żyjemy w kraju w którym są spełnione postulaty ślubów jednopłciowych itd. Naprawdę komuś to tutaj przeszkadza? Szczerze mówiąc, mam bardzo mały kontakt z tym środowiskiem, bez względu na to, czy mnie ten temat interesuje,czy nie.

Do góry stronyOffline

unreal

Post #6 Ocena: 0

2022-07-04 12:20:10 (3 lata temu)

unreal

Mężczyzna

Cytat:

2022-07-04 04:13:54, daavid napisał(a):
Cytat:

2022-07-04 01:11:58, unreal napisał(a):
A po zachowaniu niektórych osób transseksualnych wnioskuje,że niestety nie są zdrowi pod względem psychicznym np.Margot.

Zresztą-Są dwie płcie.I jeżeli tęczowi,żądają żebym do chłopa zwracał się jak do kobiety to obraża to moją inteligencję i gwałci logikę.I w dupie mam ich wrażliwość-nikt nie będzie mnie zmuszał,żebym mówił,że trawa jest niebieska.

No wiesz, jakby tak na podstawie jednej osoby wyrokować o zdrowiu psychicznym to o wszystkich można powiedzieć, że są wariatami, w szczególności o dominującej grypie, społecznej, kulturowej, czy religijnej, wszyscy jedno.

W większości żyjemy w kraju w którym są spełnione postulaty ślubów jednopłciowych itd. Naprawdę komuś to tutaj p:-!rzeszkadza? Szczerze mówiąc, mam bardzo mały kontakt z tym środowiskiem, bez względu na to, czy mnie ten temat interesuje,czy nie.

To,też mówię,że są normalni transseksualiści jak Grodzka i nienormalni jak Margot czy Rafalala,którzy są agresywni i używają przemocy jeżeli ktoś nie zgadza się z ich światopoglądem.Margot pobił kierowcę busa antyaborcyjnego,kolejnym razem urwał komuś wycieraczkę(nie wiem po co).
Hmmm jakoś nie widziałem aby ksiądz wpadał w szał jak ktoś zwróci się do niego Pan.No Rydzyk raz się wkurzył,jak Grodzka do niego na Pan zamiast Ojciec powiedziała:-]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #7 Ocena: 0

2022-07-04 13:42:33 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Zgaduje, że nie poznałeś ani Grodzkiej, ani Margot. Wszystko dzieje się tylko w przestrzeni medialnej a najczęściej w social mediach.

Do góry stronyOffline

unreal

Post #8 Ocena: 0

2022-07-04 17:14:25 (3 lata temu)

unreal

Mężczyzna

Cytat:

2022-07-04 13:42:33, daavid napisał(a):
Zgaduje, że nie poznałeś ani Grodzkiej, ani Margot. Wszystko dzieje się tylko w przestrzeni medialnej a najczęściej w social mediach.

Widziałem jak się zachowują.Gordzka-kultura,wyważony język.
Margoty i Rafalale-wulgaryzmy,bójki,ubliżanie innym,niszczenie radiowozu.Poważne zaburzenia osobowości-zmiana płci może tylko pogorszyć sprawę w ich przypadku.

Rafalala poszła głosować i ma pretensje,że komisa w lokalu nie chce jej wydać karty do głosowania bo w dowodzie osobistym ma wpisaną płeć męską,inne imię i nazwisko i inaczej wygląda.No po prostu żenada.I potem kretyni dziennikarze z TVN-u i Wyborczej napiszą,że to podła dyskryminacja i pogwałcenie praw wyborczych.
Jak mam do cholery wydać jej kartę jak oznajmia mi,że jest kobietą i nazywa się inaczej a co innego ma wpisane w dowodzie osobistym?

To samo z ostatnią interwencją polciji w Inowrocławiu.Jakaś grupka stoi przed policją i wykrzykuje coś na Kaczora.Policjant prosi,żeby się uciszyli i zrobili dwa kroki w tył.Prosi raz,drugi,dziesiąty.Zero reakcji.W końcu zaczęli mu ubliżać to wyciągnął gaz i spryskał hołotę,a tego najbardziej krewkiego skuli i wsadzili na pakę.
Afera na pół Polski,że "pisowska policja,gnębi obywateli i popełnia przestępstwo".Ustawa mówi jasno i wyraźnie-masz wykonywać polecenia polcjanta,ma prawo cię legitymować i przeszukać,jeżeli nie wykonujesz poleceń i mu ubliżasz ma prawo użyć środków przymusu bezpośredniego.Ale nie-ludzie wiedzą lepiej i nie będą się słuchać posterunkowego.Nie będą się zatrzymywać do kontroli drogowej,nie będą pokazwyać dowodu w celu wypisania mandatu,jak poprosi o przejście na chodnik to też się będą stawiać bo to gwałci ich prawa.
Ludzie już niczego i nikogo nie szanują.Nie wyobrażam sobie żyć w kraju gdzie Policja odstępuje od czynności wobec agresywnych osób,albo jest gnojona za skucie pijanego sebixa.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #9 Ocena: 0

2022-07-04 17:40:27 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

W większości żyjemy w kraju w którym są spełnione postulaty ślubów jednopłciowych itd. Naprawdę komuś to tutaj przeszkadza?

Mnie nie przeszkadza, ale adopcja dzieci przez takie pary już tak (co jest następnym szczeblem w tej drabince), zwłaszcza gdyby to miało być moje dziecko.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #10 Ocena: 0

2022-07-04 17:54:40 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2022-07-04 17:40:27, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

W większości żyjemy w kraju w którym są spełnione postulaty ślubów jednopłciowych itd. Naprawdę komuś to tutaj przeszkadza?

Mnie nie przeszkadza, ale adopcja dzieci przez takie pary już tak (co jest następnym szczeblem w tej drabince), zwłaszcza gdyby to miało być moje dziecko.

A jak chcesz rozwiązać sprawę gdy ktoś ma partnera tej samej płci i jednocześnie wychowuje dziecko z poprzedniego związku?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Strona 1879 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1878 | 1879 | 1880 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,