MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1858 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1857 | 1858 | 1859 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 1858 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2022-01-25 21:31:20 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

wchodzisz w jakiś obiekt tekstowy i prawy przycisk myszki
Obrazek
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2022-01-25 21:52:36 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

dzieki sle nie mam tej opcji chyba brakuje mi jakies wtyczki..

kurde wczoraj przeinstalowalem system bo komp zamulal ale tez wczoraj po zakupie ledgera go konfigurowalem i chcialem odpalic dedykowana aplikacje na kompa ktora nie zadzialala pisali zeby w takiej sytuacji zainstalowac visual studio c+ czy jakos tak instalacja sie nie powiodla...

mam starego kompa win 8 i pierwszy raz pomyslalem ze moze warto zrobic update windowsa... i mam wrazenie ze to byl blad

69 aktualizacji komp juz mieli 10 m8nut i jest dopiero na 3... ale moze beda tam mohe wtyczki i apka zacznie dzialac na kompie : P poki co musze odpalac ja na komorce

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2022-01-25 22:35:41 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Zmiana w ustawieniach
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-01-25 22:50:35 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

ooo cos takiego wlasnie szukalem dzieki
dziwne ze wczesniej przy poprzedniej reinstalacji wszystkiego wgralo sie wszystko samo

a teraz nie... najggorzsze ze nie bylo tego zi nawet w p.jezyku programiscie

sprawdze to jak juz aktualizacja sie skonczy 17 of 69... slabo to widze zawsze mialem wylaczone aktualizacje

to juz 2 lub trzeci raz kiedy komp zaczal mi zwalniac podczas pisania zwyklych maili jakby zawieszac sie chwile ma juz z 10lat moze czas go zmienic bo reinstalacja pomaga doraznie smiga kilka mieszkow i pozniej znowu kiszka

cos jak wtryski w mojej starej renowce jak je zresetowali na kompie hehe

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2022-01-26 08:51:39 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Tymczasem mafia z PiSu podsłuchuje nawet Kołodziejczaka, takiego młodszego Leppera, bez żadnej przeszłości kryminalnej. Opowieści o tym, że robili to legalnie idą się rypać.

Do góry stronyOnline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-01-26 09:20:20 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

giertychowa narracja

ale tu akurat sluszna jak wprowadzali imienne kart sim chyba kazdy sie tego troche spodziewal

no niestety pis-po jedno zlo dzisiaj w 2015 mozna bylo jeszcze miec watpliwosci

tylko konfederacja zostaje nie ma co glosowac na szkodnikow jednyna partia ktora podchodzila racjonalnie do plandemii

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2022-01-26 10:31:43 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-01-26 08:51:39, daavid napisał(a):
Tymczasem mafia z PiSu podsłuchuje nawet Kołodziejczaka, takiego młodszego Leppera, bez żadnej przeszłości kryminalnej. Opowieści o tym, że robili to legalnie idą się rypać.

Im bardziej z czapy nazwiska padaj tym ta bajka staje się mniej wiarygodna, to naprawdę jest narzędzie wybiórczego użycia i nawet producent by nie wyraził zgody na tak powszechne użycie, za chwile okaże się ze podsłuchiwano również panią Basie z zieleniaka i dopiero wtedy na ludzi padnie blady strach bo elyty to sobie mogą podsłuchiwać gorzej jak podsłuchują nas.

Dla mnie większym skandalem i to na skale międzynarodowa są słowa Hiszpańskiego europosła
Esteban Gonzalez Pons, który ma pokierować misją Parlamentu Europejskiego, udzielił wywiadu portalowi Euractiv.pl, w którym powiedział: "spróbujemy pomóc polskiemu społeczeństwu zmienić władze, które wydają się nie być dobre dla Polski".

deklaracja Hiszpana nie pozostawia wątpliwości: celem kierowanej przez niego "misji obserwacyjnej" nie jest zbadanie faktów, tylko zmiana władzy w Polsce. Fakty nie będą miały żadnego znaczenia. Wnioski końcowe zostały już ustalone
a co na to politycy opozycji
– Dlaczego nie zamach stanu? – Komentuje to wyznanie polski eurodeputowany Jacek Saryusz-Wolski.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #8 Ocena: 0

2022-01-26 12:14:37 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Po co czekać na jakieś komisję w parlamencie UE, czy gdziekolwiek indziej skoro można powołać własną?
Czy te nazwisko jest "z czapy" to ja nie wiem. O AgroUni zaczęło być głośniej więc żeby ich kontrolować ktoś wymyślił zbieranie haków, ulubione zajęcie wielu.

Do góry stronyOnline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2022-01-27 07:53:36 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z raportu zaprezentowanego przez Kołodziejczyka a przygotowanego przez citizenlab wynika, że urządzenie zainfekowano około około 16 maja 2019. Jest też numer seryjny.
Obrazek
Jest to iPhone 11 Pro. Który został zaprezentowany na Apple Special Event w dniu 10 września 2019 roku.
Obrazek

I żeby było jasne. Ten raport stwierdza, że zainfekowane zostało to konkretne urządzenie. Nie że "badaliśmy nowe urządzenie, na które pan Kołodziejczak przeniósł dane starego z chmury". Wiarygodność takiego raportu jest żadna.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #10 Ocena: 0

2022-01-27 14:23:58 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

"Przedstawiciel Citizen Lab przesłał nam dodatkowe wyjaśnienia (podkreślenie nasze), które ponownie potwierdzają tę tezę (nowy telefon został odtworzony z kopii zapasowej; infekcja była wykryta w tej kopii):

Here is the basic explanation: forensic traces very commonly carry over from devices that have been infected to new devices when the user does a restore from backup when they get a new phone. This is part of what lets us find cases that go back beyond the manufacture dates of a particular device. The serial number specifies the device that we analyzed"

Do góry stronyOnline

Strona 1858 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1857 | 1858 | 1859 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,