Str 1854 z 2049 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Gwontownik |
Post #1 Ocena: 0 2022-01-22 20:36:04 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat:
2022-01-22 20:16:29, daavid napisał(a):
Skąd porównanie szefa komitetu wyborczego opozycji do światka przestępczego? To co wypisuje to jest jakiś Matrix - uznajesz faceta za nic wartego bo pozwolił by ktoś dokonał przestępstwo. Uważasz, że winny jest okradziony, bo jego drzwi nie były dość pancerne?
Nie był na tyle przezorny, aby być godnym zaufania.
Cytat:
Skąd porównanie szefa komitetu wyborczego opozycji do światka przestępczego?
A skąd ci to przyslo do głowy?
Wręcz przeciwnie, podaję margines społeczny jako bardziej zorientowany we współczesnym świecie, technice i możliwych zachowaniach. Niczym nikomu nie umniejsza, a jeśli Ty uważasz że kandydat na prezydenta, posła czy szef biura wyborczego jest mniej inteligentny i przewidujący rzeczywistość to nie mój problem. To twoja opinia, a ja nic takiego nie napisałem.
Cytat:
Uważasz, że winny jest okradziony, bo jego drzwi nie były dość pancerne?
A czy ty uważasz, że zostawiając otwarte drzwi, nawet jak są pancerne, jesteś bezpieczny?
[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 22-01-2022 21:31 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
|
daavid |
Post #2 Ocena: 0 2022-01-22 21:57:36 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cokolwiek nie uważam o zostawianiu drzwi otwartych to jeśli ktoś przez nie przejdzie to jest złodziejem. Otwarte drzwi nie są żadną okolicznościach łagodzącą, a ktoś kto kradnie jest przestępcą.
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #3 Ocena: 0 2022-01-22 22:07:39 (3 lata temu) |
Zgadza się, jest złodziejem. Ale to wcale nie zwalnia cię z troski o własne mienie i pozwala nazwać cię nieroztropnym lub innym bliskoznacznym przymiotnikiem.
[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 22-01-2022 22:16 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
daavid |
Post #4 Ocena: 0 2022-01-22 22:45:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Co Ty wypisujesz... Może napisz poradnik jak uniknąć podsłuchiwania przez polski wywiad, który używa zaawansowanego oprogramowania do totalnej inwigilacji? Zasadniczo to powinieneś mieć pretensje do kontrwywiadu a nie do Brejzy.
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #5 Ocena: 0 2022-01-22 23:19:11 (3 lata temu) |
Ja ci wytłumaczyłem wszystko bez nazwisk i podziałów politycznych licząc na twoja inteligencję i zrozumienie tematu. I muszę powiedzieć, że jest mi ogromnie przykro, że nie jesteś w stanie w pełni usatysfakcjonowac mojej osoby poprzez aprobatę mojej opinii. A ona jest przecież taka naturalna, tak bliska nam wszystkim razem i każdemu z osoba. Fakt, że nie trafia do zagorzalych przeciwnikòw pis pozostawiam 'z boku', jakby tego nie zrozumieć.
[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 23-01-2022 00:11 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
|
admiralbibol |
Post #6 Ocena: 0 2022-01-24 18:31:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
W przeddzien ataku smierdzacych oddechem lenina, stalina i innego czerwonego scierwa na ukraine staram sobie wyobrazic ktory z obecnych prezydentow/premierow moglby skrzyknac innych i pojechac stanac na granicy za ktora czaja sie kacapy.
Inie moge sobie wyobrazic, czytam za co chwile o tym jak zwija sie personel ambasad wystawiajac tym putinowi prawie zaproszenie.
Te dostawy angielskiego sprzetu tez szybko sie skoncza jak tylko uk uzyska odpowiednio tanszy gaz.
My tu walczymy z klimatem, wirusem i wyimagimowanym fallusem, a ruskie zawsze walcza o powrot swojego imperium. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #7 Ocena: 0 2022-01-24 19:22:46 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2022-01-24 18:31:41, admiralbibol napisał(a):
W przeddzien ataku smierdzacych oddechem lenina, stalina i innego czerwonego scierwa na ukraine staram sobie wyobrazic ktory z obecnych prezydentow/premierow moglby skrzyknac innych i pojechac stanac na granicy za ktora czaja sie kacapy.
Inie moge sobie wyobrazic, czytam za co chwile o tym jak zwija sie personel ambasad wystawiajac tym putinowi prawie zaproszenie.
Te dostawy angielskiego sprzetu tez szybko sie skoncza jak tylko uk uzyska odpowiednio tanszy gaz.
My tu walczymy z klimatem, wirusem i wyimagimowanym fallusem, a ruskie zawsze walcza o powrot swojego imperium.
dostawy to ładnie brzmi w mediach
raz ze 90 ton to talibom w każdym magazynie zostawili a dwa Ukraińcy musieli za to wszystko ekstra zapłacić bo to w promocji nie było i za next day delivery musieli słono zapłacić
Niezależnie Polska ma duży problem, raz będziemy zmuszeni do bycia głębokim zapleczem wojskowym dla Ukrainy a ruscy wzorem np Izraela będą prewencyjnie bombardować takie punkty a dwa ze kilka milionów prawdziwych uchodźców zaleja Polskę,Słowację, Węgry i Rumunie
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #8 Ocena: 0 2022-01-24 19:32:11 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Może mi ktoś wytłumaczyć po co Putin robi ten cyrk przecież jak chciał najechać Gruzję to najechał i nie mówili o tym wszyscy na kilka tygodni przed. Fakt że Gruzja to malutki kraj, ale taki atak, na który obie strony są przygotowane to wydaje mi się, że albo naprawdę szykuje się krwawa jatka u naszego sąsiada albo to jest jakaś pokazówka. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #9 Ocena: 0 2022-01-24 19:41:17 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2022-01-24 19:32:11, SweetLiar napisał(a):
Może mi ktoś wytłumaczyć po co Putin robi ten cyrk przecież jak chciał najechać Gruzję to najechał i nie mówili o tym wszyscy na kilka tygodni przed. Fakt że Gruzja to malutki kraj, ale taki atak, na który obie strony są przygotowane to wydaje mi się, że albo naprawdę szykuje się krwawa jatka u naszego sąsiada albo to jest jakaś pokazówka.
jeden nie istotny szczegół, Gruzja zaatakowała Osetie bo Saakaszwili miał słabe notowania i sobie wymyślił, ze wygrana wojna to poprawi a Ruscy w ramach porozumienia państw niepodległych wkroczyli z bratnia pomocą
Jeżeli Amerykanie i Brytyjczycy wycofują obywateli w trybie pilnym to chyba będzie jatka, problem tylko czy nie dla ruskich bo Ukraina od kilku lat bardzo gruntownie modernizuje armie, wyczyściła matrioszki szkoliła się u amerykanów i z walki nowego wzoru u azerow i turków. Przy okazji Putin przepchnie NS2 bo się okaże ze Polska i Ukraina sa na tyle niestabilne ze nie można na nich opierać bezpieczeństwa energetycznego europy i NS2 jest jedynym ratunkiem
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
jolantina |
Post #10 Ocena: 0 2022-01-24 19:49:09 (3 lata temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
Wydaje mi się, że Putin teraz mowi w tym pokerze ,,sprawdzam,,... Diabla oszukac nie grzech
|

|
 |
|