Str 1850 z 2049 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
cris82 |
Post #1 Ocena: 0 2022-01-19 12:53:31 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
wychodzi na to ze kazde inne panstwo moze w Polsce podsluchiwac opozycje czy rzadzacych ale pis nie moze
wierzycie w to ? 😃
przyklad ---> usa podsluchuja niemcy to sie dzieje problem to tylko to ze dali sie zlapac
ale nie dajmy sie zwiesc ze dzieje aie cos niezyklego pamietasz david jak sluzby abw przed kamerami wyrywaly na sile laptopa latkowskiemu?
przeciez to byla rosja 2.0 [ Ostatnio edytowany przez: cris82 19-01-2022 13:18 ]
|

|
 |
|
|
SweetLiar |
Post #2 Ocena: 0 2022-01-19 13:09:12 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat:
2022-01-19 03:19:03, daavid napisał(a):
Ktoś z moich znajomych wygłosił taką oto opinię (…
Moja jest taka, że wszyscy którzy kibicują totalnej opozycji (obojętnie czy się do tego wprost przyznają czy stosują bardziej zawiłe konstrukcje) słysząc o Pegasusie kibicują im jeszcze bardziej bo podsłuchiwał ich PiS, którego oni akurat nie lubią.
Jakiś program wyborczy mają już, mieć zamierzają czy chcą wygrać wybory Pegasusem? Bo trafiło się jak ślepej kurze ziarno, ale może być za mało i znowu będą płakać, że wybory sfałszowane.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #3 Ocena: 0 2022-01-19 13:22:54 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2022-01-19 12:46:55, daavid napisał(a):
To porozmawiajmy o faktach PiS za pomocą Pegasusa podsłuchuje terrorystów, bandziorów, czy opozycję, ewentualne swoich?
fakt numer jeden nie wiadomo czy Polska ma pegazusa
fakt numer dwa nie podsłuchuje pis tylko służby do tego powołane
fakt numer trzy nie wiadomo kogo służby podsłuchują do czasu gdy to nie wyniknie z materiału dowodowego przygotowanego w oparciu o podsłuch. pamiętasz kolegę od zegarków
fakt numer cztery jeżeli służby kogoś podsłuchują to na podstawie zgody sadu a do wyrażenia takiej zgody musza istnieć przesłanki prawne
to tyle z faktów.. chyba ze miales na mysli "fakty TVN"
[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 19-01-2022 13:28 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
daavid |
Post #4 Ocena: 0 2022-01-19 13:34:11 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Nr 1 Jak Kaczyński przyznaje, że Pegasus jest a dziennikarze dawno dotarli do informacji, że Polska zakupiła Pegasusa to mają go czy nie? Bo wg mnie nie ma dyskusji w tym temacie.
Nr 2 Jasne. A służbami rządzą ludzie którzy nie są związani z PiSem 😭😭😭 Przypomnę, że szefo to nawet został uniewinniony przez prezydenta.
Nr 3 Jasne, że nie wiemy. Póki co tylko parę nazwisk. Wszystkie nazwiska powinny być znane oczywiście tylko w czasie niejawnego dochodzenia.
Nr 4 W obecnej sytuacji jest możliwość, że np. zgody wydawał zawsze ten sam sędzia. Też ciekawa sprawa i do zbadania.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #5 Ocena: 0 2022-01-19 13:44:53 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-01-19 13:34:11, daavid napisał(a):
Nr 1 Jak Kaczyński przyznaje, że Pegasus jest a dziennikarze dawno dotarli do informacji, że Polska zakupiła Pegasusa to mają go czy nie? Bo wg mnie nie ma dyskusji w tym temacie.
Nr 2 Jasne. A służbami rządzą ludzie którzy nie są związani z PiSem 😭😭😭 Przypomnę, że szefo to nawet został uniewinniony przez prezydenta.
Nr 3 Jasne, że nie wiemy. Póki co tylko parę nazwisk. Wszystkie nazwiska powinny być znane oczywiście tylko w czasie niejawnego dochodzenia.
Nr 4 W obecnej sytuacji jest możliwość, że np. zgody wydawał zawsze ten sam sędzia. Też ciekawa sprawa i do zbadania.
ad 1 proszę zacytuj mi wypowiedz Kaczyńskiego
co do dziennikarzy czy maja jakiś dokument z którego bez poszlak wynika ze mamy pegasusa, podrzuć informacje bo jeszcze nie słyszałem o tym
ad 2 mieliśmy o faktach a ty mi z twoimi domysłami wyjeżdżasz, pokaz mi rząd który nie dobiera swoich ludzi na kluczowe stanowiska
ad 3 kto przeprowadzi te niejawne dochodzenie komisja senacka nie ma takich uprawnień , nawet nikt o jakieś "frontowej" wiedzy na ten temat nie zgodzi się tam pokazać
ad 4 zarzucasz ze polskie sady nie są niezawisłe, grubo. To może trzeba je zreformować
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
|
admiralbibol |
Post #6 Ocena: 0 2022-01-19 14:20:04 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Daavid - Jestes w stanie pokazac jakies zrodla ze i Ciebie tym pegazusem nie przeswietlaja ?
I ze nie przeswietlali za Tuska. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|

|
 |
|
daavid |
Post #7 Ocena: 0 2022-01-19 14:55:25 (3 lata temu) |
Kaczyński został zapytany, dlaczego zakup Pegasusa sfinansowano z Funduszu Sprawiedliwości. "To sprawa o charakterze technicznym, bez większego znaczenia. Pieniądze publiczne wydano na ważny cel publiczny, związany z walką z przestępczością, ochroną obywateli" - odparł Kaczyński. - jakieś pytania?
Edit. Musisz więcej TVNu oglądać a nie tylko szujnie Kurskiego. Dowiesz się, że i Morawiecki przyznał że mają Pegasusa a i Zero w tv trwam przyznał, że to prawda. [ Ostatnio edytowany przez: daavid 19-01-2022 15:30 ]
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #8 Ocena: 0 2022-01-19 15:32:21 (3 lata temu) |
Kaczyński wywiadu udzielił dla tygodnika Sieci i tam proponuje szukać jego wypowiedzi
– Pegasus to program, po który sięgają służby zwalczające przestępczość i korupcję w wielu krajach. Jego powstanie i używanie jest wynikiem zmiany technologicznej […]. Źle by było, gdyby polskie służby nie miały tego typu narzędzia. Chyba każdy się zgodzi, że rozmaite grupy przestępcze powinny być pod obserwacją, że przestępczość trzeba zwalczać i że na całym świecie używa się do tego narzędzi inwigilacji, oczywiście gdy są do tego podstawy prawne i zawsze pod kontrolą sądu, prokuratury […]. Opowieści o rzekomych tysiącach sprawdzanych telefonów są całkowicie pozbawione związku z rzeczywistością […]. Mogę zatem tylko podkreślić: opowieści opozycji o użyciu Pegasusa w celach politycznych to całkowite bzdury.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
daavid |
Post #9 Ocena: 0 2022-01-19 15:42:36 (3 lata temu) |
Mój powyższy cytat wprost z tego samego wywiadu. Wynika z niego wprost, że mają Pegasusa.
Z wypowiedzi ministra Zero dla tv trwam:
'Jak przyznał minister sprawiedliwości "ten system rzeczywiście był w niektórych sprawach - o ile wiem - skuteczny". - Jest to w pełni legalny system i są to kłamstwa i bujdy na resorach, że tylko jest on przeznaczony do spraw terrorystycznych - podkreślił szef MS. - Po prostu postęp technologii sprawia, że za tym postępem technologii musi również postępować polskie państwo, każde państwo demokratyczne, zyskując narzędzia skuteczne do pozyskiwania danych - wyjaśnił minister"
Dalej chcesz brnąć w zalecenia klasyka i udowadniać, że białe jest czarne? [ Ostatnio edytowany przez: daavid 19-01-2022 15:47 ]
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #10 Ocena: 0 2022-01-19 15:49:25 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-01-19 15:42:36, daavid napisał(a):
Mój powyższy cytat wprost z tego samego wywiadu. Wynika z niego wprost, że mają Pegasusa.
nie wydaje ci się podejrzane ze Kaczyński w gazecie ofline która jest jego tuba powiedział coś takiego. Ja rozumiem przycisnęła i zaskoczyła go na antenie stokrotka czy lis, a może mamy do czynienia z Gebelsowkim kłamstwem powtórzonym tysiąc razy. Ja miałem w reku drukowany egzemplarz moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|