Tak walcza, że gang działał od 2007 roku bodajźe - prócz handlu dragami i bronią organizacja neonazistowskich koncertów. A u nas pis nie był w lesie pod Wodzisławiem, wstyd.
A david wiess, że co roku w legalnym marszu jakies 500-1000 neonazistów oddaje hołd hessowi? I ochrania ich policja? Tak wlasnie niemcy walcza, az sie bidulki umeczyli. Setki zlotow, koncertow nazioli z calej europy, gangi napadajace imigrantow, handel bronia i narkotykami - a ty nas straszysz jakimis sebkami z twojej wichury co spluwe widzieli w rambo. 😂
Nalezysz do tych co z podziwem rozdziawiaja gebe na niemce innym mówiac że u nas gorzej choc fakty temu przeczą.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
W polskich lasach nadal jest więcej ofiar faszystów niż samych faszystów
w Niemczech nie szuka się ich w lesie tylko na strychu w śród pamiątek po dziadku
...albo na ulicach tam to spora siła
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Tylko 8.6k crimes neonazistów w 2019. Do tego ataki turków i inżynierów, tacy żydzi zaczynaja sie troche martwić. Z francji w końcu uciekaja już od jakiegoś czasu.
No ale wiadomo, to jest pikuś, polskie osiedlowe sebixy sa znacznie groźniejsze hue hue.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
Muszę powiedzieć, żę baradzo podobają mi się dwa ostatnie pisowskie projekty.
Pierwszy - to zakoszenie 15% z konta emerytalnego, jeżeli nie chce szo oddać go do ZUS.
Drugi - to przyjmowanie do służby zagramicznej każdego matołka, bez szkołu języków.
Ten pierwszy to świerny produkt na rynek krajowy.
Ten drugi... no właśnie nie wiem... czy dawać to na TT po angielsku?
Doprawdy nie rozumiem o co Wam chodzi z tymi naziolami. Uprośćmy sytuację i załóżmy, że u Niemców rząd wspiera nazioli. Na pełnym legalu. To oznacza, że w Polsce mogą robić co chcą?
2021-03-03 04:56:55, daavid napisał(a): Doprawdy nie rozumiem o co Wam chodzi z tymi naziolami. Uprośćmy sytuację i załóżmy, że u Niemców rząd wspiera nazioli. Na pełnym legalu. To oznacza, że w Polsce mogą robić co chcą?
2021-03-03 04:56:55, daavid napisał(a): Doprawdy nie rozumiem o co Wam chodzi z tymi naziolami. Uprośćmy sytuację i załóżmy, że u Niemców rząd wspiera nazioli. Na pełnym legalu. To oznacza, że w Polsce mogą robić co chcą?
Paczcie co ten plugawy, niemiecko-szwajcarski Onet wysmarował. Kłamliwie donosi, że najlepszy z prezydentów Adrian D. podpisał ustawę, która pozwala pracować w dyplomacji ludziom bez wykształcenia i znajomości języków.
2021-03-02 15:40:25, stanislawski napisał(a): Muszę powiedzieć, żę baradzo podobają mi się dwa ostatnie pisowskie projekty.
Pierwszy - to zakoszenie 15% z konta emerytalnego, jeżeli nie chce szo oddać go do ZUS.
Drugi - to przyjmowanie do służby zagramicznej każdego matołka, bez szkołu języków.
Ten pierwszy to świerny produkt na rynek krajowy.
Ten drugi... no właśnie nie wiem... czy dawać to na TT po angielsku?
Pisowcom kończy się pula wykształconych kolegów. Czas na niewykształconych.