Str 1655 z 2049 |
|
---|---|
daavid | Post #1 Ocena: 0 2021-01-19 16:42:09 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Mnie zazwyczaj jakiś WOS-ów i innych przystosowań uczył wychowawca lub nauczyciel wychowania fizycznego. Zajmowaliśmy się organizacją wycieczki szkolnej albo rzucaliśmy się kredą.
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-01-19 16:46:54 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
i teraz jak potrzebujesz jakiś podstaw z zakresu wos to Ci się tylko kreda latającą kojarzy
boje się zapytać kto Cie historii albo geografii uczył moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2021-01-19 18:03:51 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2021-01-19 16:42:09, daavid napisał(a): Mnie zazwyczaj jakiś WOS-ów i innych przystosowań uczył wychowawca lub nauczyciel wychowania fizycznego. Zajmowaliśmy się organizacją wycieczki szkolnej albo rzucaliśmy się kredą. To samo wnioskuję z twoich postów. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
keramczak | Post #4 Ocena: 0 2021-01-19 18:09:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Hahaha No to z ta kreda to Pan "rozwalił" internety ...
#MajsterNaStulecie
|
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2021-01-19 18:40:35 (4 lata temu) |
Potem część z tych absolwentów po osiągnięciu pełnoletności idzie na swoje pierwsze wybory w życiu i głosują na tego, kto ładnie gada albo kto jest przystojniejszy. To wbrew pozorom całkiem spory elektorat.
To zresztą nic dziwnego bo mimo tego, że jakiś bart staszewski przedstawia Polskę jako kraj megahomofobiczny to przecież w Słupsku na takiego Biedronia nie głosowali tylko geje a został prezydentem. Potem został posłem, mąż zresztą też a nawet startował na prezydenta kraju. Ta homofobia tak galopuje, że Ryszard Grodzka nie dała rady nadążyć.. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 19-01-2021 18:41 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
wit_oldo | Post #6 Ocena: 0 2021-01-19 19:55:23 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
A jeszcze wczesniej ta "czerwona religia" nazywala sie propedautyka wiedzy o spoleczenstwie(propa).
|
daavid | Post #7 Ocena: 0 2021-01-19 23:59:48 (4 lata temu) |
Usunąć.
[ Ostatnio edytowany przez: daavid 20-01-2021 00:01 ] |
daavid | Post #8 Ocena: 0 2021-01-20 03:35:00 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-01-19 18:40:35, Jurny_Jurek napisał(a): Potem część z tych absolwentów po osiągnięciu pełnoletności idzie na swoje pierwsze wybory w życiu i głosują na tego, kto ładnie gada albo kto jest przystojniejszy. To wbrew pozorom całkiem spory elektorat. Sugerujesz, że w Twojej szkole uczyli Ciebie jak masz głosować? ![]() W mojej na szczęście nikt nie miał takich pomysłów. Jakbym był złośliwy to bym napisał, że co niektórzy faktycznie zostali wychowani przez jakiś ex-ZSMPowców, pewnie na bazie starych książek bo wystarczyło im wsiąść książkę pt. "PZPR w działaniu" zamiast PZPR wpisać PiS a inwokację do marksizmu-leninizmu przemianować na paciorek do Kaczyńskiego i kościoła. |
wit_oldo | Post #9 Ocena: 0 2021-01-20 10:45:06 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
To nie była nauka tylko indokrynacja. Byli tacy co im zostało to do dzis, na szczescie ja mam rodzicow pamietajacych dobrego wujka stalina i jego siepaczy.
Ta krytykowana przez ciebie Polska chce nadac status dyplomatyczny temu nieszczesnikowi ktory juz byl kilka razy dlaczany od zyciodajnych plynow. Polska pod rzadami jarkacza. Kundle ujadaja a karawana jedzie dalej. |
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2021-01-20 12:41:23 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-01-20 03:35:00, daavid napisał(a): Cytat: 2021-01-19 18:40:35, Jurny_Jurek napisał(a): Potem część z tych absolwentów po osiągnięciu pełnoletności idzie na swoje pierwsze wybory w życiu i głosują na tego, kto ładnie gada albo kto jest przystojniejszy. To wbrew pozorom całkiem spory elektorat. Sugerujesz, że w Twojej szkole uczyli Ciebie jak masz głosować? ![]() W mojej na szczęście nikt nie miał takich pomysłów. Jakbym był złośliwy to bym napisał, że co niektórzy faktycznie zostali wychowani przez jakiś ex-ZSMPowców, pewnie na bazie starych książek bo wystarczyło im wsiąść książkę pt. "PZPR w działaniu" zamiast PZPR wpisać PiS a inwokację do marksizmu-leninizmu przemianować na paciorek do Kaczyńskiego i kościoła. Nie no, zamiast rzucania kredą wasz pan od organizacji wycieczek mógł was chociaż postarać nauczyć podstaw - jakie sa systemy polityczne i jaki jest w PL, jak wyglada 3dział wladzy i jak funkcjonuje, omówić uprawnienia prezydenta, premiera, rzadu, sejmu, senatu, tk, sn i innych instytucji i jak funkcjonuje państwo. Wtedy ziomale z klasy wiedzieliby, ze kandydat na prezydenta obiecujacy rzeczy, ktore nie leżą w jego kompetencji po prostu kłamie. Ale oni znajac tylko techniki rzutu kreda w czoło głosuja kto ładniejszy i kto im wiecej obieca jednoczesnie. Dopiero jak dorosna, pojda do roboty i popatrza na ten bajzel zaczynaja poznawac czemu tak sie dzieje i zglebiaja te magiczna wiedze, klnac na pana od kredy. Ale to tylko maly %. Wbrew pozorom w latach 86-90 mimo nieudolnej i doktrynacji uczniowie mieli swiadomosc o wciskanym im kicie - panujacy "dobrobyt" i nastroje projaruzelskie odciskały swoje piętno. No ale ty chyba byles wtedy albo w złobku albo gora w 2 kladie podstawowki? A moze jeszcze cie nie bylo, stad ten ekspercki komentarz? I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|