Str 1638 z 2049 |
|
---|---|
Jurny_Jurek | Post #1 Ocena: 0 2020-11-19 14:09:26 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Wiedziałem, że jak pojawi się david to od razu z dobrym trolingiem. Przyjmijmy, że normalne kobiety chodza w marszach w czasie pandemii i krzyczą głośno ,,wyp****" na ulicy. Nienormalne nie chodzą i nie klną na "wojnie". Happy?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
daavid | Post #2 Ocena: 0 2020-11-19 14:50:04 (5 lat temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Myślisz, że taki binarny podział odpowiada rzeczywistości? Co z tymi co nie chodzą nigdzie bo muszą w domu zupę gotować, ale nie odpowiada im pisowowska narracja?
|
Gwontownik | Post #3 Ocena: 0 2020-11-19 15:52:33 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2020-11-19 14:00:52, daavid napisał(a): Cytat: 2020-11-19 12:06:46, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2020-11-19 07:46:53, daavid napisał(a): A jaka jest definicja "normalnej kobiety"? Poważnie? Ty nie wiesz co to jest? I potrzebujesz definicji,? Wiedziałem, że system edukacji nie naucza, a tresuje. Ale że do tego stopnia? Zastanawiam się co Ciebie wytresowało. Jeśli nie edukacja to co, ulica? Szanowny Dawidzie Ja, w przeciwieństwie do innych, nie jestem wytresowany. Jestem wolnym człowiekiem, który potrafi odpowiedzieć na pytania które go nurtują. Jeśli moja wiedza jest zbyt mała w danym kierunku, aby sobie odpowiedzieć, to wiem gdzie ja mogę znaleźć i jak wykorzystać. Tak więc nie muszę zadawać idiotycznych pytań "co jest normalne?", Bo ten stan, stan normalności dawno został już opisany przez socjologów i filozofów. Pogłębiają swoją wiedzę, póki możesz, bo sam nie wiesz kiedy ci się może przydać. A póki co pisz dalej pierdoły na forum podbudowują swe ego. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #4 Ocena: 0 2020-11-19 16:42:15 (5 lat temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Nie dość dogłębnie badasz rzeczywistość. Ktoś pisał o normalnych kobietach co jest moim zdaniem dość dziwne, więc zapytałem co przez to rozumie.
|
Gwontownik | Post #5 Ocena: 0 2020-11-19 17:25:01 (5 lat temu) |
Cytat: 2020-11-19 16:42:15, daavid napisał(a): Nie dość dogłębnie badasz rzeczywistość. Ktoś pisał o normalnych kobietach co jest moim zdaniem dość dziwne, więc zapytałem co przez to rozumie. Bardzo dogłębnie. Mówisz ktoś napisał. Pewnie nie jeden, a wielu napisało też czym jest normalność. Ale jak ty zamiast zapoznać się na początek z podstawami wiedzy, jeździsz po innych zadając wytłumaczenia. I jak ci mam wytłumaczyć jak ty masz braki wiedzy. Gdybyś ich nie miał, to nawet takiego pytania byś nie zadał. Tyle w temacie normalności. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2020-11-19 18:28:48 (5 lat temu) |
Uwaga, normalna kobieta demonstrująca swój gniew antypisoski (18+ bo to normalne w co 3 słowie używać k, ch, wyp):
https://twitter.com/PatrykSykut/status/1329225064785584131?s=09 Oczywiście, że dla davida nienormalne jest gdy kobieta ugotuje obiad dla rodziny - ale normalne jest wulgarny wrzask na ulicy w nielegalnym z powodu pandemii zgromadzeniu. Normalny człowiek podporządkowuje sie poleceniom policji a nie ich ch**je bo jest na "wojnie" z pisem. Normalna demonstracja normalnych ludzi nie musi być pseudokibolskim chlewem, pełnym żulowskiego języka i agresji. Dlatego normalne kobiety zrozumiały, że to już nie jest ich protest gdy włączyły sie julki z błyskawicami robiące rynsztok. Lubisz david jak twoja kobieta drze faki na całą ulicę i uważasz to za coś normalnego? By było może jaśniej - normalna liderka normalnego strajku dla normalnych kobiet: „To jest wojna”, „Wyp****”, „Zamknij ryj psie”, „Je*** psy”, „My sobie maszerujemy, a oni skaczą za nami jak te loszki(?) pier****” i zachęcanie tłumu do napierania na policję. A potem płacz, że policja interweniowała. Gdy tak robią pseudokibice dostają pałami po garbie, są ładowani do lodówek i kończą z zarzutami obrażania policji, stawiania oporu czy naruszania nietykalności cielesnej. Nagle policjanci po cywilu z pałkami teleskopowymi, którzy od lewaków dostali duże brawa i pochwały po marszu niepodległości stali się naziolami bo też interweniowali na "wojnie". Aż sie Bodnar zapytał czy to legalne bo 11 listopada uważał, że to legalne. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 19-11-2020 18:48 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2020-11-19 23:43:01 (5 lat temu) |
Kiedy notoryczny kłamca wreszcie prawdę powie:
![]() I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
SweetLiar | Post #8 Ocena: 0 2020-11-20 00:05:38 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
A tymczasem.... jeszcze niedawno teoria spiskowa, dziś już oficjalnie: ”Do 2025 roku powstaną Stany Zjednoczone Europy. Kto się nie podporządkuje, opuści Unię Europejską”.
Martin Schulz ogłosił potrzebę powołania do 2025 roku Stanów Zjednoczonych Europy. Państwa, które nie podporządkują się pomysłowi niemieckiego polityka, powinny jego zdaniem zostać wyrzucone z Unii Europejskiej. Lider SPD nawołuje do opracowania nowej konstytucji dla Europy. Traktat miałby powstać do roku 2025. Schulz zapowiedział, że to jest jego podstawowy warunek dla przełamania kryzysu politycznego w Niemczech i zawarcia koalicji. Zdaniem niemieckiego polityka Unii Europejskiej powinny zostać przekazane uprawnienia krajów członkowskich w zakresie polityki bezpieczeństwa, klimatu, migracji czy opodatkowania. – Każde państwo, które nie ratyfikuje traktatu, automatycznie opuści Unię Europejską – zapowiedział Schulz. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2020-11-20 05:36:51 (5 lat temu) |
Cytat: 2020-11-20 00:05:38, SweetLiar napisał(a): A tymczasem.... jeszcze niedawno teoria spiskowa, dziś już oficjalnie: ”Do 2025 roku powstaną Stany Zjednoczone Europy. Kto się nie podporządkuje, opuści Unię Europejską”. Martin Schulz ogłosił potrzebę powołania do 2025 roku Stanów Zjednoczonych Europy. Państwa, które nie podporządkują się pomysłowi niemieckiego polityka, powinny jego zdaniem zostać wyrzucone z Unii Europejskiej. Lider SPD nawołuje do opracowania nowej konstytucji dla Europy. Traktat miałby powstać do roku 2025. Schulz zapowiedział, że to jest jego podstawowy warunek dla przełamania kryzysu politycznego w Niemczech i zawarcia koalicji. Zdaniem niemieckiego polityka Unii Europejskiej powinny zostać przekazane uprawnienia krajów członkowskich w zakresie polityki bezpieczeństwa, klimatu, migracji czy opodatkowania. – Każde państwo, które nie ratyfikuje traktatu, automatycznie opuści Unię Europejską – zapowiedział Schulz. Ale to już było. Wszystko było. Powrót do przeszłości Czyli Związek radziecki rev.2 A swoją drogą taka ciekawostka: Polska i wiele innych krajów po IIWW żyły pod butem Kraju Rad. Społeczeństwa się zbuntowały i doprowadziły do "wyzwolenia" ponoć przy niemałej pomocy krajów zachodu. Teraz, kiedy możemy żyć normalnie, te same kraje, wyzwoliciele, stają się okupantem. Z tą różnicą, że poprzedni porządek został narzucony jako skutek[/LIST] IIWW, aby nie dopuścić do ponownego odrodzenia się największej światowej bestii czyli Niemiec. Panstwa-zandarmii były za to odpowiedzialne. Teraz, już nikt nie pilnuje przestępcy, żandarmi mają własne problemy. Przestępca się odradza wprowadzając idee jednego z żandarmów. To na początek będzie tak jak Schulz powiedział, a potem ekspansja, szantaż i podbija gospodarczy. Najciekawsze w tym wszystkim jest jednak to, że ludzie którzy namawiali do porzucenia socjalizmu jako niewłaściwej drogi rozwoju teraz sami zbaczają na te drogę. Czy ludzie są na tyle głupi, że muszą być gnębieni i poniewierani? Ponoć jest demokracja . Oni wybierają takich ludzi bo...? Lubią czuć bat nad sobą, czy może kusi ich gospodarka centralnie sterowana i docelowe braki wszystkiego? [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 20-11-2020 05:58 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
admiralbibol | Post #10 Ocena: 0 2020-11-20 05:57:00 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Kiedy wchodzilismy do unii pomyslalem czy bedzie taki dzien ze b3dzie to przypalem rownym byciu w zwiazku radzieckim, ale szczerze jowiac nie spodziewalem sie ze to nastapinaz tak szybko.
Ziemkiewicz np od dawna zauwaza ze nikt nie robi bilansu zyskow i strat bycia w ue i ze nalezy go zrobic i nie wykluczac ewakuacji z tego kolchozu. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|