Nie, uważam że nie ma różnicy czy policjant zabije na ulicy, na komisariacie, w lesie. Czy jest na służbie czy nie. Jest takim samym policjantem-bandziorem.
Zabawne - w 2015 jeszcze policjanci a od 2016 milicjanci.
Str 1584 z 2047 |
||||
---|---|---|---|---|
Jurny_Jurek | Post #1 Ocena: 0 2020-05-15 23:20:56 (5 lat temu) |
|||
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Polszmat, milicja, ty to masz dużo żółci. Jak towarzysz Morozowski i Czuchnowski.
Nie, uważam że nie ma różnicy czy policjant zabije na ulicy, na komisariacie, w lesie. Czy jest na służbie czy nie. Jest takim samym policjantem-bandziorem. Zabawne - w 2015 jeszcze policjanci a od 2016 milicjanci. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|||
nEUROn | Post #2 Ocena: 0 2020-05-16 09:33:42 (5 lat temu) |
|||
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Tjefaułen, Czaskowski, Ryży ruj, Zdradek, ty to masz dużo żółci.
Jak towarzysz Jojo, Towarzysz Butapren czy szmalcownik Jenot. Hipokryzja- level hard. Wystarczy poczytać ostatnie wpisy twoje. I kogo ty chcesz pouczać? Za długi lockdown? Jeszcze do pouczania brakuje tu jednego co broni szwaczki nie kumając wpisu a w następnym wpisie upokarza bezdomnych taki to z niego święty. Dokładnie od wyborów 2015 ta formacja albo została spuszczona ze smyczy i tu można łatwo znaleźć wypowiedzi psychologów policyjnych o takich jednostkach co po otrzymaniu odznaki i broni nagle poczuli władzę i uważają się za Brudnego Harrego tylko w złym znaczeniu, albo dostaje rozkazy by działać jak milicja. Dokładnie jak z prokuraturą. "Jak ten parasol ochronny wygląda? TS: Dotarliśmy do okólnika dotyczącego tego, że jeśli prokurator chce wystąpić do kurii o dokumenty, najpierw musi poinformować o tym Prokuraturę Krajową. Dopiero "góra" wydaje decyzję, czy rzeczywiście należy niepokoić Kościół i występować o te dokumenty." Nowy film Sekielskiego "Zabawa w chowanego". Tak też prokuratura działa w sprawach związanych z pis. Rozwlec, zamknąć w 3godziny lub uzasadnienie wyciągnięte z 4liter. Ja się temu w ogóle nie dziwię. Dziwiłabym się, gdyby Kaczyński zrobił coś w porządku. Nie dziwi mnie jego bezczelność, nieliczenie się z ludźmi. Patrzyłam na to, jak na typowe zachowanie Kaczyńskiego. Mnie zdziwiłoby gdyby stanął przed kamerami i powiedział: przepraszam za to, co zrobiłem. I chce powiedzieć: Proszę Państwa, właśnie skończył się Kaczyzm. Dla przypomnienia, dzisiaj premiera filmu Sekielskiego. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 16-05-2020 09:36 ] |
|||
daavid | Post #3 Ocena: +1 2020-05-16 11:46:02 (5 lat temu) |
|||
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Oświadczenie prymasa Polski widzieli? On nie wiedział, że jego firma nie przestrzega zaleceń jakie powstały po pierwszym filmie Sekielskiego. Dobrze, że chociaż prokuratura przestrzega zalecenia Ziobry i udostępnia pedofilom akta...
|
|||
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2020-05-16 11:53:44 (5 lat temu) |
|||
Chyży Ruj jak już coś.
Można nie mieć sympatii do jakiś polityków czy niezależnych mediów - i to zrozumiałe. Ale w antypisooskiej krucjacie obrażać zwykłych ludzi robiących swoją robotę to może tylko tolerancyjny demokrata. Zawsze myślałem, że to wy tacy święci z peło a obrażają tylko ci z pisu. A tu tłumaczenie - a ja taki bo one takie. Zaścianek podkarpacki. Cyba byłby dumny. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|||
daavid | Post #5 Ocena: 0 2020-05-16 12:06:07 (5 lat temu) |
|||
Cytat: 2020-05-15 22:44:57, Jurny_Jurek napisał(a): Ojej, 2 mln. Na tyle to spokojnie wydoił TVP Herr Lis za śpiewanie sto lat premierowi tysiaclecia. David, a ile kosztował portal internetowy dla bezdomnych? Bo wiadomo, że jest mega potrzebny i każdy bezdomny ma lte i nowy tablet by sobie surfować. Tak pytam bo poprzednie wladze tvp pracowaly za frytki, colę i srednia krajową. (Nie lubię Kurskiego a właściwie obydwu) No tak, co to 2 miliony w porównaniu do setek milionów, które popłynęły do Belzebuba z Torunia. |
|||
|
||||
Post #6 Ocena: 0 2020-05-16 12:07:32 (5 lat temu) |
||||
![]() Anonim |
Usunięte
|
|||
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2020-05-16 12:17:38 (5 lat temu) |
|||
Opinie artystów i ogólnie celebrytów są zawsze rzeczowe i celne. Jak to śpiewał Kazik...
,,Ludzie w mniejszych miejscowościach są w najtrudniejszej sytuacji. Może baliby się jawnie zagłosować przeciw władzy" - zuo i strach czai się za rogiem, miliony w kamieniołomy albo zabrane pińcet plus. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|||
nEUROn | Post #8 Ocena: 0 2020-05-16 14:32:14 (5 lat temu) |
|||
Na liście Trójki wygrała piosenka Kazika krytykująca Kaczyńskiego, z portalu Polskiego Radia zniknął tekst o tym W serwisie internetowym Polskiego Radia nie działa sekcja o liście przebojów Trójki i tekst o jej ostatnim notowaniu. Zwyciężyła w nim piosenka Kazika Staszewskiego „Twój ból jest lepszy niż mój” krytykująca wizytę Jarosława Kaczyńskiego na cmentarzu w rocznicę katastrofy smoleńskiej. Niektórzy dziennikarze zarzucają Polskiemu Radiu cenzurę.
"Proponuję, aby metodami operacyjnymi wzmocnić tendencję spadkową piosenki i wyeliminować ją z listy przebojów po dwóch-trzech tygodniach. Natychmiastowe wyeliminowanie jest także możliwe, jednak wprowadziłoby niepotrzebny rozgłos. Taką notatkę podpisaną przez urzędnika MSW znaleziono w archiwach" Historia zatoczyła koło 83rok. Kadry PZPR są bardzo mocne w mediach tak zwanych -publicznych. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 16-05-2020 14:38 ] |
|||
daavid | Post #9 Ocena: 0 2020-05-16 14:32:51 (5 lat temu) |
|||
Jurek, jeszcze nie zdążyłeś pochwalić Zibrę za wspieranie polskiego kościoła pedofilskiego.
|
|||
nEUROn | Post #10 Ocena: 0 2020-05-16 14:48:40 (5 lat temu) |
|||
![]() ![]() Przypomina się film jak głowy klanów mafijnych spotykały się by podzielić frukta i nie walczyć między sobą. Co do demokracji bo nie każdy łapie co to oznacza a inny wciska ciemnotę. "Adam Bodnar: Mam wrażenie, że poczucie stabilności ekonomicznej i pewnego dostatku, wyrażające się w opinii: „przecież nikogo nie zamykają", rozleniwiła wiele osób w Polsce." ![]() [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 16-05-2020 14:52 ] |
|||