MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1567 z 2050 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1566 | 1567 | 1568 ... 2048 | 2049 | 2050 ] - Skocz do strony

Str 1567 z 2050

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nEUROn

Post #1 Ocena: 0

2020-04-14 20:57:49 (5 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

A dzisiaj coś w Wawie wylądowało.
Była wierchuszka pisu ale nie wiem czy była orkiestra i ksiądz by poświęcić dary.

Cyrk z czegoś co należy się szpitalom jak psu micha.

Obrazek

"Donald Tusk
@donaldtusk
Jeszcze nigdy tak wielki samolot nie dostarczył tak wiele maseczek tak nielicznym."*THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 14-04-2020 20:58 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2020-04-14 21:19:28 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Ja zaczynam podziwiać byłego prezidią Europy. Gupi Juncker szydził z niego pijany, niepotrzebnie.

Jako Polak w Brukseli załatwił tyle dla Polski, że do rana można wymieniać. A teraz z izolacji w Brukseli szydzi sobie z działań pisu, który zupełnie nie radzi sobie z pandemią i jego kochany kraj ma najwyższy współczynnik śmierci na 1mln mieszkańców. Dzielny mąż stanu walczy z covid-19 za pomocą tłytera, chowając się w strzeżonym.apartamencie.

Tymczasem w Belgii o dodatnim budżecie i niemal zerową liczbą ofiar covidu-19, parę przecznic od jego rezydencji nachodźcy rozpętali.zamieszki, napadli na policjantów, rozbroili ich i postrzelali jak.za dobrych czasów w ISIS.

Dzielny Donek, z premiera i kandydata na prezydenta (któremu wp. spuścił Lech Aleksander) Jarosław Kaczyński zrobił gwiazdę tłytera na emigracji.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 14-04-2020 21:19 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Kleszcz

Post #3 Ocena: 0

2020-04-14 22:47:27 (5 lat temu)

Kleszcz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-11-2014

Cytat:

2020-04-14 20:57:49, nEUROn napisał(a):
A dzisiaj coś w Wawie wylądowało.
Była wierchuszka pisu ale nie wiem czy była orkiestra i ksiądz by poświęcić dary.

Cyrk z czegoś co należy się szpitalom jak psu micha.

Obrazek

"Donald Tusk
@donaldtusk
Jeszcze nigdy tak wielki samolot nie dostarczył tak wiele maseczek tak nielicznym."*THUMBS UP*

Jeszcze nigdy tak wielki samolot nie dostarczyl tak wiele maseczek tak nielicznym

Znamienne

[ Ostatnio edytowany przez: Kleszcz 14-04-2020 22:48 ]

...a wiec kup sobie glupcze medalik na szyje, i nic ci sie nie stanie, i tramwaj nie zabije...

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2020-04-14 23:48:49 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

,,Jak się samemu zaorać i jak dostać pie..ca

Przyleciał wielki samolot, wypełniony maseczkami itd. Generalnie to dobra wiadomość, ale też bez przesady: regułą jest, że jak się za coś płaci, to towar dociera na miejsce. A jak nie dociera, to wtedy dopiero jest to interesujące (zwłaszcza dla policji) i można robić burzę. Towar dotarł, tak samo jak docierają pociągi z wagonami pełnymi różnych gratów, albo jak docierają pizze, gdy się je zamówi. Po co z tego robić wielkie przedstawienie? Nie wiem. Może morale obywateli wtedy wzrasta, czują, że zostaną uratowani, ale ja się na tym nie znam. Dla mnie transport to transport. Ani bym kamer nie zapraszał, ani księdza z kropidłem.

Jak to często bywa, na wstępie postanowiono przesłodzić, więc informacja o największym na świecie samolocie wypełnionym maseczkami wydawała się komuś zbyt mało ekscytująca, więc dorzucono liczbę z dupy: 400 ton. Dla każdej myślącej osoby, która poświęciła dwie minuty na research było oczywiste, że 400 ton nie przyleci, bo tyle by się nie zmieściło i w dwóch takich samolotach. Przyleciało 80. W związku z tym pojawiło się pole do nawalanki, że miało być 400, jest 80. W ten oto sposób ten, kto puścił głupio-słodziutkie info o 400 tonach, dał drugiej stronie pretekst do ataku. Idiotycznego ataku (bo jak 400?!), ale ataku („Obiecaliście 400!”;). Mówiąc krótko, stary schemat: jedni się sami zaorali, a drudzy z ekscytacji tym faktem dostali pier..ca

Mnie dziwi tylko, że jest jakakolwiek „druga strona” w sprawie sprowadzania maseczek. Co to w ogóle za dyskusja, ile ton? Maseczki, o ile wiem, liczy się w sztukach, a nie na tony. Nie słyszałem, by każdy lekarz miał dostać po dwieście deko maseczek. Dlatego napie...anka, czy ton jest X czy Y jest zupełnie bez sensu. Początkowe zapowiedzi o 400 tonach są tak samo groteskowe, jak dzisiejsze kłótnie o 80. Wydaje się, że samolot przyleciał pełny - tak wynika ze zdjęć załadowanej po dach ładowni. I fajnie. To dobra informacja. Teraz należy ten sprzęt sprawnie rozdysponować, bez robienia z tego niepotrzebnego przedstawienia (jedni) i potem z niego korzystać, bez zbędnego obrzydzenia (drudzy).

Życzę wszystkim zdrowia. Psychicznego również."

Hehe, całe podsumowanie bez politycznego pie...ca na poziomie neurona i gwiazdy tłytera, co się ze strachu schował w domu jak na ratującego europę męża stanu przystało...

Neuron, tak z ciekawości - kto dał info o 400 tonach? Jakiś klakier Kurskiego od paska w wiadomościach?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #5 Ocena: 0

2020-04-15 06:29:15 (5 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

Mnie ujal zapal wosp do obklejania wszystkiego co rozdaja swoim serduszkiem. Swiecki pietyzm.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2020-04-15 08:30:35 (5 lat temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2020-04-15 06:29:15, admiralbibol napisał(a):
Mnie ujal zapal wosp do obklejania wszystkiego co rozdaja swoim serduszkiem. Swiecki pietyzm.

Mam do wos podejście neutralne ale wiem od ludzi z oddziałów ze jak wpadają wolontariusze ze sprzętem na oddział to odklejają wszystko co można niezależnie czy to od nich czy nie
Euforia wydarzenia jest tak duża ze nikt nie pomyśli o protestowaniu a po tygodniu nikt nie pamięta historii naklejek
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #7 Ocena: 0

2020-04-15 10:06:15 (5 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

"W podziękowaniu za służbę dla Polski" terytorialsi dostali zniżki na paliwo. Listonosze podwyżki. W kancelarii premiera za ciężką pracę również podwyżki.
Co dostali lekarze? Brawa od społeczeństwa i zakaz wypowiadania się od rządu."

A tak za grube miliony robi się pr za kasę podatnika.
A w tym czasie 50ton zakupiła za swoje Kulczykowa i lata to LOTem. I nie było tv.
A tu na pokaz miliony na jeden lot.
I tak pakuje Lufta by mieć co robić.
A Polski nierząd bierze taką krowę.
Obrazek

A tu hućpa pisowska.

Obrazek

Ludzie ganiani przez milicję za spacer , jazdę na rowerze a tu płot Okęcia oblepiony ludźmi z telefonami do filmowania a milicja tylko kieruje ruchem?
Co za zmiana?

To już nie 400ton a 100mln ton na pokładzie było, tak informuje tvpinfo.

Tu nie jest na gramy.
Wiele dni trąbiono o 7mln masek a przyleciało 1mln z haczykiem.
Tak sie tworzy propagandę dla durnoty za 2mld rocznie. Pełna profeska.

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #8 Ocena: 0

2020-04-15 10:10:53 (5 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Wspanialomyslna, opiekuncza Kulczykowa. Mozesz przypomniec na czym dorobila sie fortuny ?

Do góry stronyOffline

wit_oldo

Post #9 Ocena: 0

2020-04-15 10:28:46 (5 lat temu)

wit_oldo

Konto usunięte

Było jasne że totalni dostaną rozwolnienia a ichni naukowcy pozapominali co to jest masa a co objętość.

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #10 Ocena: 0

2020-04-15 10:51:02 (5 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Przypominam pewnej stacji telewizyjnej jesli tu zaglada. Za pare dni urodziny austrackiego malarza.

Do góry stronyOffline

Strona 1567 z 2050 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1566 | 1567 | 1568 ... 2048 | 2049 | 2050 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,