Cytat:
2020-04-09 14:33:26, nEUROn napisał(a):
Pisząc tak o andyopole udowadniasz usilnie że jesteś po prostu prostak.
Chcesz być fajniusi dla swojej prawicowej ferajny ale pukasz coraz bardziej od spodu dna.
Jak jesteś taki bystrzacha w szukaniu tego co pisałem w 2016 to się możesz wykazać. Ten sam rok jak by było za trudne dla podobno oczytanego.
Znajomy ze Szwecji?
Ty w ogóle masz jakiś znajomych?
No, andyopole zrobił sam z siebie księcia, pisząc pogardliwie o rodakach z Łomży w gumofilcach, którzy na szczęście mają schody z wizą pracowniczą:
Cytat:
2019-11-06 14:54:24, andyopole napisał(a):
Zniesione zostały tylko wizy turystyczne. Wszystkie inne pozostają bez zmian. Do szkoly, do pracy, jest rodzajow wiz cala masa. Ludzie na Podkarpaciu i Lomzynskiem juz szykuja pedzle i pastuja gumofilce. "Bo przeciez wizy zniesione".
Reżim pobytowy pozostaje ten sam. O tym czy ktoś wjedzie do USA czy też nie nadal decyduje urzędnik imigracyjny na lotnisku.
Wy antypismemi macie tyle pogardy do innych ludzi ale mienicie się tolerantami. To jakże wyszukana kpina, przechodząca w pogardę bo kto pastuje gumofilce i leci w nich do USA?
Jak widzisz, moja opinia jest poparta czyjąś wcześniejszą opinią a ty tradycyjnie z miedzy wódkę i zakąskę, obrażając mnie od prostaków i insynując, że nie mam znajomych.
To odpowiedź na moje pytanie czy niczym rasowy, kremlowski internauta na wynajem unikając odpowiedzi atakujesz tego, co zadał pytanie?
Nie no, o tym treningu pisałeś teraz, parę dni temu. Wtedy, w 2016 roku nie pisałeś że takie treningi były. Powinni pisałeś coby te ,,lewackie ...".
I nie martw sie, nie bede zglaszal twoich wycieczek, chce po prostu tej interesującej informacji. Bo ten twój wpis wyglądał na próbę wykręcenia się z tego jakże empatyczno-tolerancyjnego wpisu. Wiec czekam.na źródło. I tyle.
[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 09-04-2020 15:10 ]
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..