Str 1540 z 2050 |
|
---|---|
Wielim | Post #1 Ocena: 0 2020-03-15 12:02:21 (5 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Ale do kogo masz pretensje ? Tak jest w całej Europie, ja też będę musiał prawdopodobnie zostać w domu na dlugo, to też wina Kaczyńskiego czy Borysa? Niestety , podejrzewam , że możesz byc wielbicielem soku z buraka
![]() |
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2020-03-15 12:32:22 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2020-03-15 08:17:07, Konto usunięte napisał(a): Cytat: 2020-03-14 21:12:09, Jurny_Jurek napisał(a): Cieszy mnie, że wulgarny socjaldemokrata uważający socjalistów za mądrych ludzi chwali prywatne przedsiebiorstwa, kapitalizm i potepia dotację. Oczywiście, że LOT po czasach socjalizmu realnego i tzw. transformacji bedac spolka państwowa nie ma szans z pywatna, kapitalistyczna spółką, ktora kupowała nowoczesne samoloty gdy w socjaliźmie mądrym ludzie kupowali cukier na kartki a LOT latał na ruskim badziewiu. Dlatego dla mnie bedziesz wesolym i zabawym ćwierć co przeczy sam sobie. Jeden duży minus - wulgarnym i chamskim, potrafiającym obrażać i atakować nawet kobiety na tym forum. Ty mówisz że jestem socjalista, ja mówię że ty jesteś niemądry. Każdy ma swoja opinie. Jeszcze raz, Lot to małe, prokomunistyczne mentalnie g... które comprawda lata ale na zasadzie dofinansowania na lewo od rzadu i ucieczki przed odszkodowaniami w drodze administracyjnej. Propaganda uważa lot za 8-my cud świata, poczekamy zobaczymy czy cud przetrwa. Co domobrazania dziewczyn? Jak jest idiotka, to trzeba to powiedzieć. Ja nie mówilem, że LOT to ósmy cud świata, to twój wymysł. Pisałem, że to ,,prokomunistyczne mentalnie g..." przynosiło straty za twojego kochanego Tuska 400mln rocznie a za pisu zysk. I rzekomo ktos chcial to g.... kupić o czym mówił twoj premier od zrealizowanych obietnic. Niemcy tez dofinansowywali prokomunistyczne g.... stocznie w byłym NRD i żaden robinek od ratowania chrzescijanskich korzeni Europy nic nie krzyczał. A tym bardziej Wujek_Staszek czy jak tam miałeś też nic nie krzyczał. Cieszy mnie, że socjaldemokraci krytykujący kapitalizm robią z siebie idiotów chwaląc prywatne, kapitalistyczne biznesy i sposoby ich funkcjonowania. A tak jako ciekawostka bo juz pisalem - w Hiszpanii rzadza madrzy socjalisci przez co nie ma tam bezrobocia, kraj jest ekonomiczną potęgą i w ogóle nic nie dofinansowuje. I 8 marca minister zdrowia nie zakazal ponad 100tys demonstracji - od tego czasu wskaźniki zachorowań i zejść szybuje, zwlaszcza w samym Madrycie. Przecież socjaliści to madrzy ludzie: ,,Hiszpańska prasa: Polski minister zdrowia jest lekarzem z wieloletnim doświadczeniem. Hiszpański minister zdrowia skończył filozofię i spędził całą swoją karierę w Partii Socjalistycznej". A co do idiotki - masz opcje priv i mozesz wyrazić swoja opinie bezposrednio do zainteresowanej. Tylko idiota pisze to publicznie łamiąc regulamin i tylko wyrozumiałość i mądrość tych kobiet sprawia, że wciąż możesz gwałcić logikę i robić tu z siebie wulgarnego chama łapiącego za to bany. To jest fakt. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2020-03-15 13:26:03 (5 lat temu) |
Robinek, by nie śmiecić w temacie o wirusie - byłeś tu w szpitalu i w PL i dzięki temu wiesz, że UK jest lepiej przygotowane na walke z wirusem? Bo co, oddziałowa ci kaczkę częściej przynosiła?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Post #4 Ocena: 0 2020-03-15 13:38:49 (5 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2020-03-15 13:56:49 (5 lat temu) |
Skoro uważasz, że ,,można powiedzieć" mimo łamania regulaminu to ja uważam, że można ale tak żeby idiota się domyślił a regulaminu nie łamiąc. Tym bardziej gratuluję.
Co do LOT - Czy brytyjski rząd wynajmie samoloty BA by ściągać obywateli gdy w końcu zamknie granice czy BA bedzie robic to same? A tymczasem 2 osoba w państwie co koperty brał: - "Nie naciskałem kciukiem dozownika" – oświadczył marszałek Tomasz Grodzki po prezentacji mycia rąk w Senacie - Beztroski wypad na narty do Włoch ogarniętych epidemią - Odmówienie wypełnienia karty lokalizacji pasażera na lotnisku (procedura wymagana przez Główny Inspektorat Sanitarny) - Udanie się na izbę przyjęć w celu wykonania badania na obecność koronawirusa (narażenie zdrowia innych pacjentów) - Złamanie zarządzenia ws. koronawirusa, które samemu się podpisało (nieodwołanie swojej konferencji samorządowej, na którą przyszło kilkadziesiąt osób) 2 osoba w państwie, lekarz, procedury nie są mu obce. Tacy mogli rzadzić Polską, jedna to już przekopała na metr ,,wgłąb" a potem onuce handlowali osobistymi rzeczami ofiar. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
nEUROn | Post #6 Ocena: 0 2020-03-15 15:40:35 (5 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
No sorry ale chodzi ci o Anżeja czy Witek.
Bo nie wiem jak liczysz. Od Prezesa czy od Anżeja. Już kryjemy gospodarcze wizyty w hurtowniach papieru toaletowego. Ciekawe czy było święcenie? Ale staraj się staraj. No ja cie, admirala przyłapali. To o to mu chodziło jak o tym tyle pisał. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 15-03-2020 15:41 ] |
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2020-03-15 15:55:53 (5 lat temu) |
Głupie zdjęcie do powielania dla ludzi na tym samym poziomie. Taki onucowski manewr - ciemniaki uwierzą, że tak pis walczy z wirusem.
Do kampanii wirusa wykorzystywali juz różni kandydaci ali twoja kidawa pobiła wszystkich. Razem z Posłem Scerbą co tłiteruje onucowską propagandę. A do zachowania tego męża stanu od przyjmowania kopert się nie odniesiesz? Podpisał specustawę o walce z koronawirusem i jako lekarz nie zastosował się do żadnych wytycznych. To dopiero bohater na twoja miarę. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 15-03-2020 15:58 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #8 Ocena: 0 2020-03-15 16:09:28 (5 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Odniosłem się do codziennego tworzenia zagrożenia dla tych co muszą koło tyłka latać Anżejowi.
Tamten zrobił błąd i sie przebadał i siedzi na dupie. Jedyny problem jaki pozostał to Karczewski ciągle chlipiący za willą. No chyba że gdzieś dla idei pomaga w szpitalu. Niestety Anżej ma robaki. Ale to jest tak jak się robi kampanię na trumnach. Teraz mamy powtórkę. Jedni karnie siedzą w domu by nie narażać swoich wyborców, Anżej tnie głupa i udaję premiera. Który też niewiele może. To gdzie ten VAT? [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 15-03-2020 16:11 ] |
admiralbibol | Post #9 Ocena: 0 2020-03-15 16:10:16 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Prosze adminow aby wzizeli pod uwage fiksacje na artykuly menstruacyjne neurona.
Mam nadzieje ze nie jest to produkt nieuzywany (nie chcemy oprocz ludzi, zabijac takze klimatu poprzez single use plastic) ! Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2020-03-15 16:43:47 (5 lat temu) |
Cytat: 2020-03-15 16:09:28, nEUROn napisał(a): Odniosłem się do codziennego tworzenia zagrożenia dla tych co muszą koło tyłka latać Anżejowi. Jasne, na pewno przejmujesz się zagrożeniem tych co biegają wokół prezydenta. Potwierdza to niemal codzienna żółć wylewana na Dudę, pis i nic innego. Nawet w temacie o koronawirusie musiałeś wkleić dudę, tak się martwisz. Muszę cię zmartwić jeszcze bardziej - w każdym kraju najważniejsze osoby w państwie maja specjalną opiekę, czy to prezydent USA, Francji, premier Włoch, kanclerz Niemiec. Pewnie sa tam jakieś onuce co to krytykują poprzez udawane przejmowanie się - ale taki jest protokół i reguły pisane. Robinek na emigracji nie jest nawet w 0.001% tak ważny jak prezydent Polski, Czy to Komorowski, Kwaśniewski czy Duda. Tak samo Morawwiecki i twój guru lekarz-koperta, co podpisał ustawę o walce z koronawirusem i miał ją gdzieś. Cytat: 2020-03-15 15:38:34, Matt96 napisał(a): W Guardianie piszą ze 30000 angielskich turystów utknęło we francuskich alpach i nie maja jak wrócić do domu,co niektórzy wczoraj zaczęli swoj wypoczynek i czekają na angielski rząd żeby ich ewakuował . No robinki i stasie - ,,czekają na angielski rząd żeby ich ewakuował''. A więc skoro rząd nie ma państwowej spółki lotniczej to zapłaci BA za 10 przelotów po cenach rynkowych, dzięki czemu BA trochę się odkuje w ciężkich czasach czy BA jako spółka stricte prywatna skasuje brytyjskiego podatnika, jak kasowały prywatne firmy przewozowe w obliczu zamykania polskich granic? Przypominam, że sam jestem zwolennikiem prywatyzacji ale nie takiej jak robił to Tusk, Balcerowicze i inni zbawcy, którzy wygasili polski przemysł sprzedając za bezcen, często ignorując inne lepsze oferty. BA też była państwowa nim została sprywatyzowana i wtedy szybko z ,,g......'' poszybowała w górę - bo została sprywatyzowana. Ryzyko prywatyzacji jest oczywiście wysokie - bo wchodzi się na giełdę, następuje krach w połączeniach, ceny paliw drożeją, akcje lecą w dół, ludzi się zwalnia. Dlatego wbrew korwinowcom jestem zdania, że w niektórych strategicznych sektorach państwo musi mieć swoje udziały. Ot, aby ściągnąć Polaków taniej niż policzyłaby ich Lufthansa gdyby kupiła to ,,g....' zwane LOTem. Nie wiem, czy w zawiści jesteście w stanie to zrozumieć, przecież jeden jest ekspertem od wszystkiego, także chorób zakaźnych a wasze duo to esperci od biznesu, chociaż nigdy nie prowadziliście nawet lumpexu. Wybaczcie bezpośredniość ale taka jest prawda. https://www.londonstockexchange.com/exchange/prices-and-markets/stocks/summary/company-summary/GB0002634946GBGBXSET1.html Kliknijcie na ostatnie 6 miesięcy i zobaczcie jak akcje lecą w dół. Kluczem jest poziom nie do przekroczenia inaczej bedzie bum i akcje beda warte tyle co akcje wytworni kapsli. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 15-03-2020 17:20 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|