Str 1475 z 2057 |
|
---|---|
Jurny_Jurek | Post #1 Ocena: 0 2019-12-14 06:52:49 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
![]() I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #2 Ocena: 0 2019-12-14 08:38:55 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Cytat: 2019-12-13 22:22:18, cris82 napisał(a): trzeba umic i kto to niby zrobi ? platfusy nawet palcem nie kiwna bo ten stan rzeczy bardzo im odpowiada sprawa spiewaka to obraz patologii polskiego wymiaru sprawiedliwosci ty za wszelka cene zawsze probujesz tu wbijac szpile rzadzacym moglybys trenowac platformerskich troli dzisiaj nawet na forum gw wszyscy stoja po stronie spiewaka drwiac z beznadziejnego wymiaru sprawiedliwosci...pis zle to robi? moze ale cos robi a co robily platfusy przez 8lat? kompletnie nic bo to sa ich sedziowie [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 13-12-2019 22:23 ] Nie wiem o co chodzi ze Spiewakiem bo nie czytalem. Mojej rodzinie sad zabral kawal ziemi bo gosc kawalek tej ziemi pielil i to bylo zasiedzenie. I tez uwazam ze była to jawna niesprawiedliwość. Tylko trzeba jeszcze odróżnić naprawę od podporządkowana sobie sądów. A to w rocznicę 13 grudnia, pisokomuna robi ponownie. I to rękami najpierw komucha Piotrowicza a teraz rękami szczyli z których jeden nie dostał pracy na US bo nie chcieli by zaniżał poziom uczelni. To tak jak z jurkiem i pedofolia w kosciele. Sad, wiertarka, obrona sędziego, wywalić wszystkich chociaż ten sędzia dawno nie jest sędzią. Ksiądz, pedofilia, ukrywanie przestępców wywalić tych co ukrywaja ale to już jest nieuprawniony atak na kosciol. A teraz ksiadz emerytow dopieszcza. I w tym przypadku pis kaste biskupia chroni. Widzę ze ten kielecki za kwaśny i szkodzi. |
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2019-12-14 10:01:14 (6 lat temu) |
No a jakże, jurek, pedofilia, kościół, pisokomuna, piotrowicz, pis. Ale co soę spodziewać po obrońcy europy przed islamem?
Sprawy Śpiewaka nie znam bo to nie pisior za to znam sprawy każdego pisiora w PL. Już ci pisałem - siedziałeś cicho jak Rzepliński z PZPR decydował o TK. Jazgot podnosisz dopiero jak Rzeplińskuego podmienił Piotrowicz z PZPR. Kiedyś już pytałem kilka razy ale to przerosło twoje myślenie - jak mialaby wyglądać reforma sądownictwa? Przecież większość z tych mlodszych sedziow to czesc kasty po rodzicach sedziach, z prlu, przywoezionych przez nkwd. Sedziowie to najbardziej zamknieta i izolowana kasta do ktorej bez plecow i protekcji sie nie dostaniesz. Studenci prawa ci o tym powiedza. I to oni nie chca zmian bo je fajnie, pisy sa be z ich reformami. No bo neuron ma lepsze pomysly jak zapanować nad uniewinnianiem sprawcow wypadków w togach. Czekam aż ekspert od uzbrojenia i tatuowania feministek zabierze sie za propozycje reformy temidy w PL i może na chwile odpętli sie z jurek-ksiaadz-pis-kosciol-piotrowicz. Dawaj kolego, na soku z buraka nie instruowali jeszcze? I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
admiralbibol | Post #4 Ocena: 0 2019-12-14 10:32:02 (6 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Jak by mialo wygladac - bardzo prosto, cytujac Cejrowskiego "wszystkie komuchy won"
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
nEUROn | Post #5 Ocena: 0 2019-12-14 11:02:53 (6 lat temu) |
I pisu nie ma.
Jeszcze dajmy dzieci resortowe ![]() Darles jurek ...... gdy walczyles z islamizacja i wszystkimi kto z PO? A sedzia rosołkowa wywodzi sie??? [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 14-12-2019 11:18 ] |
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2019-12-14 19:23:52 (6 lat temu) |
Według standardów PO, SLD i innych psl to nie ma znaczenia wiec o co ci chodzi?
Wicemarszałkiem Sejmu jest komuch co chwali armie sowiecka i uważa ich za naszych oswobodzicieli. Od Piotrowicza różni go tyle, że Stasiu uważa epizod w PZPR za błąd życiowy i nie utożsamia się z tym systemem. Natomiast Czarzasty chwali gwałcicieli z Kaukazu i tęskni za PZPR - ba, prężnie go rozwija pod nazwą SLD. Nie widziałem postu krytykującego jedną z najważniejszych osób w państwie ale to pewnie na soku z buraka nie dali wiec jedziemy jurek-pis-ksiadz-kimuna- kosciol-pedofile-pis- piotrowicz. Rzepliński i skład SN też ci nie przeszkadzał gdy organizowałeś bataliony antyislamskie... [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 14-12-2019 19:33 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #7 Ocena: 0 2019-12-14 20:03:38 (6 lat temu) |
To sobie poczytałem o Śpiewaku.
I szczerze? Prawidłowo dostał jeśli to prawda co piszą ci co maja [pojęcie za co. A typowe, został nagle bohaterem prawaczków. Na takie postępowanie już zero wprowadził przepis by chronić prokuratorów którzy pomówią kogoś bezpodstawnie i będą bezkarni. Jurek pewnie też liczy na takie prawo przy okazji zmian w sądach. Bo na to co wypisywał o innych jeśli okażą się niewinni może zacząć sam zbierać internetowo kase. "Proszę zamknąć oczy i sobie teraz odpowiedzieć, tak uczciwe, co dla Państwa znaczy te zdanie? Jak je rozumiecie? Bo ja je rozumiem, jakby Ćwiąkalska dokonała przekrętu. A co naprawdę się stało? Ze strzępków i posta kolegi Bartoszcze wnioskuje, że Ćwiąkalska została wyznaczona przez sąd na kuratora dla współwłaściciela kamienicy. Kuratora wyznacza się, gdy wiadomo, że dany Kowalski jest np. współwłaścicielem, ale ni cholery nie ma o nim więcej żadnych danych. Czy żyje, co robi, gdzie mieszka – nie wiadmo, wiadomo tylko, że jest w KW. Aby więc nie wstrzymywać całego postępowania wyznacza się kuratora, który interesów tego cholera-wie-gdzie-jest Kowalskiego ma pilnować. Jak pójdziecie w plener i nie będzie wracać przez lata, a wasza działeczka będzie podlegała jakimś tam zwrotom, to też wam sąd wyznaczy kuratora. I rodzina za to sądowi podziękuje. Czy Ćwiąkalska jako kurator działała poprawnie? Nie wiem, Śpiewak, jak rozumiem, twierdzi, że nie, bo powinna ustalić, że ten Kowalski już nie żyje. Być może mogła, być może za te kilka stów, które za taką kuratele płacą, powinna zlecić to Rutkowskiemu. Nie wiem, tak jak nie wiem, kto za to by zapłacił. Wiem natomiast, że Śpiewak nie napisał „Boom, Ćwiąkalska leniała się jako kurator przez co przejęto kamienicę na 118 latka”. Śpiewak napisał „Boom. Córka ministra Ćwiąkalskiego przejęła w 2010 roku metodą na 118 letniego kuratora kamienicę na Ochocie” To jednak dwa różne wpisy, o różnym znaczeniu, prawda?" |
nEUROn | Post #8 Ocena: 0 2019-12-15 14:21:52 (6 lat temu) |
Taśmy prawdy.
Rzecznik Spychalski potwierdza, że wypowiedź doktora Dudu do mikrofonu nie mają nic wspólnego z poglądami doktora Dudy. Normalnie Matrix. "W nocy z 12 na 13 grudnia wprowadzili projekt ustawy, który ma powstrzymać „wysadzenie w powietrze” wymiaru sprawiedliwości, a sami wyrzucili zawleczkę, zamiast granatu 😁" Jak po francusku jest "orka" Podobno "Pech" Jak nie zero to jakiś inny niedorobiony w prawie z pisu. Kaleta i jego szemrani towarzysze dwaj kopiowali tylko to co było na rękę pisowi. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 15-12-2019 14:24 ] |
daavid | Post #9 Ocena: 0 2019-12-15 14:34:23 (6 lat temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2019-12-14 19:23:52, Jurny_Jurek napisał(a): Według standardów PO, SLD i innych psl to nie ma znaczenia wiec o co ci chodzi? Wicemarszałkiem Sejmu jest komuch co chwali armie sowiecka i uważa ich za naszych oswobodzicieli. Od Piotrowicza różni go tyle, że Stasiu uważa epizod w PZPR za błąd życiowy i nie utożsamia się z tym systemem. Natomiast Czarzasty chwali gwałcicieli z Kaukazu i tęskni za PZPR - ba, prężnie go rozwija pod nazwą SLD. Nie widziałem postu krytykującego jedną z najważniejszych osób w państwie ale to pewnie na soku z buraka nie dali wiec jedziemy jurek-pis-ksiadz-kimuna- kosciol-pedofile-pis- piotrowicz. Rzepliński i skład SN też ci nie przeszkadzał gdy organizowałeś bataliony antyislamskie... [ Ostatnio edytowany przez: <i>Jurny_Jurek</i> 14-12-2019 19:33 ] Nówisz jak typowy pisowiec. Z hasła "dobra zmiana" zostało tylko "zmiana". |
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2019-12-15 17:10:08 (6 lat temu) |
Nigdy nie popieralem i nie glosowałem ma pis, nie ja nazwalem ich dobra zmiana a w 2015r zyczylem im przegranej w tych wyborach.
Za duzo neurona i jego zapetlonego swiatopogladu. Można powiedzieć - do 2015r żył w bańce i nie widział nigdzie komuchów, dopiero pis nim wstrząsnął. Ja od lat wyznaje zasade - brak lustracji wsrod politykow i sedziow - wszyscy co mieli zwiazki z prl won. Piotrowicz, Rzeplinski i inni. Neurinowi Rzeplinski nigdy nie przeszkadzał, jest typowym sokoburakowcem. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|