Cytat:
2019-11-14 21:26:54, nEUROn napisał(a):
Żebym wiedział że jesteś z onru to bym z tobą o islamie nie pisał.
Nie robił bym sobie w papiery.
Ty im bardziej się bronisz przed pisem tym bardziej potwierdzasz.
To tak jak z twoją obroną kleru ale ty oczywiście niewierzący oczywiście jesteś.
Popisz coś może bo ty taki neutral a darłeś łacha za PO o OFE że przejęło a twoje klakierki że ukradło.
Pis też.
Teraz chcą zrobić to samo tylko to jest już oddawanie pieniędzy ludziom. Jaki dobry pan.
Mimo że idzie na to samo konto co poprzednio.
Tylko zaraz teraz będzie pobrany 15% podatek od "przyzwoitości"?
Bądź raz przyzwoity i napisz coś o tym w takim stylu jak pisałeś wcześniej za po.
Nawet ostatnio wspomniałeś o PO i OFE.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>nEUROn</i> 14-11-2019 21:30 ]
Napisz do Jachiry, niech się zajmie tym jurkiem, skrytym pisolubcą. Niech zmusi mnie do napisania prawdy ,,niech żyje pis'' i neuron odetchnie z ulgą. Można ,,bronić kler'' będąc niewierzącym bo wystarczy nie zgadzać się z hasłem dla idiotów, którzy wklejają nędzne obrazki sugerujące, że każdy ksiądz to pedofil.
Pisałem wiele razy, że wszyscy pedofile kościelni jak i ci, co ich chronili powinni na 25 lat trafić za kratki, ciężkie prace, żadne wakacje. Tyle, że kiedy ja piszę, że niektórzy niewątpliwie zasługują na czapę albo na ciężkie i surowe kary to ty wtedy...ich bronisz. Bronisz pedofila Trynkiewicza bo ,,co jakby był niewinny'', tak samo pośrednio bronisz kościelnych pedofilów bo dostaną zawiasy albo 2 lata na ochronkach. Bronisz praw sadystów i zboczeńców bo ,,co jeśli''.
A sam ,,dla beki'' chcesz kaleczyć feministki CZARNYMI penisami na czołach za to, że lubią uchodźców - i uważasz to za cool satyrę i takie tam żarty. Tak rasistowskie żarty to wymieniali sobie ci w lesie obchodzący urodziny Hitlera, to jest żart na ich poziomie.
Więc skończ pouczać innych i mówić o moralności.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..