MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1463 z 2057 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1462 | 1463 | 1464 ... 2055 | 2056 | 2057 ] - Skocz do strony

Str 1463 z 2057

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2019-11-13 23:12:00 (6 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Hołota jest w każdym kraju. Mieszkasz w takim, w którym szlachtują się nożami, napady i ataki rasistowskie to codzienność, ataków antysemickich jest ponad 1000 rocznie a żydzi w Londku wynajmują ochroniarzy.

Ale marsz be no i mem z adam pozdrów brata be. Co was tak to boli? Aaaa, wiem, reakcja tego chama Adama na pytanie gościa. To była odpowiedź niewyspanego inteligenta, który sobie czasem zaklnie. Z tolerancji i miłości.

Śpij słodko i się wyśpij bo jak nie dośpisz to znowu zacznie być wulgarny na forum a wtedy kolejny banik. Bo to nasz ulubiony tropicielu faszyzmu jest łamaniem regulaminu. Niech ci się przyśni pochód 1-majowy i gołąbki pokoju na cześć I Sekretarza KC PZPR :D
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2019-11-14 12:14:28 (6 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

No i dzieje się. Pierwsza oznaka zmian na dobre. Wyłom w pisie i wyłom z dyscypliny partyjnej nad głosowaniem ze zmianami składek z ZUS. Wyłom w pisie to być może defragmentacja tej partii, utrata większości i odpływ posłów/nowe koła.

I o to chodzi.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #3 Ocena: 0

2019-11-14 13:08:36 (6 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Widzę, że Dżej_Dżej bawi się w najlepsze. 😁
Ciekawe kogo teraz z forumowiczów zirytuje.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2019-11-14 16:29:14 (6 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Cytat:

2019-11-14 13:08:36, andypolo napisał(a):
Widzę, że Dżej_Dżej bawi się w najlepsze. 😁
Ciekawe kogo teraz z forumowiczów zirytuje.

Ależ skąd. W 2015 roku pisałem, że mam nadzieję, że pis rozliczy peło a po 4 latach ich rządów skompromitują się na tyle, że ludzie zaczną patrzeć na alternatywy PO-PiS. Wiele razy pisałem, że to dobrze, że pis nie zdobył większości konstytucyjnej bo to niebezpieczne. Wiele razy pisałem, że nigdy nie głosowałem i nie zagłosuję ani nie popieram pobożnych socjalistów. To, że negowałem ,,sukcesy'' peło w porównaniu z pisem na przykładzie spółek skarbu państwa i dążenia do bankructwa lotu nie oznacza, że popieram wysokie podatki i rozdawnictwo pisu.

Pisałem o tym n-razy ale nie moja wina, że neuron w swej niechęci do pisu przypisuje mi ich popieranie. To już jego wytwory wyobraźni i nawijanie w kółko o tym samym. Jest lewica w Sejmie, jest konfederacja i to bardzo dobrze - gdyby nie konfederacja i lewica pis byłby bliski większości. neuron ma własny świat - ja tam uważam, że peło to większe szkodniki dla Polski niż pismeny, choć ci małymi krokami zrujnują gospodarkę obietnicami socjalnymi i wysokimi podatkami dla tych zaradniejszych. Stąd odpływ drobnych przedsiębiorców do PSL-u. A PSL ma to w zwyczaju, że lubi dymać swoich wyborców i jest w stanie zrobić koalicję z komuchami, pseudoliberałami czy innymi partiami, byle ktoś zaproponował żłób. A wtedy Kosiniak to nie ma nic przeciwko podniesieniu wieku emerytalnego i jumnięcia 150 mld z OFE by finanse publiczne podobały się Brukseli.

Opinie neurona mam gdzieś, nawet mnie bawią bo gdy najniższa krajowa to było 5PLN i litr benzyny był 5PLN (gdzieś tam za Tuska) to on z chłopakami z onru myśleli, jak zatrzymać inwazję islamistów. Hejt jaki tu produkował jako robinek dałby mu legitymację BNP albo EDL bez wpisowego.

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #5 Ocena: 0

2019-11-14 21:26:54 (6 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

Żebym wiedział że jesteś z onru to bym z tobą o islamie nie pisał.
Nie robił bym sobie w papiery.
Ty im bardziej się bronisz przed pisem tym bardziej potwierdzasz.
To tak jak z twoją obroną kleru ale ty oczywiście niewierzący oczywiście jesteś.
Popisz coś może bo ty taki neutral a darłeś łacha za PO o OFE że przejęło a twoje klakierki że ukradło.
Pis też.
Teraz chcą zrobić to samo tylko to jest już oddawanie pieniędzy ludziom. Jaki dobry pan.
Mimo że idzie na to samo konto co poprzednio.
Tylko zaraz teraz będzie pobrany 15% podatek od "przyzwoitości"?
Bądź raz przyzwoity i napisz coś o tym w takim stylu jak pisałeś wcześniej za po.
Nawet ostatnio wspomniałeś o PO i OFE.

[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 14-11-2019 21:30 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2019-11-15 10:59:13 (6 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Zeby się moderacja nie nudziła przy piątku :-]

Obrazek
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2019-11-15 12:55:49 (6 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Cytat:

2019-11-14 21:26:54, nEUROn napisał(a):
Żebym wiedział że jesteś z onru to bym z tobą o islamie nie pisał.
Nie robił bym sobie w papiery.
Ty im bardziej się bronisz przed pisem tym bardziej potwierdzasz.
To tak jak z twoją obroną kleru ale ty oczywiście niewierzący oczywiście jesteś.
Popisz coś może bo ty taki neutral a darłeś łacha za PO o OFE że przejęło a twoje klakierki że ukradło.
Pis też.
Teraz chcą zrobić to samo tylko to jest już oddawanie pieniędzy ludziom. Jaki dobry pan.
Mimo że idzie na to samo konto co poprzednio.
Tylko zaraz teraz będzie pobrany 15% podatek od "przyzwoitości"?
Bądź raz przyzwoity i napisz coś o tym w takim stylu jak pisałeś wcześniej za po.
Nawet ostatnio wspomniałeś o PO i OFE.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>nEUROn</i> 14-11-2019 21:30 ]

Napisz do Jachiry, niech się zajmie tym jurkiem, skrytym pisolubcą. Niech zmusi mnie do napisania prawdy ,,niech żyje pis'' i neuron odetchnie z ulgą. Można ,,bronić kler'' będąc niewierzącym bo wystarczy nie zgadzać się z hasłem dla idiotów, którzy wklejają nędzne obrazki sugerujące, że każdy ksiądz to pedofil.
Pisałem wiele razy, że wszyscy pedofile kościelni jak i ci, co ich chronili powinni na 25 lat trafić za kratki, ciężkie prace, żadne wakacje. Tyle, że kiedy ja piszę, że niektórzy niewątpliwie zasługują na czapę albo na ciężkie i surowe kary to ty wtedy...ich bronisz. Bronisz pedofila Trynkiewicza bo ,,co jakby był niewinny'', tak samo pośrednio bronisz kościelnych pedofilów bo dostaną zawiasy albo 2 lata na ochronkach. Bronisz praw sadystów i zboczeńców bo ,,co jeśli''.

A sam ,,dla beki'' chcesz kaleczyć feministki CZARNYMI penisami na czołach za to, że lubią uchodźców - i uważasz to za cool satyrę i takie tam żarty. Tak rasistowskie żarty to wymieniali sobie ci w lesie obchodzący urodziny Hitlera, to jest żart na ich poziomie.

Więc skończ pouczać innych i mówić o moralności.

Do góry stronyOffline

Kleszcz

Post #8 Ocena: 0

2019-11-15 13:31:24 (6 lat temu)

Kleszcz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-11-2014

Dzis w piekle gruba impra. Podobno nawet bialo-zolte flagi wywiesili
...a wiec kup sobie glupcze medalik na szyje, i nic ci sie nie stanie, i tramwaj nie zabije...

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2019-11-15 17:51:46 (6 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2019-11-15 18:11:45 (6 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Nie ,,mało grzecznie'' tylko rasistowsko i buraczano - ta propozycja właśnie wynikała z niechęci neurona do islamskich nachodźców o innym kolorze skóry - czyli burak w bluzie patrioty jak to stasiu celnie ujął. Ten żarcik to właśnie pasuje na zgromadzenia nacjololo sebiarni w bluzach patriotycznych.

Trzeba takie zachowania piętnować jak leci a nie nieudolnie bronić antyislamistę neurona, bo też nie lubi pisu, kleru i ludzi wierzących (islamofobia i katilcyzmofobia). Jakże zabawne takie ,,buraczano-sebiksowe'' tłumaczenie - gdybym wiedział, to nie robiłbym sobie w papiery. On tak myślał, on robił to umyślnie a potem nagle zmienił barwy niczym pzprowski prokurator Piotrowicz. Ten sam poziom obłudy.

Staś zrozumiał?

Do góry stronyOffline

Strona 1463 z 2057 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1462 | 1463 | 1464 ... 2055 | 2056 | 2057 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,