Str 1421 z 2050 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2019-08-31 16:39:08 (6 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
nEUROn | Post #2 Ocena: 0 2019-08-31 16:42:40 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Po Kanonierze spodziewalem sie jakiegos poziomu.
Ale i tu zawod. |
SweetLiar | Post #3 Ocena: 0 2019-08-31 18:59:17 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Każdy ma swoje ulubione formy spędzania wolnego czasu...
"Donald Trump, który odwołał wizytę w Polsce, by monitorować huragan Dorian, właśnie przybył na swoje pole golfowe w Wirginii" - poinformował w sobotę korespondent agencji Reutera Jeff Mason. Czy to w domowym zaciszu czy na świeżym powietrzu ... The Polish people must be watching this and thinking “we understand Trump has to cancel his trip to Poland commemorating the start of World War II because he needed to...tweet about Omarosa” - Tom Wright [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 31-08-2019 19:00 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
darraj | Post #4 Ocena: 0 2019-08-31 19:07:43 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-08-31 18:59:17, SweetLiar napisał(a): Każdy ma swoje ulubione formy spędzania wolnego czasu... "Donald Trump, który odwołał wizytę w Polsce, by monitorować huragan Dorian, właśnie przybył na swoje pole golfowe w Wirginii" - poinformował w sobotę korespondent agencji Reutera Jeff Mason. Czy to w domowym zaciszu czy na świeżym powietrzu ... The Polish people must be watching this and thinking “we understand Trump has to cancel his trip to Poland commemorating the start of World War II because he needed to...tweet about Omarosa” - Tom Wright [ Ostatnio edytowany przez: <i>SweetLiar</i> 31-08-2019 19:00 ] ![]() "We're all mad here" Mad Hatter
|
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2019-08-31 19:16:21 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2019-08-31 16:42:40, nEUROn napisał(a): Po Kanonierze spodziewalem sie jakiegos poziomu. Ale i tu zawod. Powiedział typ co przeklejał fejki z soku z buraka. No i oczywiście dotknęło to Stasia, jakaś fotka na której jakiś nazista wygląda jak Tusk. Co to dopiero byłby za śmiech gdyby wyglądał jak Kaczyński o ho ho ho. Wtedy można się śmiać. Były premier nie pojawi sie na obchodach, rocznicy ponad podziałami, jaki ten Donald jest europejski i polski. Jak Trump, wystrugany przez Merkel jak ta wiedziała, że PO zmoczy wybory (wiedziala o taśmach u Sowy długo przed tym nim dowiedzial sie neuron). L.Kaczyński zrzucał kupę jako obrona tego, że Bufetowa zbudowała najnowocześniejszą rzekomo oczyszczalnie za pare miliardow ojro. No no, za 20 lat zawali sie PKiN i to tez bedzie wina L Kaczyńskiego. Wy to macie zdrowo widze... [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 31-08-2019 19:38 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
nEUROn | Post #6 Ocena: 0 2019-08-31 20:17:37 (6 lat temu) |
Ale ja to ja.
Myślałem że jak Kanonier pisze takie ą i ę to wyżej mierzy. Że warto go poczytać. Ja się nie pnę bo nie mógł bym wtedy napisać że jesteś w pisaniu jak ten polski kibol. Najpierw odda hołd JP2 A potem krzyknie sobie "Jeb.ć kur.y. Takie tam W sąsiedniej Castoramie zabrakło taśmy papierowej by posklejać kadłub aby kandydatka pis mogła się wypromować. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 31-08-2019 20:39 ] |
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2019-08-31 21:53:15 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Ale ja to ja.
I to jest najlepsze podsumowanie. Jedyny obrińca europy przed islamem który gardzi lewackimi elitami europy i feministkami a jednocześnie lubi Tuska, klnie na tych co nie chcą niekontrolowanej islamskiej migracji i któremu pojęcie o polityce w PL włączyło się dopiero w 2015. Odkrył niedawno, że służby specjalne mogą i czesto działają z naruszeniem prawa. I to bez ą czy ę, ot spadło jak grom z jasnego nieba. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #8 Ocena: 0 2019-08-31 21:58:06 (6 lat temu) |
Ziew...
|
SweetLiar | Post #9 Ocena: 0 2019-08-31 22:11:53 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
daavid | Post #10 Ocena: 0 2019-08-31 23:59:21 (6 lat temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2019-08-31 09:35:38, Kanonier30 napisał(a): NIEBIESKIEUCHO: "dlugie rece zachodniej agentury"... Obejrzałem ten film, składający się w połowie z sapania i niezbyt składnych wynurzeń faceta, który i tak nie miał żadnych szans na wejście do polityki sejmowej. Pytanie, skąd miała tym zajmować się zachodnia agentura? Nie mają już co robić? A może wschodnia agentura, a może lokalna gangsta wystraszyła chłopaka? Niezbyt dla mnie to poważne, a i do obejrzenia ciężkie (YT). W tych wyborach, gdzie (Sejm i Senat) to 55 procent bierze PiS, 25 KO, 15 Komuszy znaczy się Lewica, 5 PSL z Kukizem. Reszta udziela się w necie... To, że cała banda (tzn. 100 procent w Sejmie i Senacie) rozpracowana jest przez CIA, Mosad i NKWD (czyli FSB, zwał, jak zwał) to jasne. Tak się skończyło wykończenie własnego wywiadu i kontrwywiadu. Sama zaś kwestia rozgrywania polityki mocarstw w Rzeczpospolitej nie jest czymś nowym. W okolicznościach równej 80 rocznicy agresji Niemiec i Sowietów bardzo o tym ładnie opowiada, nieżyjący niestety, profesor Paweł Wieczorkiewicz (o szefie departamentu wschodniego MSZ w II RP plk Tadeuszu Kobylańskim - agencie NKWD...itd). Zaczyna się niewinnie od serialu propagandowego "Czterej Pancerni...", ale warto poświęcić te 15 minut. Polecam. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>Kanonier30</i> 31-08-2019 10:06 ] Mnie już zrugano tutaj za poglądy podobne do tych które prezentował Wieczorkiewicz. Niestety Polacy są głupi przed szkodą, ale i po szkodzie. W drugą wojnę w dużej mierze władowaliśmy się sami. Ups, zrobiły to nasze elity. Beck miał nierówno pod sufitem a naczelny wódz Rydz-Śmigły był dobry tylko w mordzie... Prasy też nie mieliby najlepszej - chwilę wcześniej pomogliśmy Hitlerowi rozebrać Czechy a później władowaliśmy się w sojusz, który nie miał racji bytu.... |