Str 1408 z 2049 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
nEUROn |
Post #1 Ocena: 0 2019-08-09 17:03:51 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Co ty bredzisz o prlowskich dziadkach w sądach ukryta opcjo pisowska.
Ci co zmieniają prawo na doraźne potrzeby pisu to z jakiej opcji są?
Styropian i ci co przeżyli pod kołderką już nie mówię o osobnikach moralności zero kogo wzięli sobie do pomocy by grzebać po nocach w ustawach?
Do tego 12 razy poprawka i nadal do bani.
Jeden wziął wiertarkę to piałeś że wszystkich wywalić bo to skorumpowany układ i się chronią i trzeba to zmienić a jak dorwano tylu księży pedofili i system który to ukrywał to już tutaj piałeś że nie każdy ksiądz to pedofil i ci co myślą inaczej mają obsesję.
Może ponownie przyszła u ciebie pora na zmianę nicku na taki bardziej pasujący z jurnego jurka na rubaszny kali, huehuehue.
Było by lepiej gdyby jak pisałem 90% pisowskiej pary nie szło w gwizdek.
Z ciepłej wody w kranie i miałkości zmieniło sie na chamstwo i cwaniactwo.
Kiedyś człowiek nie myślał tak o sprawach spadkowych bo był młody a jeszcze tyle przede mną.
A teraz rodzice coraz starsi rodzina też a nie widział ich od 20lat bo sie drogi rozeszły i coraz bardziej człowiek się zastanawia co go może zaskoczyć? Np. taki spadek.
Model niemiecki?
Najpierw to muszą być politycy z jakimś honorem u nas a nie w paszporcie i na proporczykach. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 09-08-2019 17:07 ]
|

|
 |
|
|
Jurny_Jurek |
Post #2 Ocena: 0 2019-08-09 20:36:31 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Bla bla bla, pis, księża, pedofile wmieszani w temat o sądownictwie. Całe bredzenie by na końcu stwierdzić, że nie ma polityków.
A podpowiem ci - przecież tacy byli przed 2015 rokiem bo złego słowa nie pisałeś. Wtedy jechałeś na białym rumaku bronić europy przed imigrantami i strzec chrześcijańskich wartości. Ty to dopiero jesteś ukryta opcja. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #3 Ocena: +3 2019-08-10 05:13:46 (6 lat temu) |
Hue hue, marszałkowie, ministrowie, premierzy jak i zwykli posłowie od lat, zgodnie z przepisami doją podatnika na loty, przeloty i kilometrówki z taksówkami. Przywikej władzy i przepisów, które trza zmienić.
Ale wszystkich i tak przebił poseł Szczerba, jeden z najbatdziej odrażających pysków w Sejmie. Dzisiaj na neuronowską nutę przyzwoitości drze japę jaki to pis rozpasany a sam wykorzystał pozycję posła i machając legitymacją wymusił pierwszeństwo w kolejce do kibla. Na tego typa w Sejmie głos oddało niecałe 3 tys wyborców, mniej niż na burmistrza w małych gminach a ten pajac mówi o sobie ,,naród". Widać, że go w szkole gnębiono i to srogo. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
admiralbibol |
Post #4 Ocena: 0 2019-08-10 10:12:29 (6 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Dodatkowo narkoman obrazil sie ze mu powiedzieli ze narkoman. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|

|
 |
|
daavid |
Post #5 Ocena: 0 2019-08-11 06:50:48 (6 lat temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat:
2019-08-10 05:13:46, Jurny_Jurek napisał(a):
Hue hue, marszałkowie, ministrowie, premierzy jak i zwykli posłowie od lat, zgodnie z przepisami doją podatnika na loty, przeloty i kilometrówki z taksówkami. Przywikej władzy i przepisów, które trza zmienić.
Ale wszystkich i tak przebił poseł Szczerba, jeden z najbatdziej odrażających pysków w Sejmie. Dzisiaj na neuronowską nutę przyzwoitości drze japę jaki to pis rozpasany a sam wykorzystał pozycję posła i machając legitymacją wymusił pierwszeństwo w kolejce do kibla. Na tego typa w Sejmie głos oddało niecałe 3 tys wyborców, mniej niż na burmistrza w małych gminach a ten pajac mówi o sobie ,,naród". Widać, że go w szkole gnębiono i to srogo.
Obejrzałem wczoraj Dziennik Telewizyjny w telewizji Kurskiego i chyba wiem skąd czerpiesz wiedzę
Pomijam manipulacje i porównywanie lotów Kuchcińskiego do lotów Tuska (premier i marszałek sejmu to chyba inna fucha) to ja się pytam gdzie ta dobra zmiana? Miało być inaczej a przy każdym złodziejstwo słyszę, że tamci też kradli? To jest dobra zmiana?
|

|
 |
|
|
SweetLiar |
Post #6 Ocena: 0 2019-08-11 13:12:36 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat:
2019-08-11 06:50:48, daavid napisał(a):
Obejrzałem wczoraj Dziennik Telewizyjny w telewizji Kurskiego i chyba wiem skąd czerpiesz wiedzę
Pomijam manipulacje i porównywanie lotów Kuchcińskiego do lotów Tuska (premier i marszałek sejmu to chyba inna fucha) to ja się pytam gdzie ta dobra zmiana? Miało być inaczej a przy każdym złodziejstwo słyszę, że tamci też kradli? To jest dobra zmiana?
Przecież oni wszyscy tak robią. Najbardziej spektakularną bezczelnością z nich wszystkich wykazał się chyba Adam Hofman, który ”jeździł” autem do Madrytu, ale jego już słusznie nie ma od dawna ani w PiS ani w polityce wogole.
Kuchciński też powinien wylecieć z funkcji od razu zamiast głupich tłumaczeń, że inni też tak robili.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #7 Ocena: 0 2019-08-12 08:04:30 (6 lat temu) |
Zgoda. Tylko dlaczego Tusk jako premier mógł wziąć rodzinę ďo Ameryki Południowej na wycieczkę sponsorowaną przez kancelarię premiera czyli podatnika?
Nie ogladam TVP, jak już to Polsat News i TVN24.
Stąd też pisałem że Kuchciński powinien wylecieć na zbity pysk. I wyleciał. Teraz jeszcze czas by zmienić przepisy i ukrócić tę samowolę. I jako rzekomy fan tvp kurskiego też o tym pisałem. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #8 Ocena: 0 2019-08-12 11:02:10 (6 lat temu) |
Ja z polskich propagandowych telewizji oglądam TVN i TVP i uważam, że tylko perspektywa bezwzględnego wywalenia na zbity pysk jest w stanie skutecznie odstraszyć wybrańców narodu od wszelkich niedozwolonych praktyk
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
unreal |
Post #9 Ocena: 0 2019-08-12 11:45:26 (6 lat temu) |
Z nami od: 14-05-2014 Skąd: ? |
Dobra,a teraz szczerze...Czy ktoś z was prowadzi/prowadził kiedykolwiek firmę? Ile razy zdarzyło wam się tankować samochód i jechać z rodziną nad morze a fakturę za paliwo wrzucać w koszty firmy?
Śmieszy mnie święte oburzenie Polaków na takie praktyki kiedy sami robią dokładnie to samo.
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #10 Ocena: 0 2019-08-12 11:59:42 (6 lat temu) |
Cytat:
2019-08-12 11:45:26, unreal napisał(a):
Dobra,a teraz szczerze...Czy ktoś z was prowadzi/prowadził kiedykolwiek firmę? Ile razy zdarzyło wam się tankować samochód i jechać z rodziną nad morze a fakturę za paliwo wrzucać w koszty firmy?
Śmieszy mnie święte oburzenie Polaków na takie praktyki kiedy sami robią dokładnie to samo.
Nie tyle śmieszny ile smutny jest powyższy przykład kompletnego nierozróżniania najprostszych rzeczy.
Kuchciński, Hofman czy Tusk nie prowadzą swojej firmy, ale pracują w firmie, której to Ty jesteś szefem, a oni kręcą Ci wałki i jeszcze Ci bezczelnie mówią, że pani Grażynka z kadr robiła tak samo i było git, a Ty się teraz czepiasz i wogole o co Ci chodzi?
[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 12-08-2019 12:02 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|