Str 1388 z 2049 |
|
---|---|
admiralbibol | Post #1 Ocena: 0 2019-06-30 06:41:14 (6 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Oczekujesz ze winni sami, z wlasnej woli beda sie stawiac na odbycie kary ? Jak szechter i jego tatus ?
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2019-07-01 19:54:10 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Pamiętacie ustawkę tvn-u z nazistami w lesie, urodziny austriackiego akwarelisty, swastyka z pryncypałek na torcie, czekanie z publikacją parę miesięcy a potem tajemnicze zaginięcie surówki?
No właśnie, to już było trochę dawno temu, że mało kto pamięta kiedy. No i wreszcie sukces - by naziści i kumple breivika z lasu mieli prawo do prawidłowej obrony właśnie ruszył proces. Potrwa trochę, potem II instancja i SN. Pomijając fakt, że oskarżony twierdzi iż dziennikarze dali mu kasę by było widowiskowo jak i średnioważność tej sprawy - to obrazuje działanie tych postkomuszych sądów i prokuratury. Już dawno mogło być po procesie, który mógłby trwać tydzień lub dwa - dowody film z urodzin i sieg heil. Na tym filmie to Pan? Tak. Co ma Pan na swoją obronę? Imponuje mi Adolf i jego dzieła malarsko-literackie. 10 lat ciężkich prac przy usuwaniu skutków powodzi, susz czy innych kataklizmów. Praca jednozmianowa od 6 rano do 21 wieczorem 6 dni w tygodniu. A tu teatr będzie trwał, w końcu naziści to też ludzie. Eichmann, doktor Mengele, Breivik - narodowi socjaliści liczą na nadzwyczajne złagodzenie kary. I każdy kto chciałby ten system naprawić to ma na głowie TSUE, SRUE, Tuska, pijanego Junckera, nabotoksowaną Bieńkowską czy innych obersturmantimermans. Rzepliński ujął się za biednym zabójcą 10 latki, który powinien skończyć na stryczku. Były Prezes Trybunału Konstytucyjnego na zlecenie TVN-u współczuł oskarżonemu i oskarżał policję, że bidula w środku 35 stopniowych upałów wleczony był na boso i w kajdankach. O losie rodziny zamordowanej nie wspomniał, TW Stokrotka nie chciała drążyć tego tematu. Chory system w chorym kraju. Cytat: 2019-06-26 07:32:51, Konto usunięte napisał(a): Widzę i tak, zgadzam się z kolegą, że kiedy bycie ... nie oznacza zakazu wypowiedzi, każdy może się produkować. Rada na ten problem? Poświęć się dla Wielkiej Rosji i dokonaj jakiegoś znaczącego czynu. Przecież życie w więzieniu to nlprzyjemnosc, a sława i hwala zostanie z kolegą na zawsze. Ojej, Stasiu znów wulgarny bo zmęczony późnym prasowaniem po szychcie w fabryce inputinuje mi tu ruskich. Tak, tak, ruscy czciciele sierpa i młota oraz innych odmian socjalizmu, razem z adrianem z razem powinni być tak ssamo dojechani jak ci naziści z lasu. W końcu wszelkie socjalizmy odpowiadają za największe ofiary - czy to narodowy czy to komunizm - do paki za propagowanie ustrojów totalitarnych stworzonych przez marksów i kopiowanych przez mussolinich, hitlerów czy stalinów. I proszę Stasiu, zachowaj spokój i nie daj się znowu zbanować. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 01-07-2019 20:22 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Post #3 Ocena: 0 2019-07-01 20:17:18 (6 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2019-07-01 20:25:08 (6 lat temu) |
Wiem, że naprawa systemu sprawiedliwości stasiowi kojarzy się tylko z wersją socjalizmu sowieckiego - pijany bolszewik z karabinem i tłum. A ja piszę, że na skazanie socjalistów z lasu nie potrzeba 3 lat - wystarczą 2 tygodni w sprawnie zarządzanym państwie i dobrze funkcjonującymi sądami.
Nie szkodzi, jeśli nie pojmujesz. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2019-07-02 12:41:02 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Raz kupiłam u nich komodę. Bo mi się podobała. Mąż był na nie i miał rację. Pierwszy mój i ostatni zarazem mebel z tego sklepu. Chłam taki, że szkoda słów.
A komentarz w sedno ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2019-07-02 15:47:05 (6 lat temu) |
Miejsce pracy - miejsce z założenia neutralne światopoglądowo, religijnie itp. Ale wiadomo, że tak nie jest.
A najlepsze jest to, że IKEA została założona przez wiernego wyznawcę narodowego socjalizmu. Właściciel był wierny poglądom Adolfa Hitlera długo po tym, jak upadła III Rzesza. W tych czasach ufundowałby debilom z lasu prawdziwe birthday party. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Post #7 Ocena: 0 2019-07-02 16:58:29 (6 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
SweetLiar | Post #8 Ocena: 0 2019-07-02 17:09:07 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2019-07-02 16:58:29, Konto usunięte napisał(a): Cytat: 2019-07-02 12:41:02, SweetLiar napisał(a): Raz kupiłam u nich komodę. Bo mi się podobała. Mąż był na nie i miał rację. Pierwszy mój i ostatni zarazem mebel z tego sklepu. Chłam taki, że szkoda słów. A komentarz w sedno ![]() Zdołała koleżanka zrozumieć za co go wywalili? Tak? To opowie co zrozumiała. Szczerze Stasiu, to po cichu liczyłam, że nam tu objaśnisz co tam naprawdę zaszło, ale nie śmiałam pytać. Także nie daj się prosić, czekamy Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
nEUROn | Post #9 Ocena: 0 2019-07-02 18:57:48 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Ciekawe jak by zareagowała psychoprawica gdyby ktoś na stronach zakładu pracy cytował wersety koranu o wyrzynaniu niewiernych?
Miejsce z założenia neutralne światopoglądowo? To pewnie podobnie jak z drukarzem. Nie pasuje IKEA? Kupować może w Black Read White? O nie, BRW to świadek jehowy. Bardziej bym się martwił że mimo bumu na zasiłki ponownie w Polsce bieda podniosła poziom a nie tym że IKEA ma politykę pro LGBT. GUS. A zapomniałem, czy Sędzia Ludowy Jurek skazał już na ukrzyżowanie ojca Blanki? Bo coś wyskoczyło z dowodami i czy jest jeszcze kogo sądzić? Jak tam GW upadła? Taką mieli prawaki podniete a tu żeby nie dotacje państwowe dla prywatnej działalności było by już sru. "Spada sprzedaż gazet braci Karnowskich, ale rosną wpływy z reklam Ubiegłoroczne przychody ze sprzedaży prasy spółki Fratria spadły aż o 21 proc. O dziwo, nie idzie za tym spadek wpływów z reklam. Przeciwnie, spółka odnotowała ich wzrost aż o 12 proc. Fratria jest wydawcą m.in. "Sieci", wPolityce.pl i telewizji wPolsce.pl." "Zbigniew Ziobro: dostałem parę razy od ojca, na dobre mi to wyszło" Widać że ojciec bił po głowie. |
Post #10 Ocena: 0 2019-07-02 21:01:22 (6 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|