Str 1377 z 2049 |
|
---|---|
Jurny_Jurek | Post #1 Ocena: 0 2019-05-30 08:42:47 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Nie ma wyroków. Jeszcze. Paru w areszcie, kilku dołączy niebawem. Kupa zwrotów niesłusznych decyzji. Ale na soku z buraka sie smieja, ze afery nie bylo wiec tak na pewno jest.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2019-05-30 08:49:57 (6 lat temu) |
Cytat: 2019-05-30 06:42:30, nEUROn napisał(a): Każdy chce dawać nie ze swojego. Polska nie zbankrutowała? Nie na razie. Najpierw wzięto kredyt, potem zabrano kase na inwestycje, w międzyczasie wprowadzono podatki gdzie się tylko da. Takie streszczenie artykułu. ![]() Na ostatniej kupiono emerytów 13tką a ci na chwilę zapomnieli że i tak to wszystko wydadzą na lekarstwa. Pis dofinansował opiekę zdrowotną by spadły kolejki. Wmówił że to wina inteligencików rezydentów. Szara masa zero logiki. Tak strasznie obrażam. Ojej, nie mogę? A nie mogę. Tak wkleje bo może Jurek zapomniał bo on odmienia hipokryzję przez przypadki. Katolicki głos w każdym domu. Wyniki ostatnich wyborów dzielą geograficznie Polskę na dwie prawie równe części; na wschód od linii Wisły dominuje obóz „dobrej zmiany”, podczas gdy na zachód – obóz zdrady i zaprzaństwa – wskazał red. Stanisław Michalkiewicz w felietonie „Myśląc Ojczyzna” na antenie TV Trwam i Radia Maryja. Publicysta podzielił się wnioskami po niedzielnych wyborach do Parlamentu Europejskiego. To na tyle co do katolicyzmu. Mogę dodać jeszcze co do marszu w Gdańsku Nie popieram ale rozumiem, tak patrząc jak katoliccy nacjole ich traktują. A zapomniałem. Ostatnia kiełbasa.. Zamiast kwoty wolnej od podatku podnieśli minimalną. Przy okazji zus. Sięgnęli z kieszeni innych do tego dobrali kase od samo zatrudnionych bo im skoczy zus. Od siebie nic nie dali. Lubie słuchać ile trzeba pracować by zapłacić w Polsce minimalny zus jak się jest samodzielnym. [ Ostatnio edytowany przez: <i>nEUROn</i> 30-05-2019 06:51 ] Czytam to już 3.5 roku. Od 3.5 roku ta sama narracja. W 2018 to już miał być koniec świata. Teraz jest już przesunięty chwilowo aż po wróci do władzy. Wtedy dając wszystkie 1000+ finanse będą zajefajne. Wystarczy dobry spot wyborczy jakie nakręcił Tusku w 2011: ,, Polacy beda masowo wracac z emigracji, dobrze zarabiajacy lekarze, pielegniarki policjanci..." i co zrobil? Zajumał 150mld ich pieniedzy z ofe by ratować budżet. Trzeba przyznać, że vincent i donald to obrotni ksiegowi, zastali Polske drewniana zostawili murowana i jeszcze dali ludziom zarobic. Niewielu ale przynajmniej coś. Teraz to jest źle, nie ma komu szparagów zbierać, może kijowski niech jedzie z kodziarzami spłacać alimenty? I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
admiralbibol | Post #3 Ocena: 0 2019-05-30 09:26:42 (6 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Ja wciaz czekam az ktorys z szanownych forumowiczow napisze jakas charakterystyke przecietnego wyborcy PiS
![]() Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
nEUROn | Post #4 Ocena: +1 2019-05-30 09:36:06 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Cytat: 2019-05-30 09:26:42, admiralbibol napisał(a): Ja wciaz czekam az ktorys z szanownych forumowiczow napisze jakas charakterystyke przecietnego wyborcy PiS ![]() Można by napisać że sam już napisałeś charakterystykę takiego wyborcy jednym słowem. Jesteś wyborcą pis ![]() |
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2019-05-30 10:55:13 (6 lat temu) |
Przynajmniej nie wpada na wspaniałe pomysły tatuowania feministek na czołach.
Szwedzki minister nazwał Orbana Hitlerem, jakby się dowiedział co chcesz robić ich rodaczkom awansowałbyś wysoko. A przy okazji -po 8 latach rządów PO kogoś dziwi, że na pis głosują ludzie potrzebujący pomocy socjalnej? W 2011 premier zapewniał, że Polaków będą leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki, po 6-7 latach poszli protestować by zarabiać jeszcze więcej. Nikt nie obieca tyle co platforma. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 30-05-2019 11:16 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
nEUROn | Post #6 Ocena: 0 2019-05-30 11:22:50 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Cytat: 2019-05-30 10:55:13, Jurny_Jurek napisał(a): Przynajmniej nie wpada na wspaniałe pomysły tatuowania feministek na czołach. Szwedzki minister nazwał Orbana Hitlerem, jakby się dowiedział co chcesz robić ich rodaczkom awansowałbyś wysoko. O ale mu się przypomniało. Pogrzeb w necie bo ci argumentów no odpysk zabrakło. Pewnie nie, może tylko powiesił by sobie pare portretów? Lepiej tatuować i chronić niż być zwolennikiem czapy dla każdego więźnia z klucza który ciężej narozrabiał. Ilu z twojego nadania niewinnych by poszło do bozi, co Juruś? |
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2019-05-30 13:24:06 (6 lat temu) |
Nie wiem o co Ci chodzi neuron. Znaczy, że lepiej tatuować feministki niż dać czapę Trynkiewiczowi czy Breivikowi? No tak, typowy wyborca PO z zapędami lekko onr-owskimi.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2019-06-04 22:13:45 (6 lat temu) |
W PL rasizm na całego. W państwie rządzonym przez pis na trwających tam.MŚ U-20 niemal cały stadion kibicuje pilkarzom Mali a nie bialasom z Argentyny. A to.podli pisoscy rasisci w tym Bielsku-Białej.
|
4ary | Post #9 Ocena: 0 2019-06-04 22:19:57 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
To i tu zaaplikuje nowy kawalek Muńka bo wydaje się wart uwagi.
To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2019-06-05 16:56:53 (6 lat temu) |
Lech Wałęsa w tvn24:
,,Przegraliśmy przez to zamieszanie ze zboczeńcami". TW Stokrotka mało nie zjadła TW Bolka wzrokiem. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|