MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1289 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1288 | 1289 | 1290 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 1289 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

binus

Post #1 Ocena: 0

2018-10-27 12:07:14 (7 lat temu)

binus

Mężczyzna

Z nami od: 20-02-2007

Witam Panow laskawcow...

Netto w Pl 1650Pln przy prawie 200h/w...mozna????:-8

[ Ostatnio edytowany przez: binus 27-10-2018 12:24 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

staryznajomy

Post #2 Ocena: 0

2018-10-27 12:16:03 (7 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

jako facet też myślę, że leginsy są ok (pod warunkiem dobrania rozmiaru, miejsca założenia i noszenia ).
do tematu
zawsze jest tak, że dzieci "chłoną" najwięcej i najszybciej. w/g mojego skromnego zdania nie powinno się wyjaśniać jedynie "jak działają pedały" (przepraszam za wulgarny skrót myślowy) - powinno się uczyć, tego, że inni też są.
czyli : ten ma dłuższą nogę, a kolejny rękę, ten widzi tamten słabiej, ten mówi ....itp.
tego mi brak . nie trzeba by wtedy wchodzić pod kołdrę.
co do decydowania rodziców...jaki rodzic ma wpływ na to, że dziecko jest uczone angielskiego(którego nie kuma) a perfekcyjnie zna hiszpański czy włoski?
tu zawsze był nakaz...mnie uczyli ruskiego...którego dopiero nauczyłem się w UK czy Italii
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

binus

Post #3 Ocena: 0

2018-10-27 12:26:12 (7 lat temu)

binus

Mężczyzna

SZ...long time no see...:-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

staryznajomy

Post #4 Ocena: 0

2018-10-27 12:29:16 (7 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2018-10-27 12:07:14, binus napisał(a):
Witam Panow laskawcow...

Netto w Pl 1650Pln przy prawie 200h/w...mozna????:-8
...ale,że co? Chciałeś się pochwalić, że dobra zmiana szaleje?
Mi kiedyś powiedzieli, że jak mi brakuje - to powinienem zmienić pracę;-)

edit:
binus - się nie widzieliśmy...bo się nie pokazywałem...*ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 27-10-2018 12:32 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

binus

Post #5 Ocena: 0

2018-10-27 12:36:25 (7 lat temu)

binus

Mężczyzna

Cytat:

2018-10-27 12:29:16, staryznajomy napisał(a):
binus - się nie widzieliśmy...bo się nie pokazywałem...*ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: <i>staryznajomy</i> 27-10-2018 12:32 ]

No tak....:-8

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

cris82

Post #6 Ocena: 0

2018-10-27 12:38:04 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

kobiety nie mialy praw wyborczych walczyly o cos konkretnego homoseksualisci maja takie same prawa jak hetero nic nas nie rozni w tej kwestii ale im ciagle malao chcieliby nazywac zwiazki partnerskie malzenstwami niedlugo przyjdzie dzien w ktorym homoseksualisci zarzadaja zeby mowic o nich hetero bo czuja sie dyskryminowani z tego powodu swiat staje na glowie
pamietacie ta afere z Dolce gabana jak ci projektanci obaj homo stwierdzili ze sa przeciwko adopcji dzieci przez pary homoseksualne? jaki byl bojkot w mediach i rozjezdzanie ich walcem? odrazu wyszlo szybko sprostowanie my tez bedziemy kiedys stac na bacznosc jak nie to w pasiaki w najlepszym wypadku potepienie taka bedzie rzeczywistosc tolerancja zmienila juz dawno swoje znaczenie

w sumie wiele z tych rzeczy mam w d. i nie obchodzi mnie nazewnictwo ale to jest metoda tzw malych kroczkow wiadomo co bedzie dalej nie chce zeby kiedys mojemu dziecku ktos mieszal w glowie a ja nie bede mial prawa powiedziec stop jestem zdania ze sam jestem w stanie przekazac mu odpowiednie wartosci ale organizacje lgbt wiedza lepiej i na chama wbija klina
marsze facholi w niemczech sie odbywaja i polskie media siedza cicho na doopie a w pl jacys zaszczuci idioci w lesie w liczbie 5 swietuja urodziny hitlera i robi sie afere na 2 tygodnie dziennikarskie dno i zaklamanie...

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2018-10-27 12:40:35 (7 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2018-10-27 12:16:03, staryznajomy napisał(a):
co do decydowania rodziców...jaki rodzic ma wpływ na to, że dziecko jest uczone angielskiego(którego nie kuma) a perfekcyjnie zna hiszpański czy włoski?
tu zawsze był nakaz...mnie uczyli ruskiego...którego dopiero nauczyłem się w UK czy Italii

Mało trafne porównanie. To rodzic wybiera dziecku szkołę, rodzic wie co dziecko lubi i czego chętnie się uczy, a w dzisiejszych czasach jakakolwiek znajomość angielskiego to podstawa, nawet jeśli zna się hiszpański czy włoski.
Dom i szkoła powinny uczyć młodych ludzi tolerancji i szacunku dla wszystkich, ale chyba nie na zasadzie, że np. łysi będą rozsyłać po szkołach w Polsce materiały edukacyjne "zobaczcie my jesteśmy łysi, macie być dla nas tolerancyjni”.
Też uważam, że ta akcja przyniesie dokładnie odwrotny do zamierzonego skutek
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

camilius

Post #8 Ocena: 0

2018-10-27 12:52:24 (7 lat temu)

camilius

Mężczyzna

Z nami od: 23-08-2015

Cytat:

2018-10-26 10:59:33, cris82 napisał(a):
dokladnie tusk mowil zeby nie doplacac tego dziadostwa oni chcieli sprzedac lot niemcom za zlotowke zeby ludzie mieli prace...
zawsze ta sama technika ale jezeli wszyscy w rodzinie mowili po niemiecku a jezyk polski byl drugim jezykiem to co sie dziwic

p.s ktos zwrocil uwage na wynik jaruzelskiej jak to swiadczy o warszawie ...totalna porazka

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 26-10-2018 11:39 ]

To nie porażka,ale tzw.dyscyplina partyjna...Najwierniejszy elektorat wyborców w Warszawie to:byłe komuchy z rodzinami,emerytowani wojskowi z LWP,emerytowani funkcjonariusze MO i SB również z rodzinami,ponieważ wielu z nich było dołączanych jako kredytobiorcy do kredytów hipotecznych swoich dzieci i wnuków.
W skład tej "wiernej" rzeszy wyborców wchodzą również urzędnicy rad dzielnicowych,ministerstw i urzędów centralnych wraz z rodzinami oraz cała masa osób,która czerpie profity z ustawianych przetargów,dotacji i dofinansowań,którzy ci ludzie zatwierdzają...
Takich wyborców jest całkiem potężna liczba...
Należy również wspomnieć,że pracownicy tych urzędów są mobbingowani i zmuszani w różny sposób do obowiązkowego udziału w wyborach-oczywiście bardzo ciężko to udowodnić,gdyż metody perswazji są od dawna wypróbowane i stosowane :-]

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #9 Ocena: 0

2018-10-27 12:53:28 (7 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2018-10-27 12:38:04, cris82 napisał(a):
kobiety nie mialy praw wyborczych walczyly o cos konkretnego homoseksualisci maja takie same prawa jak hetero nic nas nie rozni w tej kwestii ale im ciagle malao chcieliby nazywac zwiazki partnerskie malzenstwami niedlugo przyjdzie dzien w ktorym homoseksualisci zarzadaja zeby mowic o nich hetero bo czuja sie dyskryminowani z tego powodu swiat staje na glowie
pamietacie ta afere z Dolce gabana jak ci projektanci obaj homo stwierdzili ze sa przeciwko adopcji dzieci przez pary homoseksualne? jaki byl bojkot w mediach i rozjezdzanie ich walcem?

Zapewne nie widzisz sprzeczności w zdaniu które pogrubiłem.
Co do adopcji...bądź pozostawieniu dzieci paniom -mam podobne zdanie. Jeśli chcą mieć potomstwo -niech się między sobą rozmnożą.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2018-10-27 13:07:51 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

nie widze bo malzenstwo to zwiazek mezczyzny z kobieta tak samo jak rodzina to ojciec matka i dziecko a nie kobieta mezczyzna i kot

p.s a takie same dlatego ze ja tez nie moge poslubic faceta mam nadzieje ze to rozumiesz

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 27-10-2018 13:10 ]

Do góry stronyOffline

Strona 1289 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1288 | 1289 | 1290 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,