Netto w Pl 1650Pln przy prawie 200h/w...mozna????

[ Ostatnio edytowany przez: binus 27-10-2018 12:24 ]
Str 1289 z 2049 |
|
---|---|
binus | Post #1 Ocena: 0 2018-10-27 12:07:14 (7 lat temu) |
Z nami od: 20-02-2007 Skąd: Wies |
Witam Panow laskawcow...
Netto w Pl 1650Pln przy prawie 200h/w...mozna???? ![]() [ Ostatnio edytowany przez: binus 27-10-2018 12:24 ] |
staryznajomy | Post #2 Ocena: 0 2018-10-27 12:16:03 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
jako facet też myślę, że leginsy są ok (pod warunkiem dobrania rozmiaru, miejsca założenia i noszenia ).
do tematu zawsze jest tak, że dzieci "chłoną" najwięcej i najszybciej. w/g mojego skromnego zdania nie powinno się wyjaśniać jedynie "jak działają pedały" (przepraszam za wulgarny skrót myślowy) - powinno się uczyć, tego, że inni też są. czyli : ten ma dłuższą nogę, a kolejny rękę, ten widzi tamten słabiej, ten mówi ....itp. tego mi brak . nie trzeba by wtedy wchodzić pod kołdrę. co do decydowania rodziców...jaki rodzic ma wpływ na to, że dziecko jest uczone angielskiego(którego nie kuma) a perfekcyjnie zna hiszpański czy włoski? tu zawsze był nakaz...mnie uczyli ruskiego...którego dopiero nauczyłem się w UK czy Italii przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
binus | Post #3 Ocena: 0 2018-10-27 12:26:12 (7 lat temu) |
SZ...long time no see...
![]() |
staryznajomy | Post #4 Ocena: 0 2018-10-27 12:29:16 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-10-27 12:07:14, binus napisał(a): Witam Panow laskawcow... Netto w Pl 1650Pln przy prawie 200h/w...mozna???? ![]() Mi kiedyś powiedzieli, że jak mi brakuje - to powinienem zmienić pracę ![]() edit: binus - się nie widzieliśmy...bo się nie pokazywałem... ![]() [ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 27-10-2018 12:32 ] przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
binus | Post #5 Ocena: 0 2018-10-27 12:36:25 (7 lat temu) |
Cytat: 2018-10-27 12:29:16, staryznajomy napisał(a): binus - się nie widzieliśmy...bo się nie pokazywałem... ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>staryznajomy</i> 27-10-2018 12:32 ] No tak.... ![]() |
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2018-10-27 12:38:04 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
kobiety nie mialy praw wyborczych walczyly o cos konkretnego homoseksualisci maja takie same prawa jak hetero nic nas nie rozni w tej kwestii ale im ciagle malao chcieliby nazywac zwiazki partnerskie malzenstwami niedlugo przyjdzie dzien w ktorym homoseksualisci zarzadaja zeby mowic o nich hetero bo czuja sie dyskryminowani z tego powodu swiat staje na glowie
pamietacie ta afere z Dolce gabana jak ci projektanci obaj homo stwierdzili ze sa przeciwko adopcji dzieci przez pary homoseksualne? jaki byl bojkot w mediach i rozjezdzanie ich walcem? odrazu wyszlo szybko sprostowanie my tez bedziemy kiedys stac na bacznosc jak nie to w pasiaki w najlepszym wypadku potepienie taka bedzie rzeczywistosc tolerancja zmienila juz dawno swoje znaczenie w sumie wiele z tych rzeczy mam w d. i nie obchodzi mnie nazewnictwo ale to jest metoda tzw malych kroczkow wiadomo co bedzie dalej nie chce zeby kiedys mojemu dziecku ktos mieszal w glowie a ja nie bede mial prawa powiedziec stop jestem zdania ze sam jestem w stanie przekazac mu odpowiednie wartosci ale organizacje lgbt wiedza lepiej i na chama wbija klina marsze facholi w niemczech sie odbywaja i polskie media siedza cicho na doopie a w pl jacys zaszczuci idioci w lesie w liczbie 5 swietuja urodziny hitlera i robi sie afere na 2 tygodnie dziennikarskie dno i zaklamanie... |
SweetLiar | Post #7 Ocena: 0 2018-10-27 12:40:35 (7 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2018-10-27 12:16:03, staryznajomy napisał(a): co do decydowania rodziców...jaki rodzic ma wpływ na to, że dziecko jest uczone angielskiego(którego nie kuma) a perfekcyjnie zna hiszpański czy włoski? tu zawsze był nakaz...mnie uczyli ruskiego...którego dopiero nauczyłem się w UK czy Italii Mało trafne porównanie. To rodzic wybiera dziecku szkołę, rodzic wie co dziecko lubi i czego chętnie się uczy, a w dzisiejszych czasach jakakolwiek znajomość angielskiego to podstawa, nawet jeśli zna się hiszpański czy włoski. Dom i szkoła powinny uczyć młodych ludzi tolerancji i szacunku dla wszystkich, ale chyba nie na zasadzie, że np. łysi będą rozsyłać po szkołach w Polsce materiały edukacyjne "zobaczcie my jesteśmy łysi, macie być dla nas tolerancyjni”. Też uważam, że ta akcja przyniesie dokładnie odwrotny do zamierzonego skutek Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
camilius | Post #8 Ocena: 0 2018-10-27 12:52:24 (7 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2015 Skąd: Nottingham |
Cytat: 2018-10-26 10:59:33, cris82 napisał(a): dokladnie tusk mowil zeby nie doplacac tego dziadostwa oni chcieli sprzedac lot niemcom za zlotowke zeby ludzie mieli prace... zawsze ta sama technika ale jezeli wszyscy w rodzinie mowili po niemiecku a jezyk polski byl drugim jezykiem to co sie dziwic p.s ktos zwrocil uwage na wynik jaruzelskiej jak to swiadczy o warszawie ...totalna porazka [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 26-10-2018 11:39 ] To nie porażka,ale tzw.dyscyplina partyjna...Najwierniejszy elektorat wyborców w Warszawie to ![]() W skład tej "wiernej" rzeszy wyborców wchodzą również urzędnicy rad dzielnicowych,ministerstw i urzędów centralnych wraz z rodzinami oraz cała masa osób,która czerpie profity z ustawianych przetargów,dotacji i dofinansowań,którzy ci ludzie zatwierdzają... Takich wyborców jest całkiem potężna liczba... Należy również wspomnieć,że pracownicy tych urzędów są mobbingowani i zmuszani w różny sposób do obowiązkowego udziału w wyborach-oczywiście bardzo ciężko to udowodnić,gdyż metody perswazji są od dawna wypróbowane i stosowane ![]() |
staryznajomy | Post #9 Ocena: 0 2018-10-27 12:53:28 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-10-27 12:38:04, cris82 napisał(a): kobiety nie mialy praw wyborczych walczyly o cos konkretnego homoseksualisci maja takie same prawa jak hetero nic nas nie rozni w tej kwestii ale im ciagle malao chcieliby nazywac zwiazki partnerskie malzenstwami niedlugo przyjdzie dzien w ktorym homoseksualisci zarzadaja zeby mowic o nich hetero bo czuja sie dyskryminowani z tego powodu swiat staje na glowie pamietacie ta afere z Dolce gabana jak ci projektanci obaj homo stwierdzili ze sa przeciwko adopcji dzieci przez pary homoseksualne? jaki byl bojkot w mediach i rozjezdzanie ich walcem? Co do adopcji...bądź pozostawieniu dzieci paniom -mam podobne zdanie. Jeśli chcą mieć potomstwo -niech się między sobą rozmnożą. przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2018-10-27 13:07:51 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
nie widze bo malzenstwo to zwiazek mezczyzny z kobieta tak samo jak rodzina to ojciec matka i dziecko a nie kobieta mezczyzna i kot
p.s a takie same dlatego ze ja tez nie moge poslubic faceta mam nadzieje ze to rozumiesz [ Ostatnio edytowany przez: cris82 27-10-2018 13:10 ] |