MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1282 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1281 | 1282 | 1283 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 1282 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Wielim

Post #1 Ocena: 0

2018-10-21 22:02:03 (7 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Żeby więcej warszawiacy nie płakali że wyrzucają ich na bruk , że właścicielami ich mieszkań i całych kamienic są 120 letnie dziadki którzy nigdy nie istnieli . Wstyd za Warszawę. Jedyne co na plis to to że żydówka nie jest już prezydentem polskiej stolicy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vlade

Post #2 Ocena: 0

2018-10-21 23:10:48 (7 lat temu)

vlade

Mężczyzna

Z nami od: 01-04-2006

Ale że co Wielim ze ona nie jest Polakiem. Jak tak dalej pójdzie z tą logika to nowy testament, taki Polski, trzeba będzie od nowa pisać bo Jezus żydem przecież był. Ale tu jest przynajmniej powód bo on akurat Polakiem nie był więc łatwiej pójdzie.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #3 Ocena: 0

2018-10-21 23:24:33 (7 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Kobieta która ma za paznokciami jedną z największych afer w historii RP . Sprzedaż kamienic z lokatorami bo niby odnaleźli się ich 120 letni właściciele... Milionowe kamienice oddawane za kilkanaście tysięcy złotych. Czy to jeszcze Polka?
Najgorsze jest to że nikt nigdy nie zostanie skazany . Ta sama władza od 1945 roku tylko nazwy partii się zmieniają

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 21-10-2018 23:25 ]

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #4 Ocena: 0

2018-10-22 03:10:32 (7 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Ty masz jakąś obsesję, jak typowy warsiawski kibol. Wkoło same Żydy, tylko Ty, patriota. Czy wiesz że w rządzie AWS byli sami Żydzi, i jeden Syryjczyk, chyba Andrzej mu na imię było.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2018-10-22 09:44:09 (7 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #6 Ocena: 0

2018-10-22 09:59:09 (7 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Nawiązując do pokazywania kto gdzie powinien być ...taka kreskówka:

W tych jak i w wielu innych wyborach brakowało mi konkretów i realnych wyliczeń. Można obiecywać linie metra w każdym mieście powiatowym, obiecywać, że zrobię by wszyscy byli bogaci, zdrowi i piękni, i tylko ja wiem jak to zrobić...a wyliczeń brak...tak samo jak myśli gdzie podziać tych co mają inne zdanie. I dotyczy to wszystkich stron konfliktu. Wiadomo, że na to małe pastwisko idzie całe stado baranów które zwyczajnie ma ochotę mieć pełne bebechy.Wciąż mi brak kogoś kto wpadnie na pomysł jak zrobić by pastwisko było bardziej wydajne dla zwykłego "barana". Liczy się więc na to, że jedno stado przegoni inne na "suchy piach"
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2018-10-22 12:14:56 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Brawo Trzaskowski. W zakladzie karnym na Bialolece dostal 80% a jaki tylko 8%. No nic, sloiki i korposzczury sie przekonaja, ze nikt nie obieca tyle co HGW II. Mi tam ich nie jest zal, naplywowa prowincja, ktora problemow Warszawy i tak nie rozumie. Jak i tym z Gdanska czy Lodzi - wystarczy ludziom wmowic, ze skazany jest niewinny a to wszystko polityczna zemsta - i 70% wpada.

Na minus, ze tyh wyborow nie wygral znowu PSL. Szkoda, mam sympatie do tych rolnikow z ktorych moze 0.1% ma kawalek ziemi i ja uprawia.

Najfajniejszy jednak jest wynik Zandberga i innych sfrustrowanych czcicieli Che Guevary.

,,Najlepszy jest przypadek wójta gminy Daszyna Zbigniewa W., który przebywa aktualnie w areszcie. Jest podejrzany o 92 przestępstwa, w tym o kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą. Zdobył ponad 48 proc. poparcia. Demokracja..."

Gdansk 36 kont bankowych i ciaganie samolotow oszusta Plichty, Zdanowska z zarzutami o oszustwa, w Olsztynie gosc z zarzutami o gwalt na urzedniczkach - Polacy to dziwny i tak naiwny narod. Najlepsze, ze sloiki wybraly tego co zrobil dobrze bufetowej a w swojej kampanii oboecywal.to, co ona w swoich. Ale jak juz pisalem - mi sloikow i urzednikow nie szkoda, korposzczury na pensjach 10.000 tez maja ta gdzies.

Czekam niecierpliwie, az funkcja HGW wygasnie i wreszcie stawi sie na komisje. A potem mam nadzieje - do pierdla.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 22-10-2018 12:33 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #8 Ocena: 0

2018-10-22 12:49:47 (7 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2018-10-22 12:14:56, Jurny_Jurek napisał(a):
Brawo Trzaskowski. W zakladzie karnym na Bialolece dostal 80% a jaki tylko 8%. No nic, sloiki i korposzczury sie przekonaja, ze nikt nie obieca tyle co HGW II. Mi tam ich nie jest zal, naplywowa prowincja, ktora problemow Warszawy i tak nie rozumie. Jak i tym z Gdanska czy Lodzi - wystarczy ludziom wmowic, ze skazany jest niewinny a to wszystko polityczna zemsta - i 70% wpada.

Na minus, ze tyh wyborow nie wygral znowu PSL. Szkoda, mam sympatie do tych rolnikow z ktorych moze 0.1% ma kawalek ziemi i ja uprawia.

Najfajniejszy jednak jest wynik Zandberga i innych sfrustrowanych czcicieli Che Guevary.

,,Najlepszy jest przypadek wójta gminy Daszyna Zbigniewa W., który przebywa aktualnie w areszcie. Jest podejrzany o 92 przestępstwa, w tym o kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą. Zdobył ponad 48 proc. poparcia. Demokracja..."

Gdansk 36 kont bankowych i ciaganie samolotow oszusta Plichty, Zdanowska z zarzutami o oszustwa, w Olsztynie gosc z zarzutami o gwalt na urzedniczkach - Polacy to dziwny i tak naiwny narod. Najlepsze, ze sloiki wybraly tego co zrobil dobrze bufetowej a w swojej kampanii oboecywal.to, co ona w swoich. Ale jak juz pisalem - mi sloikow i urzednikow nie szkoda, korposzczury na pensjach 10.000 tez maja ta gdzies.

Czekam niecierpliwie, az funkcja HGW wygasnie i wreszcie stawi sie na komisje. A potem mam nadzieje - do pierdla.
Brawo. Dzięki Tobie dowiedziałem się kim jestem i gdzie moje miejsce w szyku. Rozumiem, że będąc szarym wypełniaczem druczku PIT- masz chęć całe życie pracować za PLN - tak jak ludzie którzy mówią Ci jak masz myśleć.
Kurczaki. Że ja nie mogłem być "słoikiem" jadąc do UK (nie puszczali szkła na lotniskach). Trzeba było zostać "zupkiem chińskim" ...ale leciałem w nadziei, że woda dookoła wyspy -więc dam radę:-8

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 22-10-2018 12:51 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2018-10-22 13:02:23 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

ale przyznasz ze ten wynik w zakladzie karnym jest zastanawiajacy? chyba nie glosowali na niego dlatego ze pomogl staruszcze wkleic szybe w drzwiach : )
ja czekam na parlamentarne jestem ciekaw wyniku ogolnie cieszy mnie tylko zjazd pslu 10pkt % chociaz widac ze juz robi sie z tego sukces widzac ze partia razem szoruje po dnie tez odczuwam satysfakcje to jest miejsce odpowiednie dla tych ludzi ktorzy cale zycie najchetniej jechaliby na garbach ludzi ciezko pracujacych

widac ze taktyka ulica zagranica dziala mysle ze elektorat KO byl zmoblilizowany w 90% to byl efekt propagowanej walki na smierc i zycie pompowanej w tvenach przez ostatnie pare lat szkoda ze druga strona zaspala
ogolnie frekwencja smutna ale to akurat nie jest wina wina platformersow ktorzy widac nie zawiedli

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 22-10-2018 13:05 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2018-10-22 13:11:17 (7 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Ja się dziwie Warszawiakom, że głosowali na tego lalusia
Mam madzieję, że jednak ten wynik okaże się pomyłką i będzie druga tura w stolicy. Ostatnio oglądałam gdzieś Jackowskiego, który mówił, że jego zdaniem największym przegranym tych wyborów będą wszelkiego rodzaju sądażownie i oby facet miał rację
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Strona 1282 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1281 | 1282 | 1283 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,