Str 1271 z 2049 |
|
---|---|
Wielim | Post #1 Ocena: 0 2018-09-03 11:00:19 (7 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Noc mnie nie zdziwi, nawet to ze ta kobieta mogłabyc oplacona. Przecież widzimy co się dzieje w Polsce , opłacona ruda z kodu i koleś który śpi w namiocie pod sejmem , schludnie ubrany , protestuje pewnie sam nie wie dlaczego a jeszcze dwa lata temu był ... bezdomnym. .. wiec mnie nie zdziwi do czego mogą posunąć się świnie odsunięte od koryta w Polsce czy ich mocodawcy zza zachodniej granicy by polski biznes się nie odrodzil
|
nEUROn | Post #2 Ocena: 0 2018-09-03 11:04:20 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
A ja myślałem że to powtórka z Włoskiej plaży.
a podobno Polska taka bezpieczna Patriotyzm według pisu. Dobrze że to nie kodowcy bo by tu sraczki co nie którzy dostali. A tak cisza. Nawet złodziej Jojo wyraził zrozumienie nie mówiąc o gadzinie Pawłowicz. Ale teraz są wybory to wszelkiej maści gady i płazy są chowane do szafy a nawet przeproszą. "Zamilcz bezczelna. Wrażliwa się znalazła" – tak Krystyna Pawłowicz zwróciła się do dziennikarki. W poniedziałek posłanka PiS zdecydowała się przeprosić. "Właśnie wstałam,przeczytałam swoją wczorajszą odpowiedź na zaczepkę pani A Skiepko pod moim apelem do wojewody w sprawie pani,która spoliczkowała rudą. Fakt,moja odpowiedź na pytanie pani Skiepko była zbyt ostra Panią @AnnaSkiepko za to PRZEPRASZAM" Spokojnie, ta pani od bicia w twarz zrezygnowała ze stanowiska by tradycyjnie według pisu wycofać się na z góry upatrzone wyższe stanowisko za zasługi. Dzień jak co dzień. Dla tych ze ściśniętymi gaciami. ![]() Nie pozdrawiam oponentów. Ale wzorem pisu nasikałem na piasku w Grecji "tu byłem" . |
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2018-09-03 12:11:53 (7 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
O, jest nasz moralista od bezpiecznego Londynu, zlego pisu i wspanialych obywateli RP i innych kodowcow. Hipokryzje tego antypisowskiego kosciola oddaja wpisy pewnego kodomity i obroncy demokracji:
![]() To jest to samo jak wzywac do tatuowania feministkom czarnych penisow na czolach bedac zagorzalym wrogiem imigrantow do Europy by za chwile walic w pis robiac z siebie liberala-socjaliste. Ten sam poziom zaklamania i hipokryzji. I PL byla ok do 2015 roku ale jak wygral pis to Polska jest najbe, jyz Londek jest bezpieczniejszy od Krakowa. Poziom glupot tu wypisywanych jest nieograniczony dlatego dawaj dawaj gjeneral, mnie sie to dobrze czyta. Na wesolo i z politowaniem. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #4 Ocena: 0 2018-09-03 14:44:20 (7 lat temu) |
To tu masz na wesoło z politowaniem.
"Brutalne morderstwo na krakowskich Plantach. Biegacz zadźgany nożem kuchennym. Ubrany na sportowo mężczyzna (65 l.), który wyszedł rano na jogging został śmiertelnie zadźgany nożem w okolicach Collegium Novum na krakowskich Plantach." Sprawdz datę i ktoś ci bruździ w poglądach. Sie poczułem bezpiecznie bo Jurek statystyki przejrzał. A zaraz to w Krakowie są islamiści i kolorowi w ilościach jak w londku? Stempelek zabolał Jurka. Spokojnie nie myślałem o tobie. Ale stygmatyzacja a raczej segregacja niepełnosprawnych przez pis już Jurka nie boli. No chyba że się pochwali że podpisał petycję. Bo coś mówił o hipokryzji. Ja wiem jak wygląda życie z kimś w rodzinie najbliższej z dodatkowym chromosomem i wiem jak radiomaryjni potrafią traktować taką osobę a ty? A że nie po drodze mi z zakłamaniem i złodziejstwem pis ? Takie mam prawo. Pis uprawia politykę że jak tamci byli kulsonami to my możemy być większymi kulsonami. Co do dyskryminacji takie wspomnienie. 500+ do ręki bo można kupić głosy, mimo że były propozycje inne. Niepełnosprawnym pis stwierdził że nie może dać gotówki tylko pieluchy. Tu nie ma kogo kupić. Za mało głosów. Co do jeszcze uderzenia w twarz. Ktoś kto żarliwie popierał pis a krytykował po wyborach stwierdził że pis ośmielił lumpów. Wiadomo o kogo chodzi. Czy w tym przypadku Jurek poszuka coś w ipn? A co do metra. ![]() Trzeba wspomnieć że pisowski mon zmienił plany modernizacji armii. Przyspieszyli zmiany od zmiany planów planowania 10letniego na 15stoletnie ![]() To jak z modernizacją boru i szkoły Orląt. Tu zaczęto od nazwy a dalej się posr.ło [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 03-09-2018 15:11 ] |
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2018-09-03 15:52:53 (7 lat temu) |
I już odwracamy temacik - bierzemy pierwszy lepszy z brzegu przykład morderstwa (wiem, w Londynie się nie zdarza) i już udowodnione, że w Krakowie niebezpieczniej. Może się Jurek odczepi od tych tatuaży na feministkach o które postulowałem jako liberał z pośrodka.I zatrzymanie islamskiej ofensywy i pozbycie się imigrantów, najlepiej w ładowniach statków. Dam coś związanego z pisem podtrzymując wrażenie, że Jurek jest z pisu i sprawa załatwiona.
I wklejanie proPeOwskiej propagandy o autostradach. I już nawet nie chodzi o zwykłe złodziejstwo bo ,,Koszt budowy kilometra obwodnicy Warszawy wyniósł 200 mln złotych. To najdroższa droga na świecie. O połowę tańsze były autostrady budowane w Alpach, gdzie trzeba było drążyć tunele w skałach czy na bagnach Florydy, gdzie budowlańcy musieli osuszać i utwardzać trasy. Z kolei cena autostrady na niemieckich równinach, w podobnych warunkach do tych pod Warszawą, wynosiła 40 mln złotych za kilometr.'' Ale chodzi o parę tysięcy przedsiębiorstw i wykonawców, którzy zbankrutowali a ich małe firmy puszczono z torbami bo nie wypłacono im pieniędzy. Ty jako emigrant masz to gdzieś, nie ty straciłeś a w czasach, gdy plajtowały firmy krzyczałeś by zatrzymać islamizację Europy romansując z onrowcami kombinując odsiecz przeciw islamizacji i odsyłanie ,,ciapatych'' w kontenerach. Hue hue hue, wesolutkie. Może nam opowiedz o tych bezpiecznych rejonach w Londynie, którymi warto przemykać? [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 03-09-2018 15:53 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2018-09-03 15:59:30 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
co tam policyjne statystyki z calego roku jedno zabojstwo swiadczy o calej sytuacji i kropka przeciez on wie lepiej bo przeczytal dzisisj gw z zeszlego tygodnia hehe...
|
nEUROn | Post #7 Ocena: 0 2018-09-03 16:29:45 (7 lat temu) |
Jurek się za liczenie wziął.
I ma takie doświadczenie w tym jak z wiekiem i lotnością karakanów, ale milczał o Adelajdach. Nie kupiliśmy bo pewnie znowu ktoś z komisji smoleńskiej opiniował? W budowie metra też memika trafił bo się zna. Jaki też się zna, liczył metro i w Bułgarii się przeliczył. No nie potwierdzili jego wyliczeń te komuchy, kodowce i inne obywatele. Potwierdził jedynie że nie able z angielskiego. Jedno morderstwo? A reszta zaliczona jako humanitarna eutanazja? "Z policyjnych statystyk wynika, że w ubiegłym roku na terenie miasta doszło do 8 zabójstw. To o trzy ofiar więcej w porównaniu z 2016 r." To ta dobra zmiana? w procentach na ilość mieszkańców? Idę w noc z odsłoniętą szyją w Krakowie. |
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2018-09-03 17:00:19 (7 lat temu) |
Czy ja cos wspomnialem o metrze w Bulgarii czy znowu plywamy w odmetach absurdu? To, ze wkleilem zrzut z TT o tym, ze 12 lat pozniej Czaskoski obiecuje to samo co obiecywala hgw jest rownoznaczne z popieraniem Jakiego? Hue, niezle trzaski i trzaskowskie widze.
Tak, zatrwazajace statystyki dla Krakowa. Toc to najczarniejsza dziura i stolica przestepczosci. Osiem - ojejej. Niech sie Krakow wyprowadzi do Londynu. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #9 Ocena: 0 2018-09-03 17:08:18 (7 lat temu) |
Nie no oczywiście ty tak przypadkiem.
Taki neutralny, bezpłciowy jesteś to dla czego nie wkleiłeś mema że Jaki chce metro w Bułgarii budować? "Ojej", to powiedz to rodzinom tych ofiar. Nic się nie stało, rodziny nic się nie stało. Spoko osiem a w Londynie murzynów biją. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 03-09-2018 17:10 ] |
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2018-09-03 17:22:40 (7 lat temu) |
Ok, powiem jak przeprosisz kazda szwedzka feministke za to, ze chciales tatuowac im na czolach czarne penisy. Zgoda?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|