A właśnie mi przypomniałeś.
Po miesiącu od marszu dwóch polityków po ma oskarżenie o użycie rac.
Inny marsz który był troszkę wcześniej ale z udziałem narodowców, takie troszke pół roku i mimo filmów i zdjęć jest cisza.
Ostatnia zadyma z kibicami na stadionie?
I wielkie spotkanie Morawieckiego ze wszystkimi jak to zaradzić.
Po 30 min doszedł do wniosku że nic się nie stało.
Takie pisdolenie.
Tia młodzież pisowska się musi wyszaleć
Podczas marszu kodu jeden z jej uczestników został zaatakowany i skopany przez bandytów narodowców.
Kodziaż za to że w obronie machał nogami został oskarżony o udział w bójce.
A wszystko przy biernej postawie milicji.
Jak ja pamiętam z dzieciństwa atak na nasz dom ormowców a potem oskarżenie milicji że rozbita została ormowców wsk-a.
I warto przeczytać jak służby państwa używa się do prywatnej vendetty.
Zero w akcji.
Pis i inne przydupasy chwalą sie obecnością USA w Polsce.
Może faktycznie niech zostaną bo armia idzie w rozsypkę.
Już nie mówi się omodernizacji ale armia nie ma w czym chodzić.
Ostatnie ćwiczenia na poligonie ludzie robili w dresach.
Powód.
Antek Smoleński postanowił dwa lata temu unowocześnić armię i wstrzymał zakup sortów mundurowych by miały wzorek taki co by żołnierz był niewidoczny dla wroga.
Tylko że on był dopiero w fazie projektów.
I jak to bywa w Polsce jeśli chodzi o pgz te projekty przeciągają się w lata a kasa leci dla związkowców.
I tak wojo chodzi teraz z dziurami na dupie.
Następna modernizacja związana z niewidzialnością jak ze śmigłowcami których nie można dostrzec na padach.
Dodać trzeba wydanie ostatnio miliona na piaskowanie hełmów z prl.
Problem bo piasek odkrywa dziury które wcześniej sklejało kilka warstw starej farby.
Ostatnio, no bo kto bogatemu zabroni pgz podpisał na razie intencje że będą dokładać do projektu Leonardo w nowym konstrukcyjnie śmigłowcu bojowym .
Pewnie z nazwą roboczą Antonio.
I jeszcze kilka nowości:
Wznawia się aktywność Jasia Puszczańskiego.
Ten ostatni chce komisji "Dlaczego nie wycięto Puszczy Białowieskiej" bo korniki zjadły drzewo za 1mld.
A mówił wcześniej że wycinka to nie dla pieniędzy a dla ratowania lasu. Oszust jeden.
"Eeeee JA WIEM !!!!!!!! BRZOZA ZE SMOLEŃSKA MIAŁA KREWNYCH W BIAŁOWIEŻY i to jest pisowska zemsta."
Nowa ustawa 2.0 Gowina z trzecią poprawką która wprowadza dość zaskakujący przepis. Okazuje się, że urzędujący sędzia Trybunału Konstytucyjnego, Sądu Najwyższego lub Sądu Administracyjnego i sędzia w stanie spoczynku będzie miał prawo do dożywotniego zatrudnienia na uczelni bez względu na wynik oceny pracowniczej.
To dla prezes Przybłędy?
I ostatni wyrok kolesi przy kawie z tak zwanego obecie tk.
Zanim wejdą oskarżenia wobec pisowców Maliniak wcześniej ich ułaskawi.
Kiedyś pisałem juz że tylko czekać jak wejdzie pisowskie prawo o ułaskawieniu in blanco.