Nie ma znaczenia ,,co wolisz" skoro wielokrotnie deklarowales, ze nie wracasz do Polski, chyba ze kiedys na starosc. Reforma sadownictwa jest dla ciebie nieistotna. W ,,minimum apolitycznosci" to wierza tylko ci, co dali sie nabrac na oszustwa wyborcze Tuska i druga Irlandie. Najlepszym przykladem jest apolityczny Rzeplinski.
Wyobrazcie sobie stanislawscy, ze mozna mieszkac w UK a interesy prowadzic takze w Polsce. I mozna sie kopac z koniem zwanym temida, ponoszac ogromne koszta. Brzmi nieprawdopodobnie? Oj, dla niektorych z was wiele rzeczy btzmi nieprawdopodobnie, za wyjatkiem upadku PiS do 2015r, bankructwa Polski do 2018 bo pincet dajo, zalamania gospodarczego bo rating byl.slaby w 2015, obowiazkowego pacierza i sakramentow itp itd. Polecam kliknac na niektore polityczne tematy (tutaj, wybory) i posmiac sie z bzdur, w ktore wierzyliscie.
Ja tam jestem na tyle duzy, ze rozumiem iz kazda wladza obsadza instytucje swoimi. Obsadzalo sld, aws, uw, psl i wszyscy inni. Taki przywilej zwyciezcow wyborow. Uklad poprzedniej wladzy chce zmienic w sadach pis - bo jak to Niesiolowski mowil - wygrajcie se wybory to se bedziecie rzadzic i zmieniac. Przykro mi, ze ty tego nie rozumiesz i zyjesz w klamstwie ,,apolitycznosci". Apolityczni sedziowie to skazuja pijanych rowerzystow w sadach rejonowych, ci podlizujacy sie politykom robia kariery wyzej. Tak bylo i jest, kropka koniec.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 06-07-2018 10:28 ]
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..