MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1241 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1240 | 1241 | 1242 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 1241 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2018-06-02 07:51:06 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23484922,nieoficjalnie-bartlomiej-w-zatrzymany-wnuk-lecha-walesy-mial.html

oho wyklęci znowu wstają z kolan... patrioci z rodu Wałęsow promują patriotycznego ducha Polski u obcokrajowców
"ja nie chce z wami tu siedzieć ja chce z wami wygrywac" "jak ja...jak ja..kiedy ja ...bo ja..."
kilka złotych myśli na dzień dobry :-o

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-06-2018 07:57 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

binus

Post #2 Ocena: 0

2018-06-02 11:35:49 (7 lat temu)

binus

Mężczyzna

Z nami od: 20-02-2007

Cytat:

Co sie spodziewales?
Sluzby WSI czuwaja....:-8

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2018-06-02 13:52:36 (7 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2018-06-01 15:30:42, cris82 napisał(a):
"wszyscy wiedzieli że to jest lipa"-chyba wszyscy w rządzie PO zapomniał dodać... kto by się tym przejmował haha to tylko deszcz pada a co : )

Ja od początku podejrzewałam, że to jest lipa, a pewności nabrałam jak weszłam na stronę OLT Ekspress
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2018-06-02 14:35:50 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

tak tak wszystkich oswiecilo po fakcie : )

jakoś prezydent Gdańska Adamowicz nie wiedział ani nie widział tych wszystkich bilbordow porozwieszanych w jego mieście ; )

probujesz mi powiedziec ze jak ciągnął samolot ze swoimi przydupasami reklamują olt to dobrze wiedział co robi ?
akurat w to że młody Tusk wiedział co robi ukrywając swoje rude pochodzenie za fałszywym nazwiskiem wierzę nawet ja hehe

ta sytuacja dobitnie pokazuje jacy ludzie sprawowali władzę ...piszesz że wszystko wiedziałaś jednak wszyscy nie wiedzieli bo gdyby wiedzieli mieli ta świadomość to Platfusy nie zdobylyby aż 18% w wyborach

oni dalej nie wierzą że to był wałek myślą że instytucje państwa udupily dobrze zapowiadajacego się młodego biznesmena : ) inni że to takie oczywiste ale nie widzą związku z platfusami którzy sprawowali pieczę nad instytucjami państwa które dały ciała na całej linii pokazały że jesteśmy państwem teoretycznym a raczej świnka skarbonka dla cwaniaków jak syn tuska

ten rudy smierdziel podkopywal dolki w państwowej spółce w czasie kiedy jego ojciec był premierem kraju a co zrobił jego ojciec ? ja tu tylko sprzątam to ja już dziękuję trzymajcie się ja lecę do Brukseli po nagrodę na niszczenie państwa przez 8 lat *ROFL*

paradoks bo pewnie najwięcej poszkodowanych w Amber głosowała na PO przecież wiadomo że patologia głosująca na Pis nie miała i nigdy nie będzie mieć więcej niż 500plus ;)

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-06-2018 14:45 ]

Do góry stronyOffline

Roberto480

Post #5 Ocena: 0

2018-06-02 20:13:44 (7 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

Z nami od: 11-07-2012

Cytat:

hehe problemy wyborców PO
pieta zdradzajacy Zone a to że syn Tuska kombinowal na lewo w firmie która oszukał Polaków na kilkaset milionów i "wszyscy wiedzieli że to jest lipa"-chyba wszyscy w rządzie PO zapomniał dodać... kto by się tym przejmował haha to tylko deszcz pada a co : )

Ja bym Ci odpisal tak
Jak Twoim argumentem jest czepianie sie czyjegos syna ,to Twe IQ jest rewejacyjnie wysokie.
Dawno tu nie zagladalem i slusznie. Szkoda czasu na czytanie tych blyskotliwych wypowiedzi. Pomijajac wszystko. Co ojciec winien temu co dorosly,zonaty,dzieciaty syn robi? Chociaz na biezaco nie sledze z tamtad wiadomosci to nawet chopakowi zarzutow chyba nie postawiono. Allle wiem. To wina TUSKA

Opinia moderatora: Post edytowany. Konefka

Do góry stronyOffline

binus

Post #6 Ocena: 0

2018-06-06 09:59:38 (7 lat temu)

binus

Mężczyzna

Z nami od: 20-02-2007

Chcialbym uspokoic niepewnych......
(1 21sek)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

cris82

Post #7 Ocena: 0

2018-06-06 10:23:28 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Cytat:

2018-06-02 20:13:44, Roberto480 napisał(a):
Cytat:

pieta zdradzajacy Zone a to że syn Tuska kombinowal na lewo w firmie która oszukał Polaków na kilkaset milionów i "wszyscy wiedzieli że to jest lipa"-chyba wszyscy w rządzie PO zapomniał dodać... kto by się tym przejmował haha to tylko deszcz pada a co : )

Ja bym Ci odpisal tak
Jak Twoim argumentem jest czepianie sie czyjegos syna ,to Twe IQ jest rewejacyjnie wysokie.
Dawno tu nie zagladalem i slusznie. Szkoda czasu na czytanie tych blyskotliwych wypowiedzi. Pomijajac wszystko. Co ojciec winien temu co dorosly,zonaty,dzieciaty syn robi? Chociaz na biezaco nie sledze z tamtad wiadomosci to nawet chopakowi zarzutow chyba nie postawiono. Allle wiem. To wina TUSKA

ja sie nie czepiam jego syna za to ze ktos go przylapal w kiblu jak palil trawe tylko za to ze pracujac u konkurencji wysylal maile pod pseudonimem ktore mialy "dopiec lot-owi" spolce panstwowej syn premiera to jest kpina pracowal w firmie o ktora byla powiazana z inna o ktorej wszyscy wiedzieli ze to lipa ale pobierac wynagrodzenie w tej firmie juz nie bylo lipa co.. lepiej wlazdo swojej nory i udawaj ze to deszcz pada :-!
swoja droga co za czasy nastaly ze aluzje do twojego iq robi koles ktory nie potrafi poprawnie napisac wyrazu stamtad :-o

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #8 Ocena: 0

2018-06-06 10:29:28 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2018-06-02 20:13:44, Roberto480 napisał(a):
Cytat:

Ja bym Ci odpisal tak
Zalosny czlowieczku jak Twoim argumentem jest czepianie sie czyjegos syna ,to Twe IQ jest rewejacyjnie wysokie.

Pewnie, że nie ma znaczenia. W ogóle to nie ma znaczenia, kto co w rodzinie robi. A już syn prominentnych polityków, jedynek w kraju, najważniejszej osoby sprawującej piecze nad służbami - to już w ogóle ma najmniejsze znaczenie.

Dlatego z tak żałosnym i mało inteligentnym podejściem możemy pomarzyć o dogonieniu w standardach politycznych tego wyśnionego ,,zachodu'' i tkwienia w mixie ukraińsko-białoruskim. No bo przecież wciśnięcie syna premiera na stanowisko w przekręcie przez złodziei w nadzieji, że ten fakt roztoczy parasol ochronny a szef ABW i inni prokuratorzy nie wyczają przekrętu to żaden kompromitujący Tuska seniora fakt. To, że ludzie których promowali i awansowali dzisiaj nic nie pamiętają a o gdańskim przekręcie dowiadywali sie z gazet. Jasne, że zeznający przed komisją synuś, który sam przyznał, że nie wiedział co tam właściwie robił i rozmawiał o tym z tatą ,, Obaj z ojcem wiedzieliśmy, że Amber Gold, mówiąc kolokwialnie, to lipa'' to nic tam takiego. Ot, premier wie że jest lipna piramida i sobie z synkiem o tym gadają przy piwku.

I tak ci przypomnę bo dawno cię tu nie było - komisja nie jest od stawiania zarzutów tylko wyręczenia mających kłopoty z pamięcia prokuratorów w ustaleniu faktów i przebiegu wydarzeń na podstawie dokumentów i zeznań świadków. No bo kto ma rozliczyć złodzieji, ci co dzisiaj nic nie pamiętają, agenci specłużb co o faktach dowiadywali się z brukowców czy mo0że kuratorzy płaczący, że szef AG ich zmanipulował i oni też są ofiarami jak ci co stracili kasę?

Na zarzuty przyjdzie pora bo wielu z tych co zeznawali przyznają, że bez układu ochronnego ten biznes nie miał prawa tak długo działać. Nie mówię, że zarzuty usłyszy Michałek na nieświadomce co wiedział, że to lipa i jego papa ale może chociaż paru decyzyjnych z organów ścigania poniesie konsekwencje. Jak w cywilizowanym kraju.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 06-06-2018 10:33 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

darraj

Post #9 Ocena: 0

2018-06-06 11:06:45 (7 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Cytat:

2018-06-06 10:23:28, cris82 napisał(a):

swoja droga co za czasy nastaly ze aluzje do twojego iq robi koles ktory nie potrafi poprawnie napisac wyrazu stamtad :-o

Swoja droga co za czasy nastaly,ze user ktory permanentnie nie uzywa w swoich postach,duzych liter, znakow przestankowych,ma jakiekolwiek uwagi co do zasad pisowni.
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: darraj 06-06-2018 11:18 ]

"We're all mad here" Mad Hatter

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2018-06-06 11:25:31 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

zabawne :-]

poza tym ja mam w sobie tyle kultury ze nie wypominam nikomu iq na forum ale wiadomo...
ja nie glosuje na PO przynajmniej nie od dekady polecam ; )

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-06-2018 11:39 ]

Do góry stronyOffline

Strona 1241 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1240 | 1241 | 1242 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,