MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1234 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1233 | 1234 | 1235 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 1234 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nEUROn

Post #1 Ocena: 0

2018-05-13 11:16:34 (7 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

Kulson twoja mać, no las rac.
Jak na marszu niepodległości.
A ostatnio zapalono je na marcowej manifestacji przeciwko zaostrzeniu przepisów aborcyjnych.
Wtedy interweniowała policja, która nie reagowała na marszu niepodległości.
To gdzie ta hipokryzja?
To co teraz nie można zadymić pół Wawki?

Ty jako aktywny w temacie aborcji jakoś jesteś aktywny inaczej co do pomagania niepełnosprawnym w ich prawach do godnego życia.

Jak nie rozumiesz memów z soku z buraka to co ci da to co poniżej?
Też nie załapiesz.

Niepełnosprawni i ich opiekunowie protestują w Sejmie 26 dzień. Ksiądz Tadeusz Isakowicz-Zaleski jest zaskoczony nieobecnością wicepremier Beaty Szydło. - Po co jest taka funkcja wicepremiera ds. społecznych, jeżeli wszystkie inne sprawy nie są przez tą osobę realizowane – mówi duchowny.

"Pokora, praca, umiar, roztropność w działaniu i odpowiedzialność, a przed wszystkim słuchanie obywateli" No i nie liczy sie, co mowilismy wczesniej bo nasi sympatycy to durnie, idioci. Myślaleś o sobie?

Ależ nie musisz tak srogo się traktować.

[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 13-05-2018 11:17 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2018-05-13 15:45:46 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Tomek, co ty mnie tu znowu z tymi niepelnosprawnymi?

Przypominam ci tylko, ze jak rzadzila PO i opiekunowie niepelnosprawnych protestowali w Sejmie to jechales tu na forum z kolejna odsiecza wiedenska ratowac europe przed islamem i chciales tatuowac penisy na czolach. To dopiero hipokryzja, tyle lat niepelnosprawni cierpieli a ty sie dopiero odzywasz.

Inna sprawa, ze ci niepelnosprawni w markowych ciuchach po 500zl za trampki mowia, ze nie maja co jesc. I jeszcze znecac sie nad nimi 26 dni przetrzymujac na posadzkach w Sejmie.

PeO w 2014 sie nie ugielo i ani slowem sie nie zajaknales, teraz po pissss to urr durrr nagle ci niepelnosprawni bliscy sercu sie zrobili. Pasujesz bodziacki do peo, nie startujesz w wyborach?

Oczywiscie, ze to karygodne ze pis skapi kasy na niepelnosprawnych i zniecheca do siebie ludzi. Ja i tak niczego lepszego nie spodziewam sie po poboznych socjalistach, ktorzy pod naciskami beda uszczesliwiac kogo sie da. Przeciez jakby rzadzila szojring wielgus i inni z czarnych marszow to problemu by nie bylo - skrobanka, do wiadra, w szambo i spokoj.

A ty nie dosc, ze wywalone miales na niepelnosprawnych gdy przez 8 lat wzroslo im o 29 zlotych to jeszcze w ogole im nie pomagasz, nie organizujesz zbiorek czy charity. Malo tego, nie placisz w PL podatkow wiec bezczelnie nie pomagasz niepelnosprawnym w PL a tutaj gardlujesz w ich obronie! I do tego nie zamierzasz wracac do Polski wiec tym bardziej nie placac podatkow w PL nie bedziesz im pomagal.

Wiec skup sie na byciu porzadnym patriota brytyjskim i plac podatki na tutejszych nierobow wyludzajacych zasilki by sobie pospali jak ty zasuwasz. Takze na bylych zolnierzy islamic state, ktorym po prostu sie nie chce robic po tym, jak wlasnorecznie testowali rozne rodzaje broni a nie madrzyli sie w internetach czytakac artykuly w domowych pieleszach.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #3 Ocena: 0

2018-05-13 16:25:25 (7 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Bylo punktowane po przez poplecznikow pis za niespelnione obietnice. Teraz jest pis ktore tyle naobiecywal i mial gebe pelna frazesow to i krytykujacy sie zmienili.
Co do aborcji to nie kazdy chce niesc krzyz ktory chce im zafundowac kosciol i pis. Bo jak widac zadne z powyzszych potem reki nie poda. Bog dal, bog wyzywi, bog opieka otoczy.

A jeszcze co do wczorajszego marszu.
Ladnie tuba propagandy pis potraktowala 91letnia kombatantke.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2018-05-13 17:43:59 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Wiem, kosciol i pis nie pomagaja niepelnosprawnym, za to lewicowe maja setki osrodkow i akcji, ktore sla miliony dla potrzebujacych niepelnosprawnych.

A nie Tomek, blad, oni chca frazesami - zabic niepelnosprawny zlepek nim wylezie i zacznie byc problemem.

Pisze ci po raz n-ty - jak rzadzilo PO to zajmowales sie tylko pisem i szwedzkimi feminami a los niepelnosprawnych byl ci zupelnie obcy wiec po co wsadzasz te frazesy sobie w klawiature dzisiaj?

Aaaa, wiem, bo to robia twoi idole z PO. Taki Gawlowski, sekretarz generalny tego spedu oszustow i wyludzaczy lazil na marszach kobiet, walczac o ich prawa a we wlasne mieszkanie w Szczecinie wynajmowal na burdel, gdzie wykorzystywano kobiety. Po farmazonach, kijowskich to nastepny bohater opozycji.

Obrazek

To jest protest opiekunow niepelnosprawnych z 2014 roku, jak widac twarze te same.

Ale popatrzmy:

,,Część opiekunów osób niepełnosprawnych straciła prawo do świadczeń w lipcu zeszłego roku wskutek nowelizacji ustawy o świadczeniach rodzinnych z grudnia 2012 r. Zgodnie z nią świadczenie pielęgnacyjne przysługuje tylko niepracującym rodzicom i najbliższym krewnym osób niepełnosprawnych, gdy niepełnosprawność powstała przed osiągnięciem dorosłości (do 18. roku życia lub 25. roku życia - w przypadku osób uczących się). Natomiast wcześniej świadczenie mogli pobierać także krewni osób niepełnosprawnych, gdy niepełnosprawność powstała po 25. roku życia, a więc np. dzieci lub wnuki niepełnosprawnych rodziców.''

Po w 2012 roku pozbawia opiekunow pieniedzy (!) a ci w 2014 roku przyjezdzaja okupowac sejm i protestowac. Wychodza z pustymi obietnicami. I nasz zmartwiony losem... a wlasnie, spojrzmy co nas artylerzysta Tomasz vel robinek vel neuronek w tym czasie tu pisal:

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/64/43484/Co-z-ta-Polska-Bedzie-gdzie-kiedys-wrocic,1490

Tu sa wpisy z przelomu marca i kwietnia 2014 roku, kiedy platfusy ignorowaly niepelnosprawnych, ty pewnie byles zajety i budowales jakies katiusze by odeprzec atak hord muzulmanow chyba. Bo w tym temacie nic, guzik, cale tygodnie pupa, pusto, nie ma i nie bylo tematu jakis niepelnosprawnych.

Och tak, ty byles w watku o islamizacji, ktora byla dla ciebie priorytetem a nie jakies pierdu pierdu niepelnosprawni, ktorych miales gleboko gdzies ( i masz do dzisiaj tylko chodzi o pis przeciez). A co pisales mozna poczytac, takie polaczenie onrowca i islamofoba, brakowalo tylko celtyka, racy i jakiejs maczety :)

22 marzec 2014 , okupacja Sejmu przez niepelnosprawnych, w watku o PL cisza, za to o islamizacji:

Cytat:

2014-03-22 11:35:27, robinek napisał(a):
Cytat:

2014-03-22 11:16:57, abd_ul napisał(a):
Co ten news ma wspolnego z religia? A..juz wiem kazdy kto uwaza sie za muzulmaniana/pochodzi z kraju muzulamanskiego i plecie glupoty to przyklad ze taka jest religia i jej wyznawcy.
Zalosne...Dziesiatki takich newsow mozna wklejac dziennie...

I to mnie martwi ze mozna tyle wklejac newsow o muzulmanach pedofilach ktorzy usprawiedliwiaja swoje dzialanie religia a poprawny sad szuka dla nich wytlumaczenua.
Ale brak czasu pozwala na wklejanie tylko tych najbardziej ciekawych.

Cytat:

2014-03-22 16:30:42, robinek napisał(a):
Ostatnio oglądałem film o dziewczynach, kobietach , dziewczynkach w Azji które były od dziecka wychowywane na prostytutki.
99% procent klientów to byli muzułmanie.
Najlepszy był komentarz jednego z nich.
Burdele są potrzebne by faceci mogli odreagować.
Gdyby nie burdele i prostytutki żadna kobieta na ulicy nie była by bezpieczna.
To gdzie ta dzicz się wychowuje i jakie wartości są wpajane razem z ich religią.
Sami fanatycy i zboczeńcy?
To w ramach tolerancji i poprawności będę musiał jak u nich chodzić za żoną czy córką i ją pilnować a najlepiej przykryć workiem by te zboki jej nie napadli?
Te wory które noszą w Afganistanie i w innych krajach to nie jest w takim razie oznaka religijności jak twierdzą tylko ochrona przed rodzimymi zboczeńcami.

edit:
Właśnie wyczytałem że w Iraku w ramach pełzającej "demokracji"
zgodnie z islamem, nierząd iracki ma zalegalizować śluby od 9lat (ale te dzieci ich ciągną) , odbieranie dzieci kobietom po rozwodzie (pełne równouprawnienie) i gwałt małżeński (koniec z bólem głowy).

Cytat:

2014-04-27 16:07:19, robinek napisał(a):
Cytat:

2014-04-27 15:25:07, JohnAdams napisał(a):
Cytat:

2014-04-27 13:05:49, ChrisCov napisał(a):
Co powiecie na to?
brak kar na Islamic accounts

Moim zdaniem wielu klientow-niemuzulmanow odejdzie z Lloydsa, bo kto lubi byc traktowany gorzej niz reszta?
Lloyds z chciwosci strzelil sobie w stope, dupe a moze i w leb.
I dobrze mu tak.

ps. belkot, ze kazdy moze sobie otworzyc "muzulmanskie" konto swiadczy tylko o calkowitym niezrozumiemiu tematu. Ja nie chce muzulmanskiego konta, zeby byc traktowany uczciwie. Ja chce zwykle konto.

To upadek równości i demokracji w Anglii.

Jakiez to wesole - przed 2015 roku to w Anglii nie bylo demokracji i rownosci. Jak tylko wygral pis - nagle w anglii zrobilo sie fajosko a w tej pl to juz beee.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 13-05-2018 17:45 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #5 Ocena: 0

2018-05-13 20:58:34 (7 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Och ty pracusiu internetowy.
Mogłes jeszcze wkleić że byłem przeciw pomysłowi po za przyjmowaniem "inżynierów" muzułmanów.
Ale to akurat nie pasowało do koncepcji.
Tak jak pisałem czy też ty że nic nie pisałem w 2014 ty też nic chociaż twoi byli bardzo wtedy aktywni.
Ale ja zawsze płaciłem podatki tak w UK jak i Polsce co w małym jakimś stopniu szło też na niepełnosprawnych a już dysponować podatkami nie byłem władny ani tu ani tu.
Ale słyszałem co mówili ci co mogą dysponować.
A szczególnie ci w Polsce tak w 2014 jak i teraz.
Zabrakło pisowi na niepełnosprawnych.
Zaczęli kraść?
Warto posłuchać.

[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 13-05-2018 20:59 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2018-05-13 21:31:13 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

,,Moi''? Neuron, proszę, po prostu mieszkasz w kraju w którym upadła demokracja. Poglądy narodowca i islamofoba, tatuowanie feministek i nagły zwrot - licząc że nikt nie zauważy jaki robinek to były onrowiec :)

Mój pogląd i stosunek do pisu się nie zmienił, był taki sam przed wyborami i po wyborach, to ty czy kleszczu cos w tej paranoicznej potrzebie dzielenia na ,,pisowców'' i naszych tak sobie wmówiliście.

Dla poparcia tezy cytat z Rubasznego, zaraz po wyborach:

Cytat:

2016-01-08 10:21:18, Rubaszny_Czesio napisał(a):
,,Dobra wypociles to co wypociles."

No tak. Ja oczywiscie bronie PiS nie odnoszac sie do zarzutow z artykulu. Wiec sie odniose. Kempa jak 90% politykow bawi sie w tzw. kielbase wynorcza, obiecujac cos Na co Nie ma wplywu a teraz chcialaby wejsc w kompetencje marszalka. Tlucze piane bo obietnica nie zostala zrealizowana. Jak juz wspomnialem - ciesze sie ze zwyciestwa PIs z dwoch powodow - 1. Ze zwyciestwo kaczafiego doprowadzi do likwidacji PO
2. Zywiac nadzieje jednoczesnie, ze PiS rozliczy ich afery.

Poza kilkoma pomniejszymi ,,dobrymi" punktami reszta w tej partii mnie nie interesuje (podoba mi sie tez umiarkowany konserwatyzm swiatopogladowy, za to gospodarczo tragedia). Tez sie kiedys skoncza.

Moje wypociny nijak sie maja do twego zywiolowego jechania Na Nich, az zaniedbales problem islamizacji, ktory do nie dawna byl topowym numerem dla naszego antypislamisty.

Btw, ciekawe jak sie czuja wydymami przez po bis zwolennicy petru, partia bez programy I projejtow:

https://m.youtube.com/watch?v=iun1tuNzpJI

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Rubaszny_Czesio</i> 08-01-2016 10:30 ]

Mówiłem ci wtedy, powtarzam ci teraz - ale ci ten Macierewicz w lodówce nie daje już nic innego zauważyć.

Do góry stronyOffline

Kleszcz

Post #7 Ocena: 0

2018-05-13 21:34:57 (7 lat temu)

Kleszcz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-11-2014

I napiasla to dziewczynka, ktora w kazdej lodowce widzi wujka staszka.
:-]
...a wiec kup sobie glupcze medalik na szyje, i nic ci sie nie stanie, i tramwaj nie zabije...

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #8 Ocena: 0

2018-05-13 22:43:32 (7 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Masz podejście typowe jeśli nie popiera multikulti to narodowiec.
Jak nie popiera pisu to co ?
Lewicowiec?
Nie popieram socjalu dla każdego to nie załapię się na narodowego socjalistę.
Czyli nie z pis.

I kto to pisze....

Paweł Lisicki: Zmierzch wielkiego Antoniego
Antoni Macierewicz stał się ofiarą własnej radykalnej, zamachowej retoryki. Sam zapędził się w kozi róg. Gdyby mówił mniej i ostrożniej jego upadek nie byłby tak spektakularny.
O pozycji danego polityka świadczy również to, w jakich debatach bierze udział i na jakie tematy się wypowiada. Jeśli tak, to ostatniego okresu Antoni Macierewicz nie może uznać za udany. Kilka dni temu media zajmowały się propozycją byłego ministra, który uznał, że zamiast Pałacu Kultury w Warszawie powinna stanąć figura Matki Boskiej Hetmanki Polski. W środę do opinii publicznej przebiło się jego poparcie dla byłego współpracownika, Bartłomieja Misiewicza. W czwartek były minister obrony narodowej zajmował się dementowaniem informacji, jakoby wziął udział w wypadku samochodowym. Jak na byłego szefa MON to dość osobliwe tematy.

Najbardziej istotna, w sensie politycznym, jest sprawa Misiewicza. Jak wiadomo jego rolą w Polskiej Grupie Zbrojeniowej zajął się tygodnik "W Sieci", który twierdzi, że były współpracownik szefa MON miał uczestniczyć w nie do końca jasnych operacjach finansowych. Misiewicz nazwał tekst "W Sieci" paszkwilem i szkalowaniem.
Co ciekawe w jego obronie niemal od razu stanął były minister. "Problem z tym artykułem jest taki, że oskarża się Misiewicza. Pan Misiewicz nie jest wskazany jako osoba winna przez CBA. Mamy do czynienia z sytuacją, w której chodzi o napiętnowanie Bogu ducha winnego Misiewicza. (…;) Misiewicz jest człowiekiem zasłużonym i niesłusznie atakowanym" - stwierdził Antoni Macierewicz.

Różnie można patrzeć na te wypowiedzi. Z jednej strony na pewno jest to przykład daleko idącej lojalności byłego ministra i swego rodzaju odwagi. Z drugiej strony jednak to zaangażowanie ministra Macierewicza powagi mu nie dodaje. Doprawdy, trudno nie dostrzec groteskowości sytuacji, w której Antoni Macierewicz nazywa Misiewicza "człowiekiem zasłużonym" i "osobą Bogu ducha winną", chociaż ten sam Misiewicz został przez specjalną komisję polityków PiS uznany za osobę tak niekompetentną, że nie nadającą się do pełnienia jakichkolwiek funkcji publicznych.

Jak stwierdził kilka miesięcy temu Joachim Brudziński: "Bartłomiej Misiewicz nie ma kwalifikacji do pełnienia funkcji w sferze administracji publicznej, spółkach Skarbu Państwa i innych sferach życia publicznego".

Wszystko to razem zatem bardziej pasuje do kabaretu niż do poważnej polityki. Były minister obrony, który w Misiewiczu widzi bohatera i gotów jest w jego obronie walczyć do upadłego podczas gdy najważniejsi politycy PiS ogłosili, że Misiewicz do niczego się nie nadawał. CBA mówi swoje, były minister powtarza swoje.
Doprawdy, trudno było przewidzieć, że upadek Antoniego Macierewicza będzie tak spektakularny i bolesny. Od człowieka, który jako jedyny miał kwalifikacje by ustalić prawdę smoleńską, do kogoś, komu w nieco sarkastyczny sposób Jarosław Kaczyński podziękował za "czasem udane i czasem nieudane eksperymenty".

Od tego, którego każde słowo rozpalało emocje i przebijało się na czołówki gazet, do polityka, którego wypowiedzi, zawsze nieco podkoloryzowane, robią wrażenie farsy. Nie ma już Antoniego Macierewicza, który budził strach i szacunek. Nie ma już polityka, którego słowa, jak mu zarzucano, mogły wywołać wojnę z Rosją. Zastąpił go Antoni Macierewicz, który stał się ulubionym przedmiotem złośliwości i szyderstw liberalnych mediów. Dziś może mówić, dosłownie i w przenośni, co mu ślina na język przyniesie, tylko, że niewielu zwraca na to uwagę.

Jak to się właściwie stało? Dlaczego człowiek, który przed rokiem był ministrem obrony narodowej, miał własną i niekwestionowaną pozycję polityczną, potężny elektorat i wydawał się nieodwoływalny nagle wszystko to stracił? Co stało się z jego zwolennikami?
Powodów takiej zmiany może być wiele, choć dwa wydają się najważniejsze. W obu przypadkach głównym źródłem klęski jest po prostu charakter Macierewicza. Jak to mówił dawno, dawno temu Heraklit: charakter jest demonem człowieka. Otóż były minister ma nieprawdopodobną zdolność wierzenia z całkowitą pewnością we wszystko, co akurat uznaje za słuszne i radykalnego odrzucenia odmiennych opinii. Tak daleko idąca przewaga woli nad rozumem ma swoje konsekwencje. Antoni Macierewicz najpierw stwierdza fakt, a potem dopiero go bada.

Wynika z tego, że wątpliwość musi w jego oczach okazać się zdradą. Jeśli ktoś nie uznaje stawianych przez niego hipotez za prawdziwe to nie dlatego, że są one słabe i bezpodstawne, ale dlatego, że kieruje się złą wolą. Ten właśnie sposób rozumowania, który można by nazwać hiper moralizmem skutecznie zemścił się na pracach komisji smoleńskiej. Ileż to razy były minister ogłaszał coś jako absolutnie pewne, nie budzące żadnych wątpliwości, oczywiste i pewne po to, żeby zaraz potem mówić, że należy to jeszcze zbadać? Ile to razy stawiał tezę, z której wkrótce potem musiał się wycofywać?

W tym sensie Antoni Macierewicz stał się ofiara własnej radykalnej, zamachowej retoryki. Sam zapędził się w kozi róg. Gdyby mówił mniej i ostrożniej jego upadek nie byłby tak spektakularny. Ale gdyby mówił mniej i ostrożniej nie byłby sobą. Zmieniła się jednak sytuacja. Radykalne tezy i mocne stwierdzenia mogły uchodzić za usprawiedliwione gdy Antoni Macierewicz znajdował się w opozycji. Od października 2015 roku czas przestał grać na jego korzyść. Miał w ręku wszystkie potrzebne instrumenty, żeby wykazać prawdziwość swoich twierdzeń. Tylko, że nic z tego nie wyszło.

Drugi powód upadku to właśnie zbytnia lojalność wobec niektórych współpracowników. Zamiast w porę pozbyć się coraz większego obciążenia, jakim stawał się dla niego Bartłomiej Misiewicz, były szef MON bronił go do upadłego. Doprawdy, w tym przypadku Jarosław Kaczyński wykazał się prawdziwie anielską cierpliwością: tak długo tolerował fanaberie szefa MON, aż stało się to groźne dla wizerunku całego PiS. A Macierewicz żadnych sygnałów przyjmować nie chciał. Skoro uwierzył, że ma rację, to rzeczywistość musiała się do tego dostosować. W przypadku ludzi o takim charakterze koniec niestety zawsze jest taki sam i tak samo bolesny: zawsze w pewnym momencie dochodzi do zderzenia za ścianą i nabicia sobie guza.

Nie znaczy to, oczywiście, że Antoni Macierewicz utracił cały swój elektorat. Garść najwierniejszych przy nim pozostała. Niezależnie od tego, czy i co przedstawi prokuratura, będą wiedzieć swoje. Jeśli okaże się, a pewnie się okaże, że śladów substancji wybuchowej w Tu- 154 nie ma, będą twierdzić, że była to bomba bezśladowa. Albo że również w obecnej prokuraturze znajdują się agenci Rosji. Taka grupa zawsze była i zawsze będzie. Jednak w miarę upływu czasu będzie coraz mniej liczna.

W końcu ilu zwolenników PiS przyjmie za dobrą monetę to, że zdrady sprawy dopuścił się Jarosław Kaczyński – a do tego konsekwentnie prowadzi krytyka działań MSZ, CBA i prokuratury uprawiana przez środowisko byłego ministra?

Mając do wyboru zaufanie do prezesa i do byłego szefa MON zdecydowana większość wybierze tego pierwszego. To zaś oznacza, że wpływy Antoniego Macierewicza będą słabły.

[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 13-05-2018 22:51 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: 0

2018-05-14 15:32:24 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Dobra neuron, nim zaczniesz tu posilkowac sie artykulami jeszcze wiekszych pro-pisowcow niz ci z Do Rzeczy by mi wmawiac, jak i to jestem pisowiec i nim marni prowokatorzy od lekow i snow o komunistycznych ministrach zmocza sie juz calkiem to moze uderzmy w twe ulubione nuty?

https://treborok.wordpress.com/rosja-pomyslnie-wyprobowala-silnik-antygrawitacyjny-leonowa/

Tak dalej pojdzie to ci biedni i bankrytujacy rosjanie o staromodnej technologii nie beda nas mieli jak ustrzelic bo rakiety beda za szybkie.

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #10 Ocena: 0

2018-05-14 19:22:49 (7 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Prawa strona posiłkuje się Wyborczą, lewa posiłkuje się Sieci a ja piękny i inteligentny muszę stać po środku.*ROFL*
Przecież się kurna nie rozerwę.:-]

USA i Rosja już od dawna pracują nad pociskami hipersonicznymi.

A my....*YAHOO* :-U

Obrazek

Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie wybrała wykonawcę, który dokona napraw zestawów rakietowo-artyleryjskich ZUR-23-2. Zamówienie na remont artylerii przeciwlotniczej zostało udzielone Zakładom Mechanicznym "Tarnów".

Remontowi w tarnowskich zakładach zostaną poddane cztery zestawy przeciwlotnicze. Najważniejszym kryterium przy wyborze oferty była cena, stanowiąca 90% jej wagi. Całkowita wartość zamówienia wyniesie 3 886 800,00 złotych.

Dobrze że cztery zestawy.
Na tę wiadomość to wróg się pochlasta.
Patrioty już można odpuścić jak je wyremontują.

[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 14-05-2018 19:28 ]

Do góry stronyOffline

Strona 1234 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1233 | 1234 | 1235 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,