2018-03-29 16:52:22, cris82 napisał(a):
"wyzszosc pisu nad po" to cytat z audycji w ktorej skrzypczak byl gosciem
a ty dalej zaklinaj rzeczywistosc...
I w tej jednej wypowiedzi jeśli chodzi o patrioty to zmienił zdanie co do całości pierdolnika w wojsku za pisAntka? Odpuść.
Rzucanie kałem przez pis na ludzi jest ich starą tradycją i inaczej nie można to nazwać jak nazwałem.
W imię starej zasady że kłamstwo powturzone kilka razy ciemny lud kupi jako prawdę.
Jurek twój poziom to manipulowanie wiadomościami, dyskredytowanie innych a jeszcze coś rzucisz może przylgnie.
Toć to cały pis w pigułce.
Ty jak tvpis tylko jeszcze admin powinien ci wykreować ruchomy czerwony pasek w stopce i byś był spełniony.
Te oskarżenia co chwila pis rzuca na różnych polityków jak im kolo tyłka ciepło się robi.
Zobaczymy czym to się skończy bo już jednego polityka w oku kamery by było medialnie zatrzymano i do tej pory nie mogą go oskarżyć bo im się zegarki pomyliły i na plagiat walneli plagiatem.
Co do wielkiej polityki to ostatnio ją widziałem w San Escobar a gdzie indziej wyszło jak zwykle 27 do 1.
Dobrze że mamy na razie na pieńku tylko z Rosją i UE.
To przecież tylko 2 do 1.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Dwa lata gadania ze kradli.
Robili audyty i nie wyszło.
A rusza się dopiero wtedy jak pis narobi sobie sam koło pióra.
Pewnie potrzymają i poczekaja aż przejmą sądy by być pewnym wyniku .
Jak by mieli mocne dowody a nie fabrykanty od członków pis obecnie świadków koronnych to dawno było by w sądzie.
Co do mojego smarowania w sprawie caracali i patriot.
Nie jesteś głupi nie dasz się zlapac.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Wiesz o co mi chodzi ale znowu lawirujesz bo wiesz co wcześniej pisałeś o caracalach.
A na razie jak to powiedział Skrzypczak bardziej bezpieczeństwo poprawiło się politycznie niż fizycznie.
USA nie pozwoli stracić kontroli nad swoją nowinką technologiczną z 1984 roku.
Pół Warszawa bezpieczne czy jest w tej połówce Żoliborz?
Ciekawe kiedy kupimy pełne 16 baterii?
A tak dla informacji offset wyszedł dość cienko.
A przecież caracale były be z tego powodu.
Jest obawa że w ramach transfuzji nowoczesnych technologii do naszego przemysłu będziemy mogli samodzielnie składać podwozia pod wyrzutnie.
[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 29-03-2018 19:57 ]