Cytat:
2018-02-01 19:48:18, cris82 napisał(a):
haha no tak powinienem go chwalic za to ze sie uczy angielskiego...
sorry wolalbym inna jakosc polityki i kogos kto zna perfekt angielski na wysokim stanowisku a ty go porownujesz do janusza w anglii ktory jest tu 10lat i nic nie umie
widac ze masz slabe wymagania
Ty wolisz perfekcyjnie mówiącą Szydło czy Kaczyńskiego?
Wymagania?
Został wybrany i nie usiadł na sofie i nie czekał aż asysta cały czas będzie mu pomagać.
Cytat:
2018-02-01 19:55:31, Jurny_Jurek napisał(a):
Nom. Takie oszczerstwa powinny jednoczyc scene polityczna, dla gjenerala broniacego sowieckich pacholkow w WP Tusk tez mial racje. Przeciez wczesniej problem polskich obozow nie istnial. Zapisz sie do PO neuron, pasujesz do nich jak ulal - jedyne co robia to pluja na pis.
Dzis izraelski Jerusalem Post napisal wprost, ze komory gazowe byly polskie. A ich premier jakis netanjahu to stwierdzil, ze Hitler to nie chcial zabic zydow, namowil go do tego jakis muzulmanski kolega i to on (ten wstretny arab) ponosi odpowiedzialnosc za holocaust buhehe, niezle piguly tam wjezdzaja.
Tez sie pewnie z tym zgadzasz nasz niefaszysto od tatuowania feministek na czolach i obronco europy przed zalewem islamu?
piszesz o tym?
Jerusalempost
I ty mi przypisujesz że jestem uprzedzony do pis.
Kiedy tylko możesz szukasz wszystkiego przeciw opozycji.
Tak jestem przeciw islamowi bo to nie religia a polityka ekspansji. I oni się z tym nie kryją.
I nie wiem po co mi to przypominasz samemu też jesteś na nie.
I nie insynuuj mi faszyzm bo sam grasz na takich samych nutach.
A feministka która twierdzi że nie chce być ratowana przez złego białego faceta gdy jest gwałcona przez imigranta powinna mieć coś charakterystycznego i bardzo widocznego. Nie jest to przymus ale propozycja. I nie wymyślona prze zem nie propozycja tylko skopiowana z forum pro pisowskiego. Ale była śmieszna.
Opaski które rozdają zachodnie rządy kobietom z napisem że nie życzy sobie być zgwałcona czy molestowana przez imigranta nie spełniają funkcji. Zbyt małe, lub nie ten język?
Czy takie opaski też są dla ciebie faszystowskie?
Masz ciekawe podejście.
Jak hejlują, latają ze swastykami czy banerami o białej Polsce to z tego co piszesz jest to coś między grupą rekonstrukcyjną a prowokacją.
Nie pamiętam byś aktywnie krytykował Górskiego z jego upadkiem cywilizacji.
Jak gość zabił gościa z pisu to normalny, zdrowy, członek po (mimo że dawno został wywalony)
Jak gość nie zabił a podpalił się w proteście przeciw pis to zrobiłeś z niego wariata.
Siwiec też był wariatem?
„Ja, zwykły, szary człowiek, taki jak wy, wzywam was wszystkich – nie czekajcie dłużej! Trzeba zmienić tę władzę jak najszybciej, zanim doszczętnie zniszczy nasz kraj, zanim całkowicie pozbawi nas wolności. A ja wolność kocham ponad wszystko. Dlatego postanowiłem dokonać samospalenia i mam nadzieję, że moja śmierć wstrząśnie sumieniami wielu osób, że społeczeństwo się obudzi i że nie będziecie czekać, aż wszystko zrobią za was politycy – bo nie zrobią! Obudźcie się! Jeszcze nie jest za późno!”