MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1200 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1199 | 1200 | 1201 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 1200 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2018-01-23 16:32:16 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

i standardowo PO zalegalizowala nezioli to pis ma to wziac na klate ... z 60tysiecznego tlumu patriotow zrobili faszystow za to ze niesli polskie flagi : / i znalazlo sie w tym tlumie kilku prowokatorow.. typowa retoryka platformersow

pamietaj neuron kto podniosl podatki kryzys byl w 2008 a platfusy rzadzily do 2015 taki szczegolik : ) widze ze probujesz szukac argumentow ale robisz to bardzo nieumiejetnie ; )

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

nEUROn

Post #2 Ocena: 0

2018-01-23 16:59:58 (7 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

Pewnie onr też po utworzyło.:-8

Ja pamiętam kto podniósł podatki ale ty nie pamiętasz ile pis wyło że to be i okradanie polaków. I?

A tak dla ciekawości na stronie rządowej jest informacja że nowy misiewicz Przemysław Bednarski lat 23 posiada wieloletnie doświadczenie zawodowe, zdobyte w organach administracji rządowej oraz w sektorze prywatnym - odpowiada na pytanie ministerstwo.
:-D

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: 0

2018-01-23 17:15:29 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Nazizm to wynalazek stricte niemiecki, czy tego chcesz czy nie.

Czym innym jest ,,wysmiewanie" a czym innym proponowanie tatuowania feministkom penisow w kolorze karnacji uchodzcow by za chwilec wspierac projekt feministek o dopuszczalnosci aborcji na zyczenie 15latek bez zgody rodzicow.

Reszta riposty slabiutka, nie zartowalem nic o segregacji a moim jedynym kolega z lasu jest kumpel z ogolniaka pracujacy jako lesniczy. Mowil, ze migracja nazistow w drzewostanach tak iglastych jak i lisciastych jest wciaz znikoma.

No dobra, moze pogadamy o temacie troszke ci blizszym. CBA zatrzymala wiceszefa SKW plk Roberta Z. Pewnie z tylnego siedzenia wszystkim sterowal Macierewicz uderzajac w tych wspanialych oficerow po uczelniach w Moskwie?

I nie dajmy sie zwiesc pokretnym tlumaczeniom o feministkach i o peo - gdy rzadzilo po neuron vel robinek zajmowal sie opozycyjnym pisem, smolenskiem, homoseksualizmem Kaczynskiego i wieszczeniem upadku pis. Gdyby nie to, to ktos po wpisach o islamizacji moglby pomyslec, ze neuron jest z onru

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 23-01-2018 17:22 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2018-01-23 17:34:08 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

pewnie ze pamietam ja mam dobra pamiec pamietam nawet jak tusk obiecal obnizyc podatki glosne 3x 15 a zamiast tego podniosl wiekszosc i polikwidowal rozne ulgi pamietam jak obiecal zniesc abonament tv a zamiast tego podniosl wiek e. o 2 lata albo jak zaje÷%li kase z ofe wbijajac noz w plecy polskiemu rynkowi akcji a to wszystko po to zeby nie bylo drugiej grecji bo po 8latach ich rzadow nie bylo kasy na emerytury i te wszystkie wspomnienia zabiore ze soba do urny wyborczej a razem ze mna miliony Polakow ; )

by:byly wyborca PO : )

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #5 Ocena: 0

2018-01-23 17:52:18 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Za peo nie bylo afer a przynajmniej neuron o zadnych nie pamieta. Jakby pis wsadzal do wiezien po objeciu wladzy byloby gadanie, ze tempo bolszewickie, nie wsadza tez zle bo afer nie bylo.

Afer nie bylo, sukcesy gospodarcze to zasluga po i dobrej koniunktury a dobre wyniki LOT to juz chyba zasluga samego Tuska, ktory chcial te nierentowna firme opylic lufthansie za grosze. Auf viedersehn.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2018-01-23 17:54:22 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

a pozniej bysmy odkupili z 10x wiecej w mysl zasady platformersow lepiej oddac za zlotowke zeby ludzie mieli prace

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #7 Ocena: 0

2018-01-23 19:57:19 (7 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

Jak juz chcesz szpanowac to auf Wiedersehen.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #8 Ocena: 0

2018-01-23 23:23:01 (7 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2018-01-22 23:52:30, nEUROn napisał(a):
Cytat:

2018-01-22 22:47:08, SweetLiar napisał(a):
Ja nie wiem Neuron jak Ty możesz bronić PO po tych wszystkich aferach, które wypłynęły i wypływają. Może nie bronisz ich bezpośrednio, ale pośrednio tak, atakując wszystko co PiSowskie i na każdy możliwy sposób za wszystko ich winisz. Ja rozumiem, że można ich nie lubić, sama jestem większą fanką Dody niż PiSu
i każdej władzy trzeba bacznie się przyglądać bo im nie można ufać, jak są u władzy, ale proszę Cię bronisz PO na serio czy dla hobby lub zabicia czasu? Tuska to kochają jedynie w Albanii i innych krajach pretendujących do EU, gdzie propaganda pro EU jest równa tej, jaką mieliśmy w Polsce w latach 90-tych. Obudź się chłopie

Ja tylko czekam kiedy jakaś afera będzie w końcu udowodniona.

A ja tylko czekam kiedy udowodnią, że Magda Żuk popełniła samobójstwo, a Iwonę Wieczorek porwali kosmici, jaki to problem?
W sprawie Albanii to normalnie mam deja vu jak patrzę na ta tanią propagandę i ten chłam, który tam teraz sprzedają, a którego nie zdołali sprzedać w Polsce i innych krajach Europy Środkowo-Wschodniej (tamta jest wbrew powszechnej opinii Brytyjczyków jednak trochę na południe) w latach 90-tych

I wybacz Wiciu, ale elewacje kieleckich (i nie tylko) budynków i inwestowanie w infrastrukturę to jedno, a podcinanie gałęzi, na której się siedzi, to drugie.
To tak jakby jedna ręka dawała jałmużnę, druga kradła, a ja udawałabym, że widzę tylko na jedno oko. Przykre, że trzeba to komuś tłumaczyć, ale jak trzeba to trzeba i pozostaje tylko mieć nadzieję, że cokolwiek zrozumiał, ale jak wiadomo naiwność jest matką głupich, ale że każda matka kocha swoje dzieci ...? Przepraszam, feministki podobno nie kochają, ale to już osobny temat

[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 23-01-2018 23:56 ]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: 0

2018-01-24 03:11:55 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

A tak przy okazji zwyciestwa feminizmu nad zdrowym rozsadkiem. Niby chodzi o to, zeby zrownac jakies nierowne prawa kobiet z mezczyznami i najlepiej poprzez rownouprawnienie. A rownouprawnienie wyglada tak:

http://www.telegraph.co.uk/education/2018/01/22/oxford-university-gives-women-time-pass-exams/

Niedlugo kobiety pobija mezczyzn w biegu na 100m, startujac z 5 sekundowym wyprzedzeniem i feminizm zatriumfuje. Chociaz studenci plci meskiej zawsze moga zadeklarowac, ze sa jakies inne gender a najlepiej, ze sa Annami Grodzkimi. Sukces sukces, wy kobietofoby!

Dowodow na galopujacy w Polsce nazizm jest duzo wiecej. Na zdjeciu Heniek z Ciechanowa z symbolem szczescia na lesnym grillu w dniu urodzin Hansa Franka. Alles klar und auf widerzejn.

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 24-01-2018 03:45 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2018-01-24 07:34:46 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

lata 90 pelno skinheadow na ulicach i cisza tylko ze wtedy to byla "moda" skinheadzi wygineli sami nikt im nie pomagal po prostu dochodzilo do tych pustych glow ze to obciach

i teraz jeden przypadek na pare lat jakichs nazioli zaszczutych w lesie sie wyciaga i mowi calemu spoleczenstwu

"w pl sa akcenty nazistowskie na marszu niepodleglosci byli faszysci mielismy racje"

takich nazioli w usa jest pewnie cala masa i nikt nie robi z tego afery bo to margines i nikt o zdrowym umysle nie bedzie twierdzic ze nazizm ma miejsce w stanach a u nas do czego doprowadzila opozycja?
premier minister sprawiedliwosci musza interweniowac w czyms tak blachym...tymczasem u niemcow parady nazistow chodza po ulicach i wszystko ok : ) niestety ale to wszystko pokazuje jak slaba jest Polska ale nic sie nie zmieni jesli dla opozycji najwazniejsze bedzie koryto ...

Do góry stronyOffline

Strona 1200 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1199 | 1200 | 1201 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,