MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1193 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1192 | 1193 | 1194 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

Str 1193 z 2049

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kleszcz

Post #1 Ocena: 0

2018-01-07 14:56:11 (8 lat temu)

Kleszcz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-11-2014

Cytat:

2018-01-07 10:48:33, Wielim napisał(a):
Dostałem dziś kolejnego juz 30-to dniowego bana na Facebooku . Pseudoopozycja walczy o "wolne media" , tymczasem niemiecko-zydowskie media same wprowadziły cenzure w Polsce. Na prfilu niemieckiego brukowca "fakt" pod artykułem o niemieckim jugendamt i ich niby "trosce" o polskie dzieci napisałem:

TAK DLA INFORMACJI bo to też dzieło ZBRODNICZEGO NIEMIECKIEGO JUGENDAMTU. "MAŁE AUSCHWITZ" czyli obóz dla polskich dzieci w Łodzi. 1 grudnia 1942roku na wyodrębnionym terenie żydowskiego getta w Łodzi (Litzmannstadt Ghetto) utworzono NIEMIECKI OBÓZ KONCENTRACYJNY dla polskich dzieci i młodzieży. Więziono w nim ok. 12 tys. małych Polaków, spośród których końca wojny dożyło zaledwie ok. 900. Z powodu wycieńczenia i chorób większość z ocalałych niedługo po wyzwoleniu zmarła. I TE NIEMIECKIE DRANIE śmią, OD PARU LAT, nazywać ten obóz "POLSKIM OBOZEM ŚMIERCI";!!! GOMÓŁKA MIAŁ RACJĘ !!! NIEMIECKI SZOWINIZM I NATIONALSOZIALISMUS wróci ze zdwojoną siłą jeżeli zawczasu się go nie nie wypleni. "Vide" Schulz. Niestety, tej zakały nie wypleniono !!! I skutki zbierać zaczynamy. Bo oni są w stanie zniszczyć, dla swoich zbrodniczych idei, ZNISZCZYĆ CAŁY ŚWIAT!!! I to by było na tyle

I tovwg nich mój kolejny post niezgodny z regulaminem. O dziwo gdy ja zgłaszam posty z obrazkami Jana Pawła II jako pedofila , posty wzywające do nienawiści a nawet przemocy wobec polityków PiS , karykatury Jezusa , nasmiewanie się z Polaków , katolików to odpisuje ze posty nie naruszają regulaminu. Przecież to jawne zakłamanie i naruszanie wolności wypowiedzi . Dodam że w samym tylko 2017 roku miałem 8 30 dniowych banow. Żaden moim zdaniem nie łamał regulaminu a jednak były usuwane a ja blokowany

Gomułka, Gomułka, Gomułka!!!
Może ciebie jednak za anafabetyzm banują?
...a wiec kup sobie glupcze medalik na szyje, i nic ci sie nie stanie, i tramwaj nie zabije...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2018-01-07 17:20:32 (8 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Hmm wiem jak się pisze GomÓłka, nie rozumiesz ironii ...

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: 0

2018-01-07 19:53:57 (8 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Polska zla, ksenofobiczna, rasistowska, zacofana. taki przekaz plynie z Czerskiej i Wiertniczej. W takiej tylko Warszawie to 11 listopada maszeruje 60tys NAZISTOW!!! Wstyd, hanba, musimy sie uczyc od unieuropejskiej, naszych bardziej rozwinietych i bogatych panow, otwartych, tolerancyjnych i takich super, ze och ech. Tam problem nie istnieje polaczki!

No to uczmy sie patrzac na liczby i twarde dane a nie propagande Michnika na kacu:

Obrazek

Czy unia debatuje o niemieckiej nienawisci? Nieee... Czy debatuje o tamtejszej dyktaturze? No bo skoro u nas dyktatura to jak nazwiemy takie cos?:

,,Niemiecki dziennikarz Michael Stürzenberger został skazany na sześć miesięcy więzienia za to, że opublikował na Facebooku historyczne zdjęcie, w celu ukazania podobieństwa między nazizmem i islamem.

– Wiele podobnych (fotografii - red.) pojawia się na całym świecie, także w Niemczech, przy artykułach historycznych. Podałem informację o tekście w dzienniku „Süddeutsche Zeitung”, który opisywał współpracę nazistów z muzułmanami. Było tam zdjęcie Amina al-Husajniego, wielkiego mufti Jerozolimy, który wita się z nazistami w Berlinie w czasie II wojny światowej – tłumaczy dziennikarz. – Dodałem jeszcze link do mojego tekstu w „Politically Incorrect”, gdzie także było zdjęcie z podpisania paktu Turcji z III Rzeszą z 1941 roku – mówi.''

Przyjrzyjmy sie tym fotografiom, wartym 6 miesiecy wiezienia w ostoi demokracji i wolnosci slowa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie po to Niemcy pisza o poskich obozach zaglady, nie po to wymyslono beznarodowych nazistow, nie po to pokazuje sie marsze 60tys nazistow w Warschau by teraz jakis tfu! dziennikarz pokazywal historyczne zdjecia o wspolpracy III Rzeszy z islamem!!! Der DEMOKRATION und FREICHEIT!

I to juz biednej Rozy von Graffin und Varsteiner nie przeszkadza...
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2018-01-11 10:31:19 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Adam Michnik i ferajna w swojej antypolskiej i antykatolickiej furii niedlugo zezre ogony. Ten dziadowski szmatlawiec piorem jakies podzednego pismaka wysmiewa religijnosc Stocha.

http://wyborcza.pl/7,154903,22866741,wojciech-kuczok-stoch-lat-niech-zyje-nam.html?disableRedirects=true

,,Dalibóg, w żadną pracę z psychologiem nie uwierzę, dopóki to nerwowe „Wymię ojca…” będzie poprzedzało każdy dojazd do progu. Wygląda na to, że w przypadku skoczka z Nowego Targu wiara w Boga jest silniejsza od wiary w siebie.

Sportowcy manifestujący wiarę podczas transmitowanych zawodów obrażają moje uczucia ateistyczne, choć mniej mnie drażnią tacy, którzy po odniesionym sukcesie dziękują Bogu, niż ci, którzy wzywają go na pomoc przed startem. ''

W Magdalence Michnik przybil z moskiewska agentura sztame, ze w tepieniu polskich tradycji i obyczajow a w szczegolnosci religii nie ustanie. Kiszczak musial zlikwidowac departament IV MSW do walki z kosciolem a nowe funkcje przekazal Adasiowi, ktorego rodzina to przypadkiem antyreligijni komunistyczni zbrodniarze.

Na szczescie coraz mniej ludzi czyta te wynaturzenia...

Aha, Severance - nie klikaj czlowieku!

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 11-01-2018 10:32 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2018-01-11 10:37:04 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

oczywiscie modlacy sie na ulicach francji wyborczej nie przeszkadzaja : )

Do góry stronyOffline

Mustafa1975

Post #6 Ocena: 0

2018-01-11 11:24:35 (7 lat temu)

Mustafa1975

Mężczyzna

Z nami od: 30-01-2010

Polsce by się przydało ze 100 atomowek do tego rakiety średniego zasięgu wtedy kacap czy szkop już by zie z nami liczył.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2018-01-11 11:33:53 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Spokojnie. Na szczescie na zachodzie i w tym kraju wszystko idzie w dobrym kierunku:

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #8 Ocena: 0

2018-01-11 15:05:57 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Zarząd Platformy Obywatelskiej podjął jednomyślnie decyzję o wykluczeniu z Platformy Obywatelskiej trojga posłów, którzy zagłosowali sprzecznie z dyscypliną partyjną w sprawie środowych głosowań nad projektami dotyczącymi aborcji (głosowali za odrzuceniem projektu ustawy) - poinformował rzecznik PO Jan Grabiec.

Wykluczeni posłowie to Joanna Fabisiak, Marek Biernacki oraz Jacek Tomczak.

Zaraz zaraz, to w pisie jest dyktatura, rzadzi kaczafi a glosuje sie pod dyktando.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2018-01-12 13:26:16 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

masakra co wyborcza robi ze swoimi uzytkownikami 2 dni jechania po opozycji jak po lysej kobyle -w mojej opinii jest to bat na platformersow i przypomnienie im ze to gw z michnikem na czele wytacza kierunek polityczny w Polsce a nie poslowie wybrani przez elektorat PO
a teraz co? artykul w ktorym autor wszystkich dziennikarzy ktorzy normalnie sprzyjaja opozycji przywoluje do pionu

dwa dni jechania po i nowoczesnej przez uzytkownikow w komentarzach od a do z a ten artykul co powoduje? wszyscy pisza nagle opozycja jest jaka jest ale ale... i kazdy juz tanczy jak mu zagrali hehe
ideowa tresura on line w najlepsze : )

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2018-01-12 14:29:03 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Przypominam zwolennikom nieograniczonej aborcji, że tacy posłowie jak Kaczyński czy Pawłowicz z katotalibskiego pisu głosowali ZA skierowaniem zmian w ustawie o aborcji do dalszych prac w komisji, czym posłuchali woli setek tysięcy ludzi którzy złożyli podpisy.

Wysoki demokratyczny standard, do którego nie dostosowali się ci politycy, którzy dla głosów i poparcia łazili na te czarne marsze krzycząc o dyktaturze a w godzinie próby wypieli się na feministki. One i tak na nich zagłosują bo w tamtymkraju nie ma innej opozycji, która krzyczy o zrównanie praw kobiet i mężczyzn nie potrafiąc wskazać różnic w tych prawach.

Do góry stronyOffline

Strona 1193 z 2049 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1192 | 1193 | 1194 ... 2047 | 2048 | 2049 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,