2018-01-07 10:48:33, Wielim napisał(a):
Dostałem dziś kolejnego juz 30-to dniowego bana na Facebooku . Pseudoopozycja walczy o "wolne media" , tymczasem niemiecko-zydowskie media same wprowadziły cenzure w Polsce. Na prfilu niemieckiego brukowca "fakt" pod artykułem o niemieckim jugendamt i ich niby "trosce" o polskie dzieci napisałem:
TAK DLA INFORMACJI bo to też dzieło ZBRODNICZEGO NIEMIECKIEGO JUGENDAMTU. "MAŁE AUSCHWITZ" czyli obóz dla polskich dzieci w Łodzi. 1 grudnia 1942roku na wyodrębnionym terenie żydowskiego getta w Łodzi (Litzmannstadt Ghetto) utworzono NIEMIECKI OBÓZ KONCENTRACYJNY dla polskich dzieci i młodzieży. Więziono w nim ok. 12 tys. małych Polaków, spośród których końca wojny dożyło zaledwie ok. 900. Z powodu wycieńczenia i chorób większość z ocalałych niedługo po wyzwoleniu zmarła. I TE NIEMIECKIE DRANIE śmią, OD PARU LAT, nazywać ten obóz "POLSKIM OBOZEM ŚMIERCI"

I tovwg nich mój kolejny post niezgodny z regulaminem. O dziwo gdy ja zgłaszam posty z obrazkami Jana Pawła II jako pedofila , posty wzywające do nienawiści a nawet przemocy wobec polityków PiS , karykatury Jezusa , nasmiewanie się z Polaków , katolików to odpisuje ze posty nie naruszają regulaminu. Przecież to jawne zakłamanie i naruszanie wolności wypowiedzi . Dodam że w samym tylko 2017 roku miałem 8 30 dniowych banow. Żaden moim zdaniem nie łamał regulaminu a jednak były usuwane a ja blokowany
Gomułka, Gomułka, Gomułka!!!
Może ciebie jednak za anafabetyzm banują?