Str 1167 z 2050 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: +3 2017-08-17 15:34:18 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Tomasz lis..te wpisy swietnie obrazuja jak wygladaja rozmowy w tok fm gdzie pan list zapraszany jest czesto ku uciesze zakowskiego wtedy pija sobie kawcie a "scieki" wyplywaja z ich ust wybacznie ale inaczej nie da sie tego nazwac
Te wpisy u gory to dowod na to z jakimi ludzmi mamy doczynienia im nie lezy dobro Polski na sercu bycie u wladzy krecenie lodow i bycie poklepywanym po plecach przez niemcow to sa powody dla ktorych warto zyc : |
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2017-08-17 20:33:25 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2017-08-15 15:01:57, Jurny_Jurek napisał(a): No, mozesz sobie tam wierzyc, ze tak zatytulowany artykul i cytat z niego o kolacji, latekscie i biciem mamy bambusem (dla wyjatkowo wrazliwych moze podbiegac pod okreslenie rasistowskie ale nawet w lacinie Bambusa bambos tez moze uderzac nacjolofashizmem)przez marcina to artykul o tym, jak sobie poradzic z przetluszczajaca cera albo o podbojach milosnych Ibisza. Ale skąd niby mam wiedzieć jak sobie przetłumaczyć tytuł skoro nie widziałam całości artykułu? Mam wierzyć w twoje przeczucia? Z całym szacunkiem, podlegam na czymś innym niż cudze odczucia Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2017-08-17 23:06:01 (8 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2017-08-17 20:33:25, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2017-08-15 15:01:57, Jurny_Jurek napisał(a): No, mozesz sobie tam wierzyc, ze tak zatytulowany artykul i cytat z niego o kolacji, latekscie i biciem mamy bambusem (dla wyjatkowo wrazliwych moze podbiegac pod okreslenie rasistowskie ale nawet w lacinie Bambusa bambos tez moze uderzac nacjolofashizmem)przez marcina to artykul o tym, jak sobie poradzic z przetluszczajaca cera albo o podbojach milosnych Ibisza. Ale skąd niby mam wiedzieć jak sobie przetłumaczyć tytuł skoro nie widziałam całości artykułu? Mam wierzyć w twoje przeczucia? Z całym szacunkiem, podlegam na czymś innym niż cudze odczucia Ewa, jeszcze raz: ,,Przeważnie zaczynamy od dobrej kolacji. Zakładam suknię, gorset albo lateks. Rozmawiamy, całujemy się, a potem Marcin każe mi się wypiąć i aplikuje kilkanaście uderzeń bambusem''. To jest cytat z artykulu pod zdjeciem z wysokich obcasow. Kup dostep i jak sie okaze, ze artykul nie jest o sado-maso mamusi i jej synkiem Marcinem to przyrzekam, ze oddaam ci pieniadze. A jak jest to mi o tym nie opowiadaj bo sie zrzygam. A przy okazji - Tomalski dopiero sie cieszyl, ze fajnie bo same biale mordy na zaglowcach w Szczecinie i wylapal bana. A mogl byc bardziej poprawny i pojechac do Barcelony i udawac, ze to nie imigranci i islamscy terrorysci. Pewnie zepsuty van. W barcelonie juz bylem wiec juz wiecej tam nie pojade, nastepne urlopy Pustkowo, Mazury i masyw Snieznika, Na Chorwacje pewnie tez rusze bo to w koncu katolicki i bialy kraj (a wiec pewnie rasisci). Wy tam sie bawcie na kocertach w UK i spacerujcie po francuskich promenadach czy hiszpanskich uliczkach. Mnie terrorysci nie wystraszyli ale zawsze jezdze z rodzina. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 17-08-2017 23:14 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Post #4 Ocena: 0 2017-08-18 07:59:01 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2017-08-18 08:04:22 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
SweetLiar | Post #6 Ocena: 0 2017-08-18 10:33:14 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2017-08-17 23:06:01, Jurny_Jurek napisał(a): Cytat: 2017-08-17 20:33:25, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2017-08-15 15:01:57, Jurny_Jurek napisał(a): No, mozesz sobie tam wierzyc, ze tak zatytulowany artykul i cytat z niego o kolacji, latekscie i biciem mamy bambusem (dla wyjatkowo wrazliwych moze podbiegac pod okreslenie rasistowskie ale nawet w lacinie Bambusa bambos tez moze uderzac nacjolofashizmem)przez marcina to artykul o tym, jak sobie poradzic z przetluszczajaca cera albo o podbojach milosnych Ibisza. Ale skąd niby mam wiedzieć jak sobie przetłumaczyć tytuł skoro nie widziałam całości artykułu? Mam wierzyć w twoje przeczucia? Z całym szacunkiem, podlegam na czymś innym niż cudze odczucia Ewa, jeszcze raz: ,,Przeważnie zaczynamy od dobrej kolacji. Zakładam suknię, gorset albo lateks. Rozmawiamy, całujemy się, a potem Marcin każe mi się wypiąć i aplikuje kilkanaście uderzeń bambusem''. To jest cytat z artykulu pod zdjeciem z wysokich obcasow. Kup dostep i jak sie okaze, ze artykul nie jest o sado-maso mamusi i jej synkiem Marcinem to przyrzekam, ze oddaam ci pieniadze. Może się nie wyraziłam jasno. Nie wiem jaki jest kontekst tej pisaniny. Czy jest to przedstawione jako jakaś ciekawostka, patologia czy nowy fajny trend? Co autor miał na myśli? Dlatego nie mam jak się do tego odnieść Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2017-08-18 17:35:00 (8 lat temu) |
,,Polacy rasisci kazdy to powie, i nikt tu nie lubic czarny czlowiek...'' (i antysemici tez, a co!)
![]() I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2017-08-18 21:26:42 (8 lat temu) |
"Zdaniem warszawskiego korespondenta niemieckiej, publicznej stacji ARD Jana Pallokata, Polacy są narodem upadłym, który stracił moralne zasady, pełnym rozzuchwalonego, prawicowego pospólstwa. Narodem podburzanym przez katolicki kler i przez prawicowe media. Wśród nich uznał Gazetę Polską Codziennie za równie niebezpieczną i podłą, co gazeta Josepha Goebbelsa."
Potomek wynalazcow nazizmu i rodak Goebbelsa tak ocenia Polakow. Dopoki rzadzila PO a niemcy budowali nord stream z ruskimi szykujac sie do przejecia lot - wszystko dla herr pallikota bylo wporzasiu. A teraz jestesmy ,, narodem upadlym". Wstretny szkop, w kraju ktorego codziennie podpalane sa kebabownie, osrodki dla uchodzcow i ktorych obywatele gina pod kolami terrorysty, uciekajac i kupujac mieszkania w Kolobrzegu. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 18-08-2017 21:27 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
stanislawski | Post #9 Ocena: 0 2017-08-20 21:53:16 (8 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
I to nie jest kabaret...
![]() |
Post #10 Ocena: 0 2017-08-21 10:34:03 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|