Mariusz Max Kolonko jedzie po PiSie. Zwlaszcza od minuty 12:30, ale proponuje obejrzec calosc bo jest o reformie sadownictwa, porownanie systemow amerykanskiego i polskiego, generalnie jestem w szkoku bo mialam go za PiSowskiego lizusa, a tymczasem facet ma sporo racji i pewnie zostanie osadzony od trzci i wiary przez prawicowe media bo przeciez jak mozna krytykowac dobra zmiane?
Cytat:
2017-07-28 18:04:15, zuczek2246 napisał(a): Do tego wchodząc na strony lidl.uk , lidl.de , lidl.pl możecie porównać sobie ceny jakie są w Anglii , Niemczech i Polsce .
Nie wchodzilam na te strony, ale jak jestem w Polsce to czesto w Kaufland kupuje te same produkty spozywcze co w tytejszym
Lidlu i specjalnej roznicy w jakosci nie zauwazylam, w cenach tez nie, chociaz zdarzaja sie sporadyczne wyjatki np w cenach owocow morza (drozsze w Polsce) czy butow do plywania (drozsze tutaj).
Jest jeszcze kwestia taka, ze w Polsce jest inna mentalnosc tzn lepiej cos wyrzucic niz odpowiednio wczesnie zrobic promocje, nie raz sie z tym spotkalam. Efektem tego jest to, ze zwiedniete brokuly czy prawie brazowy kalafior po normalnej cenie to raczej widok bardziej spotykany w Polsce niz tutaj czy w Niemczech.
Dzisiaj kupilam dwa duze peczki swiezego, kruchego, jedrnego szczypiorku w The Co-op za 40p (20 za jeden) tylko dlatego, ze chcieli zrobic miejsce na nowa dostawe towaru. W Polsce o czyms takim mozesz zapomniec
Max powiedzial co wiedzial ale tym razem nie pisowskie media tylko widzowie go ocenili widzialas ile mial minusow pod tym materialem?
Mam wrazenie ze chetnie by sie widzial w tych mediach i troche go boli ze po 2latach nie dali mu jeszcze szansy
2017-07-29 22:10:52, cris82 napisał(a): nie pisowskie media tylko widzowie go ocenili widzialas ile mial minusow pod tym materialem?
Nie wiem, teraz widze,ze ma 25k lajkow i 10k dislajkow, o czym to swiadczy? Ze ma wiecej lajkow czy, ze wzbudza zainteresowanie? I ma cos do powiedzenia (w przeciwienstwie do Kaczora, ktory wysluguje sie podwladnymi)?
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
No poza tym jaka jakość tych lajków i dislajków. Te jedyne 25 k to zdradzieckie mordy, ubecy i lemingi - a te aż 10 k to właśnie "ludzie". Suweren znaczy się.
Ty tak to interpretujesz widocznie innego jezyka nie znasz dla mnie ta sa wierni sluchacze maxa ktorzy niekoniecznie sie z nim zgadzaja w tej kwestii
Ale musialbys sluchac jego materialow przez ostatnie dwa lata zeby dostrzec cos wiecej
Watpie zeby (lemingi sie w ogole w jego glos wsluchiwaly po platformersach jezdzil dwa razy bardziej dla jego sluchacza jest raczej oczywiste ze slucha go prawa strona i on tez ma prawicowe poglady
Całkiem fajny zresztą. Co nie powiedzą - zyskuje znaczenie kabaretowe (z tymi kabaratemi też trzeba będzie coś zrobić, nie wiem, może przynajmniej Morawiecki niech jakiś nowy podatek wymyśli - tylko nie dla Wolskiego!).