MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1156 z 2050 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1155 | 1156 | 1157 ... 2048 | 2049 | 2050 ] - Skocz do strony

Str 1156 z 2050

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AgentOrange

Post #1 Ocena: 0

2017-07-24 09:02:52 (8 lat temu)

AgentOrange

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2015

Cytat:
:
Całe szczęście, że są jeszcze te wybitne jednostki, które w odróżnieniu od głupków rozumieją jak działa państwo i nie połykają (chyba wypluwają albo rozpryskują) kitu, pomimo bycia skrzywdzonym dzieciństwem w Polsce.

Już Ci mówiłem abyś się udał do psychologa na terapię bo coś masz nie tak z główką - wszędzie widzisz krzywdzenie w dzieciństwie. Miałeś złego wujka czy co? Życie może wyglądać zupełnie inaczej, nie mierz wszystkich swoją miarą.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AgentOrange

Post #2 Ocena: 0

2017-07-24 09:11:26 (8 lat temu)

AgentOrange

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2015

Cytat:

2017-07-21 23:05:00, cris82 napisał(a):
"nastepnych wyborow nie bedzie" Takich glupot nie da sie skomentowac..wiem wiem hitler bolszewizm i korea nic wiecej nie musisz dodawac

Ponieważ sędziowie będą siedzieli w kieszeni PiSu ten będzie mógł całkowicie 'legalnie' pozamykać niewygodne telewizje i gazety. Jeden z pierwszych kroków to będzie zamknięcie TVN który nie pasuje do linii partyjnej. Ponieważ PiS opanował już Krajową Radę Radiofonii i Telewizji oraz Radę Mediów Narodowych to każda opinia wydane przez te wcześniejsze będzie z wielką ochotą przyklepane przez PiSądy. Każdy dziennikarz piszący o wyprowadzeniu pieniędzy z SKOKów zostanie przykładnie ukarany przez PiSąd.
Teraz aby założyć podsłuch trzeba mieć zgodę sądu. Ale PiSąd bez problemu przyklepie zakładanie podsłuchów całej opozycji - bo ci będą "zagrożeniem dla bezpieczeństwa państwa". I tak dalej... no ale jest "słuszna reforma" i ciemna masa pożytecznych idiotów łyka to.

[ Ostatnio edytowany przez: AgentOrange 24-07-2017 09:12 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2017-07-24 10:07:28 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Ciemna masa to uwierzyla w 3x 15 i w to ze srodowisko sedziowskie samo sie oczysci...a juz naprawde trzeba byc glupkiem zeby nie przyjmowac do wiadomosci faktu ze za poprzedniej wladzy dziennikarze byli permanentnie podsluchiwani i co z tego czy przyklepane bylo to przez sedziow czy nie jezeli mialo to miejsce chyba ze zylismy na bialorusi to wybacz

Do góry stronyOffline

Googhaz

Post #4 Ocena: 0

2017-07-24 12:23:28 (8 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-02-2016

Cytat:

2017-07-24 09:02:52, AgentOrange napisał(a):
Już Ci mówiłem abyś się udał do psychologa na terapię bo coś masz nie tak z główką - wszędzie widzisz krzywdzenie w dzieciństwie. Miałeś złego wujka czy co? Życie może wyglądać zupełnie inaczej, nie mierz wszystkich swoją miarą.

Pisałeś też, że wychowywanie dziecka w Polsce to najgorsza rzecz jaką mogą zrobić rodzice.
Twoi tam cię wychowywali (nie wyszło, fakt, ale próbowali). Skoro zrobili ci najgorszą rzecz jaką można dziecku zrobić to cię skrzywdzili. To takie dosyć proste wyciąganie wniosków z wypowiedzi.

Swoją drogą szkoda, że cenzura na forum usunęła tą twoją złotą myśl i rozmowę na jej temat. Wszyscy mogliby ci powspółczuć tych ciężkich lat w Polsce, na które zostałeś narażony przez rodziców.
Cytat:

2017-07-24 09:11:26, AgentOrange napisał(a):
Teraz aby założyć podsłuch trzeba mieć zgodę sądu. Ale PiSąd bez problemu przyklepie zakładanie podsłuchów całej opozycji

*ROFL**ROFL**ROFL*
Rząd PO podsłuchiwał dziennikarzy. Zobacz listę podsłuchiwanych

Uwaga moderatora: Na tym poście użytkownik zakończył swoja "karierę" na forum. Długo tolerowaliśmy notoryczne wycieczki personalne. (11+1)

Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. - Baptiste Beaulieu

Do góry stronyOffline

autor65

Post #5 Ocena: 0

2017-07-24 23:13:14 (8 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

czy można jeszcze coś napisać czy już nie?
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

autor65

Post #6 Ocena: 0

2017-07-24 23:51:46 (8 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

chyba można :)
na temat sporów powyżej
nie często tutaj zabieram głos ale czytam chętnie
otóż z nami Polakami jest jak z keczupem
tak z "keczupem"
Juz wyjaśniam.
Brakło nam keczupu. Właśnie robiliśmy zakupy w Fajnym Sklepie. O keczup! Zawołałem do mojej drugiej polowy niekoniecznie lepszej. Polowa to polowa w zasadzie taka sama zawsze. Widzę - odpowiedziała. Nie ma innego? - Chyba nie. Tylko ten maja ale za to w trzech rozmiarach. No dobra - weź najmniejszy na próbę. Wziąłem, ale pożałowałem. W domu pierwsza rzeczą jaka zrobiłem to odkręciłem kaczupa, oderwałem folijke, zakręciłem, odwróciłem i chłapnąłem na palec wskazujący ze trzy centymetry. Palec wsadziłem do gęby.
....
O ku..a ale syf! Wydarłem sie na cala kuchnie.
Znowu przeklinasz. Wiesz, jak tego nie lubię- komentarz identycznej drugiej polowy.
Sama spróbuj to zobaczysz!
Spróbowała.
Przepraszam, ze ci zwróciłam uwagę. Masz racje.
Sama wypieprze to go...o do kosza.
Lubię jak sie zgadzamy, rzadko bo rzadko ale fajnie wtedy jest.
Minęło kilka dni.
Znowu jesteśmy w Fajnym.
Panie właśnie gadusialy sobie za lada na wędliniarskim dziale. I jakby przypadkiem i ja tam byłem.
A ze lubię sobie pogadać, wiec zagaiłem pierwszy.
Moje piękne panie. Jak byłem tu ostatnio to kupiłem keczup, taki na T-e (żeby nie lokować produktu). W życiu takiego syfu nie jadłem. Nie zamawiajcie tego więcej, żeby uczciwych obywateli, tfu!- konsumentów nie truć!
Eee, - odezwała się jedna z pięknych - to stary produkt. No, keczupu to on nie przypomina. Ale mamy sporo klientów, którzy kupują tylko ten.
............................................

[ Ostatnio edytowany przez: autor65 25-07-2017 00:11 ]

człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

autofan

Post #7 Ocena: 0

2017-07-25 09:36:27 (8 lat temu)

autofan

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2007

Pytanie do ekspertow, ogladalem dzis wczorajsze poranne oredzie maliniaka czy ja dobrze uslyszalem zawetujem ustawem?
Milosnik samochodow.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer ICQNumer Skype

SweetLiar

Post #8 Ocena: 0

2017-07-25 10:08:03 (8 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2017-07-25 09:36:27, autofan napisał(a):
Pytanie do ekspertow, ogladalem dzis wczorajsze poranne oredzie maliniaka czy ja dobrze uslyszalem zawetujem ustawem?

Jakiego Maliniaka, czegoś nie wiem?
Dwie ma zawetować, trzecią już podpisał. Chyba zawdzięczamy to Robertowi Górskiemu, co stworzył Adriana :-]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

autofan

Post #9 Ocena: 0

2017-07-25 11:07:09 (8 lat temu)

autofan

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2007

No co Ty przeciez tylko ubrac w kufajke wlozyc gumiaki i dac raportowke i od razu do czterdziestolatka.Nie ublizajac oryginalnemu.
Milosnik samochodow.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer ICQNumer Skype

stanislawski

Post #10 Ocena: 0

2017-07-25 11:44:01 (8 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2017-07-25 10:08:03, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2017-07-25 09:36:27, autofan napisał(a):

Jakiego Maliniaka, czegoś nie wiem?
Dwie ma zawetować, trzecią już podpisał. Chyba zawdzięczamy to Robertowi Górskiemu, co stworzył Adriana :-]

Zgadza się. Historyk dr Jerzy Targalski całkiem poważnie stwierdził w TV Republika, że "Ucho prezesa" to narzędzie bezpieki, która w ten sposób "omotała prezydenta". Wcześniej stworzyła portret psychologiczny prezydenta, bo ten okazał się słabym ogniwem. No i "jego wystąpienie miało bełkotliwy charakter"...
To nie żart.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 1156 z 2050 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1155 | 1156 | 1157 ... 2048 | 2049 | 2050 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,