Nie oceniałem systemów tylko pokazywałem tym którzy uważają, że zmiany PiSu są jak z komuny i zbliżają nas do Białorusi, że podobne są w zachodniej Europie.
W jaki sposób ludzie mają wybierać sedziów? W wyborach bezpośrednich? Zmiany PiSu powodują, że do KRSu będzie wybierać sejm (przypomnę, że posłów wybierają obywatele a nie kumple posłowie jak to się dzieje obecnie w sądach), po zmianach prezydenckich większością 3/5 głosów. Ale lewica uważa, że to mieszanie się do sądownictwa i podważanie niezależności z łamaniem konstytucji włącznie.
2017-07-18 13:35:04, cris82 napisał(a): Ci biegli to chyba nie nadawaliby sie do csi new york czyli koles zmarl z nudow a to ze zmarl na komisariacie I byl katowany paralizatorem nie mialo zadnego wplywu na jego smierc
Ja rozumiem ze mozna bronic pisbo robia sporo dobrego ale bez przesady ; )
Czyli zgadzanie się z biegłymi to popieranie PiS?
W taki sposób można wszystko negowac i zawsze mieć rację. Ja nie jestem mądrzejszy od biegłych, ty pewnie też nie. Na jakiej podstawie mamy przyjmować że to jednak ty masz rację a oni się mylą?
Paralizator to nie narzędzie zbrodni. Jest często używane i ludzie od tego nie giną. Słyszałeś o gościach, którzy zmarli po psychotropach? Gdybyś ich wtedy kopnął też by zmarli ale nie od kopniaka. Stachowiak był na amfetaminie i silnych środkach przeciwbólowych i to zostało zakwalifikowane jako prawdopodobny powód śmierci.
Oczywiście to są opinie biegłych ale kto by im wierzył. Są Z Csi a ty wiesz lepiej.
Googhaz obejrzałeś już te filmy o których pisałem , bo dalej się pogrążasz i czekam na odpowiedz do wcześniejszego mojego postu , w którym zarzucałeś mi , że kłamię , a wcześniej , że piszę z dwóch kont do siebie, łamiąc regulamin ...
A teraz o tym co piszesz w swoich dzisiejszych postach ...
Nawet jedno zdanie napisałeś zgodnie z prawdą nie kłamiąc
"Oczywiście to są opinie biegłych ale kto by im wierzył.
Sam to napisałeś
Z wczorajszego dnia decyzja prokuratury pod nadzorem Ziobry , która dotyczyła kolesia mordującego i odcinającego głowę nauczycielce włoskiego , a pózniej próbującego uciec do Afryki .
Poczytaj Googhaz uważnie i powoli :
"Jeszcze niedawno nie było pewności, czy śledztwo nie zostanie umorzone. Bo wątpliwości budziła kwestia poczytalności Kajetana P.Z pierwszej opinii biegłych wynikało, że był niepoczytalny, gdy mordował. Prokuratura zakwestionowała te wnioski i poprosiła o opinie nowych biegłych. Ci uznali, że Kajetan P. jednak był poczytalny. A to oznacza, że może odpowiadać za zabójstwo przed sądem."
To jak to jest z tymi biegłymi ???
Ufać im w każdej sprawie jak pisze googhaz, czy nie ufać jak to zrobiła prokuratura Ziobry ?
Gubisz się razem ze swoim szefostwem pisiorskim ...
To którzy biegli są Ci dobrzy , a którzy Ci zli ? -
Posłuchajmy co mówi Ziobro o Stachowiaku i jego smierci , który w innej sprawie nie wierzy biegłym , a w tej sprawie głosi na mównicy , że biegli mówią , że chłopak umarł przez narkotyki i on im wierzy. Walenie paralizatorem jak w świnię nie miało żadnego skutku ubocznego. Gilgotało chłopaka ?
3:04 sekunda Tak wygląda twarz chłopaka , z którego próbowali zrobić narkomana , ale wyszło nagranie , bo gamonie , którzy go zabili nie wiedzieli , że paralizatorze jest kamera Kilka pytań do Ciebie :
Czemu Ci policjanci zabrali chłopaka do toalety , tam gdzie nie ma kamer ?
Czemu kazali mu rozebrać się , mimo że nie stawiał oporu ?
Czemu walili w niego tym paralizatorem , jakby chcieli uwalić świnię do rozbioru na wsi?
Czemu Zieliński PISior zamiast zająć się wyjaśnianiem tej sprawy mając na to rok czasu kazał policjantom w tym czasie przebierać się za aniołki i bawić się w wycinanie konfetti ?
Czemu nie poleciała głowa Zielińskiego , jeżeli te twoje pisiory są takie prawe i sprawiedliwe ?
Czemu Ziobro tuszuje sprawę i kłamie robiąc z chłopaka narkomana ???
Tak się właśnie kończą sprawy , gdzie winna zaniechania i zaniedbania jest władza , to wymyśla się , że to wina obywatela Macie prolog tego co będzie działo się w Polsce , gdy spotkacie na swojej drodze kogoś z układu pisiorskiego...
To samo było za popaprańców , tylko wymieniają swoich ludzi za ludzi tamtych , a NAS , WAS mają w czterech literach ...
Jesteśmy ich narzędziami do walki o wpływy , władzę i kasę !
Chcesz bez brania narkotyków dostać taką dawkę paralizatorem będąc traktowanym jak świnia do uboju ???
Twoim językiem googhaz "Dlatego Ci tłumacze, że bredzisz" Wczoraj do stanislavksiego tak pisałeś myśląc , że uspisz czujność Polaków , a tak naprawdę robisz sięcoraz bardziej śmieszny niż zabawny , taki narodowy socjalista Marian , który robił furorę .
Clown po Marianne na forum został jeden. Choć w dwóch osobach.
Jak już pisałem: macki PiSu i Ziobry sięgają aż do Kanady. Tam też nie wiedzą takich oczywistych rzeczy jak nasz forumowy spec od uboju świń.
Spisek panie. Władza wyłapuje losowo niewinnych ludzi na rynku a później zabija ich paralizatorami.
Biegli na ich usługach kłamią. Przeprowadzający sekcję wstrzykują narkotyki i robią z niewinnych narkomanów a na koniec policja preparuje kartotekę i okazuje się, że niewinny człowiek był wielokrotnie karany i od miesiąca poszukiwany przez policję. (handel narkotykami, pobicia, kradzieże, nękania i stosowania gróźb karalnych - wszystko spreparowane jak teczka Wałęsy)
W 2014 roku prokuratura wszczęła wobec mężczyzny postępowanie dotyczące nękania. Wniosek w tej sprawie złożył jego ojciec. Z dokumentów wynika, że Igor Stachowiak był uzależniony od narkotyków i stanowi zagrożenie dla swojej rodziny. - wszystko zmyslone dla wybielenia policjantów.
Nie odwracaj kota ogonem .
Odpowiadaj na pytania .
Jak to jest z tymi biegłymi ???
Tobie wierzyć , czy Ziobrze i jego prokuraturze
. która pierwszą opinię biegłych olała i wystawiła "swoich" biegłych , żeby wiedzieli jak mają orzekać?
O tym pijaństwie i pomówieniach na mój temat i o dwóch kontach poszło info do moderatora . googhaz i stanislavski
Jeżeli nikt nie zareaguje o te pomówienia , pójdzie to wyżej i zobaczymy jak konto nam wszystkim poblokują ?
Mnie to nie ruszy , a tobie skończy się trolowanie na tym forum .
Nie kłam i nie pomawiaj .
Od roku alkoholu nie miałem w ustach , wchodząc w temat naturoterapii .
Tak więc zobaczymy co moderator odpowie ?
A następna sprawa.
Czekałem na odpowiedz.
Schowałeś się jak kobieta i wylogowałeś.
Zobaczyłeś , że wylogowałem się to pomawiasz mnie .
Jaka władza tacy wyborcy głosujący na nich.
Nie przeginaj , bo gdyby nic nie mieli do ukrycia , to dawno tą sprawę rozwiązaliby , a że pojawił się filmik ... to trzeba było kombinować , tak jak ty to robisz na tym forum !
Tak jak twoje pisiaki uchwalają po nocach ustawy , tak tamci policjanci zaciągnęli chłopaka do toalety , gdzie nie było kamer i wyżywali się na nim , aż chłopaka zabili. Jedni i drudzy myślą , że są poza kamerami , ale coś się wali , dlatego kaczyniak odpuścił tą podwyżkę paliwa ...
Nie ośmieszaj się już więcej
I tak to jest z googhazem , dawniej xfishem (większość znała go jako trolla pisu), który nie pisał pod tym nickiem długi czas , aż ujawnił się pod drugim dzisiejszym googhazem i wyszło szydło z worka.
Widać po tej sprawie jak przekręcasz wszystko na stronę pisiorów .
Jest czarno na białym filmik , gdzie chłop pyta się co oni mu robią , poobijana twarz , ale nie googhaz wie lepiej .
Podstawieni biegli orzekli , że chłopak zaćpał się
Chcecie takiej władzy???
Za jakiś czas wyjdzie nomen omen SZydło z worka...
"inna relacja z zatrzymania" haha ile jeszcze tych relacji znajdziesz ? papier przyjmie wszystko tak samo jak ty wszystko lykniesz co jest po twojej mysli
a kamera z paralizatora "swoje" widac jak gosc kwiczy jak swinia po sekcji morda cala poobijana spoko przeciez to nie wina gliniarzy ze zmarl to wina narkotykow ...
2017-07-18 22:30:17, cris82 napisał(a): "inna relacja z zatrzymania" haha ile jeszcze tych relacji znajdziesz ? papier przyjmie wszystko tak samo jak ty wszystko lykniesz co jest po twojej mysli
Każda relacja jest taka sama. Zatrzymano bandziora na prochach z bogatą kartoteką, m.in. znęcania się nad rodziną, uzależniony od narkotyków. Na policji się stawiał to dostał w piernicz. Trafił na idiotów-sadystów, którzy chcieli pokazać kto rządzi i za bardzo zakozaczyli i człowiek nie żyje. Dostaną po dupie za uzycie nieadekwatnych środków i tyle. Dla ciebie mogą być mordercami. Akurat twoje zdanie jest tutaj tak istotne jak moje.
Koniec historii. Koniec krótkiego ale intensywnego życia bandziorka.
Cytat:
2017-07-18 22:23:41, zuczek2246 napisał(a): Od roku alkoholu nie miałem w ustach
Tu mnie zmartwiłeś. Jeżeli te wszystkie swoje schizy o Żydach, spiskach rządów i masonów piszesz na trzeźwo to jest dużo gorzej niż myślałem. Ja zawsze czytałem je po pijaku żeby wejść na ten sam poziom wtajemniczenia.
Kurcze teraz to się naprawdę o ciebie martwię.
Trzymam kciuki, że będzie lepiej.
Cheers. Twoje zdrowie.
2017-07-18 11:52:03, vlade napisał(a): 1. paralizator - zabojstwo na komendzie - jaka mafia to ukrywala I kto jest szefem. ogolnie politycy
4. Konstytucja - pierwszy artykul 173 z linka co ci podeslalem mowi ze "Sądy i Trybunały są władzą odrębną i niezależną od innych władz." I to wystarczy aby stwierdzic ze jesli uchwala ustawe tak jak byla przestawiona na poczatku czyli mianowani przez minstra, choc juz slyszalem ze sie zreflektowali troche I moga to zmienic, ale oceniny po jak skoncza, ale jakby to bedzie niezgodne z konstytucja.
Skupię się na tych dwóch bzdurach
1. Dalej powielasz kłamstwo, które już prostowałem. Żadnego zabójstwa na komendzie nie było (dokształć się najpierw czym jest zabójstwo) Biegli stwierdzili, że użycie paralizatora nie przyczyniło się do śmierci.
4. Co twoim zdaniem oznacza, że jest władzą odrębną i niezależną? Czy np wybieranie członków SN przez min.spraw. wpływa na ich niezależność? Czy jakby wybierała ich większość sejmowa byliby niezależni czy już nie?
Nie rozumiem o co ci chodzi z tym, że politycy mogą być zamieszani w Amber Gold czy SKOKI. Wyjaśnij dokładniej to się odniose.
Skup się na tym co jest uchwalone i przestań rzucać cytatami z wyborczej a zacznij sam myśleć opierając się na faktach i przyjętych ustawach a nie na koszmarach opozycji.
Odpowiem ci już ostatni raz obiecuje , bo ty na prawdę stary nie kumasz i zaczyna mi cie być żal.
Ad.1 kto ma kontrole nad policja?
- Odp. Minister(polityk).
- Wniosek ? Myśl googhaz myśl !!! - Ano taki ze niedopilnowal.
- No jak to nie dopilnowali!!? - zapytal googhaz zdziwiony - ale, ale oni przecież wiedza wszystko najlepiej składali obietnice itd itp. Mówili ze wszystkiego dopilnują, załatwia szybko ze sprawiedliwie będzie bez zbędnej opieszalosci.
A tym czasem rok puzniej przejęte przez zagraniczne podmioty media przeszkodzili im w spokoju i zadumie badać te sprawę.
Ja mam inna teorie czemu akurat tej wielce skamplikowanej zagadki nie rozwiązali, bo akurat już byli tuż tuż bliscy rozwiązania innej zagadki, lotniczej takiej, pewnie nie słyszałeś bo to tajne jest teraz, tzn dowody, są tak tajne ze nikt ich nie widział, wiec jakby kto pytał to nic nie wiesz.
A wracając do tematu ty uporczywie wierzysz ze politycy najlepiej upilnują sady. I to nie ważne czy to PiS czy PO , bo widzę ze z uwielbieniem upartyjniasz dyskusje, i stosujesz różne miary do różnych partii. To wszyscy są politycy. Jakby mieli dobra wole to by usiedli uzgodnili i zrobili a tu kolejny raz wojenka. Ktos tu na forum napisał ze system sądyowy trzeba zmienić. Ja słyszałem to już od wielu lat i to ze wszystkich stron. Wiec co nagle się stało ze pośpiech taki jest jesli wszyscy uważają że to takie ważne.
Szkoda tez ze przy okazji łamią prawo ustanawiając nowe, zły przykład dla dzieci. Jak byś miał wątpliwości to wszyscy znaczący się eksperci wydali taka opinie, a ty jak przeczytałem szanujesz opinie biegłych i specjalistów ale tych prawdziwych z wieloletnim starzem i dorobkiem, ale nie tych z Ameryki.
Miłego trollowania podszlifuj się trochę i może coś z ciebie będzie, może nawet politykiem zostaniesz.
[ Ostatnio edytowany przez: vlade 18-07-2017 22:53 ]
Ja zawsze czytałem je po pijaku żeby wejść na ten sam poziom wtajemniczenia.
Ładne sobie świadectwo wystawiasz pisząc o kimś , że pije , a sam w następnym poście przyznajesz się do tego
Może jeszcze czegoś używasz ???
Będziesz miał problemy ze zdrowiem tak jak ja , to może być u ciebie za pózno i pij sobie, twoje zdrowie , żebyś był na wyższym poziomie wtajemniczenia hehe
Coraz bardziej tak jak pisałeś do stanislavskiego bredzisz i ośmieszasz się z każdym wpisem
2017-07-18 17:28:30, Googhaz napisał(a): Nie oceniałem systemów tylko pokazywałem tym którzy uważają, że zmiany PiSu są jak z komuny i zbliżają nas do Białorusi, że podobne są w zachodniej Europie.
W jaki sposób ludzie mają wybierać sedziów? W wyborach bezpośrednich? Zmiany PiSu powodują, że do KRSu będzie wybierać sejm (przypomnę, że posłów wybierają obywatele a nie kumple posłowie jak to się dzieje obecnie w sądach), po zmianach prezydenckich większością 3/5 głosów. Ale lewica uważa, że to mieszanie się do sądownictwa i podważanie niezależności z łamaniem konstytucji włącznie.
Ja nie rozumiem.
Demokracja - WLADZA ludu.
Obecnie sedziowie wybierani sa przez swoich skorumpowanych kumpli, co daje nam brak wladzy ludu na sadownictwem, czyli jak dla mnie to tu nie ma demokracji - zero.
A teraz politycy wybierani wiekszoscia przez ludzi jako ich reprezentanci beda wybierali sedziow - widze tu wiecej wladzy ludu niz w poprzednim systemie.
Nie rozumiem wiec walki o demokracje. Nowy system bedzie bardziej demokratyczny w porownaniu z tym co bylo