Cytat:
2017-07-13 15:04:34, Googhaz napisał(a):
Czy moderatorzy mogliby zająć się zuczkiem i jego alter ego Mają z Cardiff.
Gdzieś czytałem, że gadanie samemu że sobą, poza tym że jest objawem schizofrenii, jest niezgodne z regulaminem.
Googhaz vel XFish
udowodniłeś mi , że piszę z dwóch kont i gadam ze sobą , czy KłamaleŚ ???
Razem ze Stanislavkim , który pisał o jakiejś trzeżwości i ciśnieniu powinniście obejrzeć dobrą komedię
Głupi i Głupszy 

Jeden lepszy od drugiego albo film też z udziałem Jima Carreya
Kłamca, Kłamca
Widać jak na dłoni , co
PO PIS robi z ludzi i jak kłamią aby zniszczyć oponenta , który nie zgadza się z tymi dwoma plemionami
Stanislavski pisał o teoriach spiskowych , a to wy
popisowcy je tworzycie i obrażacie uczestnika forum jakim jestem ...
Co do tych teorii spiskowych na temat Rotschildów i Sorosa to są to fakty ...
Zobacz nad iloma bankami narodowymi mają nadzór chcąc zglobalizować świat .
https://geopolityka.robertbrzoza.pl/finansjera/jakie-banki-centralne-kontroluje-rothschild/
Wcześniej dużo pisałem i nie mam czasu na tłumaczenie tego po raz kolejny ...
Najlepszym komentarzem dla takich jak ty będzie
http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/1256930652_by_Wariat232323_600.jpg
Co do ciebie googhaz vel xfish - nawet stanislawski w ostatnich postach pisze to ciebie ... pisowski trollu ...
Zapomniałeś o tym , że nawet moderator tak do ciebie pisał ?
Akurat ja cie wtedy broniłem

A teraz pokazales ze wyciągając skrawek mojego postu sprzed 4 dni i pamiętając go , masz
1) za dużo czasu w domu
2) forum to jest dla ciebie jak narkotyk i dostajesz jebla siedząc tutaj 24 godziny na dobę
3)
jestes trollem pisowskim
Do tego jakieś chore podejrzenia w moją stronę , że mam dwa konta
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
(pamiętałem , bo codziennie takich postó nkt nie pisze w moją stronę), gdzie jakiś czas wcześniej jechałem po pisiorach ...
Dziwny zbieg okoliczności ...
Gdybym pisał na nowoczesnych popaprańców , pewnie z twojej strony nie byłoby tych kłamstw w moją stronę o pisaniu z dwóch kont
A co do akcyzy to napisałem w
czasie przyszłym " podniosą" tak więc poczekaj , bo kasiory im brakuje i co ich uratuje ???
Napisz mi czemu KAczyński wycofał się z tego pomysłu ?

Wie , że musi budować mocne fundamenty pod władzę totalitarną
pisałem o tym w temacie konstytucji , która zniknęła z ich strony ale nie było chętnych do PISania
Nie będzie otwierał kilku frontów wiedząc , że nie może tracić poparcia przy przejęciu władzy nad sądami.
Tylko tyle i aż tyle...
Nie chodziło mu o dobro obywateli , bo w ogóle nie byłoby tego pomysłu !
Jaki jest cel ostateczny Kaczyńskiego ?
Dojscie do takiej pozycji i zorganizowania sobie fundamentów , żeby rządzić 30 i więcej lat tak jak to sam przyznaje , a
mamy przejsc na system prezydencki , który będzie mógł rozwiązać Sejm , będzie miał kontrolę nad sądami , prokuraturą itd...
Czyli to co teraz mamy , tylko z tylnego siedzenia jak sekretarz PZPR za czasów PRLu .
Prezydent czy premier nie byli najwazniejsi tak jak i teraz , a pierwszy sekretarz PZPR , tak jak teraz Kaczyński .
Jeszcze o tych tzw . reformach sądów ...

Jak minister Ziobro może mieć kontrolę nad prokuraturą i jako strona w sporze z obroną , może mieć kontrolę nad sądami , które mają orzekać , czy rację ma prokuratura czy obrona ???
Wszystko od d... strony robią , żeby wymienić kadry na swoich i jak przyjdzie czas to
złapią za gardło zwykłych obywateli ale już będzie za pózno
nie dla popisu i ich odnóg
Jedni - sprzedawczyki i złodzieje , drudzy psychiczni złodzieje

aż doprowadzą do wojny domowej , a potem osłabiony kraj wpuszczą w szpony Rosji poświęcając Polaków ...
[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 17-07-2017 20:49 ]