MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1146 z 2047 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1145 | 1146 | 1147 ... 2045 | 2046 | 2047 ] - Skocz do strony

Str 1146 z 2047

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Googhaz

Post #1 Ocena: 0

2017-07-17 17:56:37 (8 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-02-2016

Cytat:

2017-07-17 15:53:24, vlade napisał(a):
Googhaz

Poczytaj konstytucje jak nie wiesz co jest lamane.
Tu jest link kierujacy od razu do celu. Przeczytaj ze zrozumieniem, pomysl I wtedy moze cos napisz.

Konstytucja

Tak myślałem, że nie masz nic konkretnego do powiedzenia tylko powtarzasz slogany usłyszane w tv. Popytać o szczegóły i mamy merytorykę jak u typowego demonstranta KODu.

[ Ostatnio edytowany przez: Googhaz 17-07-2017 17:58 ]

Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. - Baptiste Beaulieu

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2017-07-17 18:20:38 (8 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

PiS chce zmienic system sadowniczy z tego, ktory Polska odziedziczyla po PRL na system nowoczesnej demokracji europejskiej,na taki jak np. w Niemczech - a postepowi imigranci, po tylu latach unowoczesniania sie na zachodzie - wciaz chca bronic ludowego KRS.

Areszty wydobywcze, przekrety na grube miliony, reprywatyzacyjna mafia zwracajaca majatki 140-latkom, usluzni Milewscy na telefon przydxielajacy sklad pasujacy premierowi Tuskowi, zwykle pijaki za kierownica i zlodzieje sklepowi, sprawy toczace sie latami rujnujace firmy i biznesy... i co? I jajco, niemal wszyscy maja sie dobrze. Zlodziej pendrivea zaslaniajacy sie immunitetem dalej bedzie orzekac w sprawach innych zlodzieji.
Wszystkich chroni krs.

Jak wam teskno do prl to jedzcie na Bialorus czy do Mongolii.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 17-07-2017 18:21 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Googhaz

Post #3 Ocena: 0

2017-07-17 19:10:14 (8 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2017-07-13 16:20:02, zuczek2246 napisał(a):
Nie chcę więcej pisać , bo mnie zablokują , ale jesteś PISiorkiem ... wynajętym , żeby PISać mazgroły na polecenie swoich panów .... którzy nie podnoszą podatków , a w tym samym czasie akcyzę za paliwo podniosą itd...

O ile podnieśli ci akcyzę? Czy zwyczajnie kłamałeś?

Do góry stronyOffline

zuczek2246

Post #4 Ocena: 0

2017-07-17 20:28:50 (8 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Cytat:

2017-07-13 15:04:34, Googhaz napisał(a):
Czy moderatorzy mogliby zająć się zuczkiem i jego alter ego Mają z Cardiff.
Gdzieś czytałem, że gadanie samemu że sobą, poza tym że jest objawem schizofrenii, jest niezgodne z regulaminem.

Googhaz vel XFish udowodniłeś mi , że piszę z dwóch kont i gadam ze sobą , czy KłamaleŚ ???

Razem ze Stanislavkim , który pisał o jakiejś trzeżwości i ciśnieniu powinniście obejrzeć dobrą komedię Głupi i Głupszy *ROFL**ROFL**ROFL*

Jeden lepszy od drugiego albo film też z udziałem Jima Carreya Kłamca, Kłamca

Widać jak na dłoni , co PO PIS robi z ludzi i jak kłamią aby zniszczyć oponenta , który nie zgadza się z tymi dwoma plemionami

Stanislavski pisał o teoriach spiskowych , a to wy popisowcy je tworzycie i obrażacie uczestnika forum jakim jestem ...

Co do tych teorii spiskowych na temat Rotschildów i Sorosa to są to fakty ...

Zobacz nad iloma bankami narodowymi mają nadzór chcąc zglobalizować świat .

https://geopolityka.robertbrzoza.pl/finansjera/jakie-banki-centralne-kontroluje-rothschild/

Wcześniej dużo pisałem i nie mam czasu na tłumaczenie tego po raz kolejny ...

Najlepszym komentarzem dla takich jak ty będzie
http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/1256930652_by_Wariat232323_600.jpg

Co do ciebie googhaz vel xfish - nawet stanislawski w ostatnich postach pisze to ciebie ... pisowski trollu ...

Zapomniałeś o tym , że nawet moderator tak do ciebie pisał ?

Akurat ja cie wtedy broniłem *ROFL**ROFL**ROFL*

A teraz pokazales ze wyciągając skrawek mojego postu sprzed 4 dni i pamiętając go , masz
1) za dużo czasu w domu
2) forum to jest dla ciebie jak narkotyk i dostajesz jebla siedząc tutaj 24 godziny na dobę
3) jestes trollem pisowskim

Do tego jakieś chore podejrzenia w moją stronę , że mam dwa konta :-](pamiętałem , bo codziennie takich postó nkt nie pisze w moją stronę), gdzie jakiś czas wcześniej jechałem po pisiorach ...
Dziwny zbieg okoliczności ...
Gdybym pisał na nowoczesnych popaprańców , pewnie z twojej strony nie byłoby tych kłamstw w moją stronę o pisaniu z dwóch kont :-U

A co do akcyzy to napisałem w czasie przyszłym " podniosą" tak więc poczekaj , bo kasiory im brakuje i co ich uratuje ???

Napisz mi czemu KAczyński wycofał się z tego pomysłu ?*ROFL**ROFL**ROFL*

Wie , że musi budować mocne fundamenty pod władzę totalitarną
pisałem o tym w temacie konstytucji , która zniknęła z ich strony ale nie było chętnych do PISania

Nie będzie otwierał kilku frontów wiedząc , że nie może tracić poparcia przy przejęciu władzy nad sądami.
Tylko tyle i aż tyle...
Nie chodziło mu o dobro obywateli , bo w ogóle nie byłoby tego pomysłu !

Jaki jest cel ostateczny Kaczyńskiego ?

Dojscie do takiej pozycji i zorganizowania sobie fundamentów , żeby rządzić 30 i więcej lat tak jak to sam przyznaje , a mamy przejsc na system prezydencki , który będzie mógł rozwiązać Sejm , będzie miał kontrolę nad sądami , prokuraturą itd...

Czyli to co teraz mamy , tylko z tylnego siedzenia jak sekretarz PZPR za czasów PRLu .

Prezydent czy premier nie byli najwazniejsi tak jak i teraz , a pierwszy sekretarz PZPR , tak jak teraz Kaczyński .

Jeszcze o tych tzw . reformach sądów ... *ROFL**ROFL**ROFL*

Jak minister Ziobro może mieć kontrolę nad prokuraturą i jako strona w sporze z obroną , może mieć kontrolę nad sądami , które mają orzekać , czy rację ma prokuratura czy obrona ???

*ROFL*

Wszystko od d... strony robią , żeby wymienić kadry na swoich i jak przyjdzie czas to złapią za gardło zwykłych obywateli ale już będzie za pózno

nie dla popisu i ich odnóg

Jedni - sprzedawczyki i złodzieje , drudzy psychiczni złodzieje :-o:-o:-o aż doprowadzą do wojny domowej , a potem osłabiony kraj wpuszczą w szpony Rosji poświęcając Polaków ...

[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 17-07-2017 20:49 ]

Do góry stronyOffline

vlade

Post #5 Ocena: 0

2017-07-17 23:38:37 (8 lat temu)

vlade

Mężczyzna

Z nami od: 01-04-2006

Cytat:

2017-07-17 17:56:37, Googhaz napisał(a):
Cytat:

2017-07-17 15:53:24, vlade napisał(a):
Googhaz

Poczytaj konstytucje jak nie wiesz co jest lamane.
Tu jest link kierujacy od razu do celu. Przeczytaj ze zrozumieniem, pomysl I wtedy moze cos napisz.

Konstytucja

Tak myślałem, że nie masz nic konkretnego do powiedzenia tylko powtarzasz slogany usłyszane w tv. Popytać o szczegóły i mamy merytorykę jak u typowego demonstranta KODu.

Czyli widzę czytanie ze zrozumieniem odpada. Za rączkę i pokazywać paluszkiem i trzeba tłumaczyć. W takim razie do szkoły czas wracać. Naprawdę myślałem ze prościej się nie da, a jednak nawet pierwszego artykułu nie zrozumiałeś. Kończę już bo ci ramu braknie.

[ Ostatnio edytowany przez: vlade 18-07-2017 00:34 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #6 Ocena: 0

2017-07-17 23:54:25 (8 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2017-07-17 18:20:38, Jurny_Jurek napisał(a):
PiS chce zmienic system sadowniczy z tego, ktory Polska odziedziczyla po PRL na system nowoczesnej demokracji europejskiej,na taki jak np. w Niemczech - a postepowi imigranci, po tylu latach unowoczesniania sie na zachodzie - wciaz chca bronic ludowego KRS.

Areszty wydobywcze, przekrety na grube miliony, reprywatyzacyjna mafia zwracajaca majatki 140-latkom, usluzni Milewscy na telefon przydxielajacy sklad pasujacy premierowi Tuskowi, zwykle pijaki za kierownica i zlodzieje sklepowi, sprawy toczace sie latami rujnujace firmy i biznesy... i co? I jajco, niemal wszyscy maja sie dobrze. Zlodziej pendrivea zaslaniajacy sie immunitetem dalej bedzie orzekac w sprawach innych zlodzieji.
Wszystkich chroni krs.

Jak wam teskno do prl to jedzcie na Bialorus czy do Mongolii.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Jurny_Jurek</i> 17-07-2017 18:21 ]

Naprawdę tak łykasz pisowskie kłamstwa?
Obrazek

Do góry stronyOnline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2017-07-18 06:57:03 (8 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2017-07-17 23:54:25, daavid napisał(a):

Naprawdę tak łykasz pisowskie kłamstwa?

Nie, nie lykam. Wole, zeby sedziow mianowal i wywalal z pracy Ziobro, niz zeby takiego usluznego politykom cymbala jak Milewski spotykalo karne przeniesienie. O zwyklych zlodziejach i pijakach wciaz piastujacych stanowiska tylko wspomne, tak samo jak o sedziach z czasow PRLu, zasluzonych w represjach opozycji.

Tobie pasuje obecny uklad, gdzie bezkarnie zwracaja kamienice 140-latkom to zrob sobie transparent i jedz protestowac z Balcerowiczem.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

rafi86

Post #8 Ocena: 0

2017-07-18 07:27:12 (8 lat temu)

rafi86

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2013

Obecne sadownictwo jest tak skorumpowane, ze gorzej sie juz nie da. Wiec kazda ustawa to nadzieja :-)

Do góry stronyOffline

Googhaz

Post #9 Ocena: 0

2017-07-18 07:45:28 (8 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2017-07-17 23:38:37, vlade napisał(a):
Czyli widzę czytanie ze zrozumieniem odpada. Za rączkę i pokazywać paluszkiem i trzeba tłumaczyć. W takim razie do szkoły czas wracać. Naprawdę myślałem ze prościej się nie da, a jednak nawet pierwszego artykułu nie zrozumiałeś. Kończę już bo ci ramu braknie.

Tutaj masz ludzi z podobną do twojej wiedzą, którym też nie podoba się łamanie konstytucji tylko tak jak ty nie bardzo potrafią wskazać gdzie jest łamana: (od 1:38)

Wklejacie tabelkę o wybieraniu sędziów w Europie tak jakby w tym bym problem. Tutaj zmiany sa marginalne. Tak jak w wielu krajach dalej sędziów będzie powoływał prezydent na wniosek KRS. Zmienia się, że KRS ma przedstawić prezydentowi 2 kandydatów (jeżeli zgłosiło się więcej niż jeden) a nie jednego jak do tej pory.

Problemem, który oprotestowuje opozycja jest wybór sędziów do KRS i do SN i przede wszystkim wygaszanie ich kadencji.
EDIT:
podobno będzie poprawka, że sędziów do SN będzie jednak wskazywać KRS a nie Min.Spr.

Tutaj filmik dla tych, którzy chcą by było tak jak było czyli niezawiśli sędziowie i zero wpływu polityków na sądownictwo (mówi senator PO)

[ Ostatnio edytowany przez: Googhaz 18-07-2017 08:39 ]

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #10 Ocena: 0

2017-07-18 09:14:28 (8 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

A kurdupel sam ustawy o SN nie podpisał. Spryciula... Ma od tego półgłówków, którzy nie dostrzegają, że przejmują od niego odpowiedzialność.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 1146 z 2047 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1145 | 1146 | 1147 ... 2045 | 2046 | 2047 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,