2017-07-08 23:14:01, stanislawski napisał(a):
Tak, to interesująca koncepcja.
Natomiast czy szanowny przedmówca jest zdenerwowany, czy pijany?
Str 1141 z 2047 |
|
---|---|
zuczek2246 | Post #1 Ocena: 0 2017-07-09 00:03:25 (8 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
Cytat: 2017-07-08 23:14:01, stanislawski napisał(a): Tak, to interesująca koncepcja. Natomiast czy szanowny przedmówca jest zdenerwowany, czy pijany? |
Googhaz | Post #2 Ocena: 0 2017-07-09 10:38:37 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-02-2016 Skąd: Już Polandia |
Co wy o tym Hamburgu za bzdury wypisujecie. Czytałem CNN. W ich Hamburgu jest piknik, pokój i love all around.
![]() Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. -
Baptiste Beaulieu
|
MajaCardiff33 | Post #3 Ocena: 0 2017-07-09 11:52:05 (8 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2017 Skąd: Cardiff |
Tez mnie zastanawiaja te protesty. Okazywalo sie nie tak dawno,ze wiele z nich sponsoruje Pan Soros- ponoc maczal palce poprzez swoje ''fundacje''w KODZIE,a takze stal za protestami popierajacymi Clinton w USA (oplacal ''spontanicznie'' protestujacych).
Na pewno jest prawda to co piszesz. Putin i Victor Orban to sa dwie osoby, ktore tego zbdorniarza nazywaja zbrodniarzem,a nie ''finatropem'' ( filantrop doprowadzajacy do bankructw cale panstwa swoimi manipulacjami - skupowaniem, sprzedawaniem ogromnych ilosci walut,itd) http://dailycaller.com/2017/06/29/hungarian-pm-soros-threatens-the-peace-in-europe-with-his-mafia-network/ Natomiast w dzialaniach Merkel widze probe zniszczenia Europy, w szczegolnosci bialej rasy i zastapienia nas muzulmanami ( chyba ciagle jestesmy zbyt ''malo pokorni'' i zbyt duzo myslimy): Proba zniszczenia europejskiej cywilizacji, które zostało zainicjowane przez Angelę Merkel, głównego promotora Planu Kalergi: . http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-destruction-white-race/ . https://sovereignwales.com/2016/09/20/the-genocidal-kalergi-plan-to-destroy-the-indigenous-nations-and-peoples-of-europe/ [ Ostatnio edytowany przez: MajaCardiff33 09-07-2017 11:52 ] |
zuczek2246 | Post #4 Ocena: 0 2017-07-09 22:06:36 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-09 11:52:05, MajaCardiff33 napisał(a): Tez mnie zastanawiaja te protesty. Okazywalo sie nie tak dawno,ze wiele z nich sponsoruje Pan Soros- ponoc maczal palce poprzez swoje ''fundacje''w KODZIE,a takze stal za protestami popierajacymi Clinton w USA (oplacal ''spontanicznie'' protestujacych). Na pewno jest prawda to co piszesz. Putin i Victor Orban to sa dwie osoby, ktore tego zbdorniarza nazywaja zbrodniarzem,a nie ''finatropem'' ( filantrop doprowadzajacy do bankructw cale panstwa swoimi manipulacjami - skupowaniem, sprzedawaniem ogromnych ilosci walut,itd) http://dailycaller.com/2017/06/29/hungarian-pm-soros-threatens-the-peace-in-europe-with-his-mafia-network/ Natomiast w dzialaniach Merkel widze probe zniszczenia Europy, w szczegolnosci bialej rasy i zastapienia nas muzulmanami ( chyba ciagle jestesmy zbyt ''malo pokorni'' i zbyt duzo myslimy): Proba zniszczenia europejskiej cywilizacji, które zostało zainicjowane przez Angelę Merkel, głównego promotora Planu Kalergi: . http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-destruction-white-race/ . https://sovereignwales.com/2016/09/20/the-genocidal-kalergi-plan-to-destroy-the-indigenous-nations-and-peoples-of-europe/ Jak już o tych Żydach piszemy to ciekawy jestem w ilu państwach obraduje polski parlament tzn Sejm czy Senat ? Ciekawy jestem czy jakieś kraje na świecie i ich parlamenty obradują w innych krajach niż ich ojczyste ? Spróbuję w skrócie zacytować : "Jako aktywni obywatele Rzeczypospolitej, uprzejmie prosimy i domagamy się pełnej informacji dotyczącej celu, formy i warunków organizacji styczniowej wizyty władz izraelskich; Knesetu i Rządu w Polsce, w otoczeniu izraelskich służb bezpieczeństwa i sił wojskowych. Oczekujemy, wraz z całym społeczeństwem, na wyczerpujące informacje dotyczące uczestników organizowanych spotkań, ich programu i przebiegu oraz dokonanych ustaleń. Niestety, oficjalne informacje uzyskane 17 stycznia br. z Biura Prasowego Sejmu są wysoce niezadowalające. Nie wiemy nawet, kto jest prawnym gospodarzem całej imprezy, na podstawie jakich uprawnień oraz na jakich warunkach są zapraszane delegacje z wielu krajów. Niepokój powiększa fakt, że również wcześniejsza wizyta pełnego składu Rządu R.P. w Izraelu w 2011 r. i wspólne rozmowy z miejscowymi władzami nie doczekały się wyjaśnienia i omówienia w kraju. Podobnie szeroka umowa R.P. z Izraelem o współpracy na lata 2011-2015 nie stała się przedmiotem szerszych analiz i dyskusji w kraju. Dziwne jest utajnianie tych rozmów i porozumień, zwłaszcza, że zakres naturalnych polskich zainteresowań i współpracy z Izraelem jest stosunkowo wąski i bezkonfliktowy. Natomiast szeroki i niejawny zakres zainteresowań naszym krajem ze strony Izraela, dobitnie manifestowany niezwykłą w historii i polityce najbliższą wizytą pełnych, uzbrojonych władz Izraela w Polsce, budzi najwyższe zaniepokojenie. Niestety, kojarzy się to z dziewiętnastowiecznym programem budowy na polskich ziemiach Judeopolonii oraz z próbami jej realizacji po Pierwszej Wojnie Światowej, przypomnianymi po Drugiej Wojnie Światowej. Takich usiłowań naród polski nigdy nie zaakceptuje." Pismo z 22 stycznia 2014 roku . http://3obieg.pl/obrady-knesetu-polsce Co parlament Kneset i rząd Izraelski robiły w Polsce i czemu miały obrady w naszym kraju na Wawelu ??? Tak się bawią z Dutkiewiczem prezydentem Wrocławia ... [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 09-07-2017 22:18 ] |
valis0 | Post #5 Ocena: 0 2017-07-10 10:24:50 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 24-03-2017 Skąd: Birmingham |
"Władku jestem z Tobą. W Każdej decyzji złej czy dobrej i wszelkimi konsekwencjami. Możesz ogłosić to bublicznie i przywoływać to publicznie. Alleluja i do przodu" (pisownia oryginalna – red.).
Bolek nawet ze szpitala pluje jadem. |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2017-07-10 12:04:41 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2017-07-10 13:11:53 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Antypolski szmatlwiec gw nie da sie nacieszyc slowami trumpa ledwo 4dni po glisniej przemowie a na glownej stronie tlysciutenkim drukiem taka "perelka" - artykul a raczej odnosnik do dziennikarskich sciekow jakim jest radio tok fm
W ktorym mozna przeczytac wywiad z autorka "sasiadow" z 98 ktorej jest wyjatkowo smutno ze tak malo sie w pl mowi o 300 zamordowanych zydach Miedlar nagral nowy material na yt o reakcji zydowskich mediow w stanach po przemowie truma [ Ostatnio edytowany przez: cris82 10-07-2017 13:14 ] |
valis0 | Post #8 Ocena: 0 2017-07-10 16:19:55 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-10 13:11:53, cris82 napisał(a): Antypolski szmatlwiec gw nie da sie nacieszyc slowami trumpa ledwo 4dni po glisniej przemowie a na glownej stronie tlysciutenkim drukiem taka "perelka" - artykul a raczej odnosnik do dziennikarskich sciekow jakim jest radio tok fm W ktorym mozna przeczytac wywiad z autorka "sasiadow" z 98 ktorej jest wyjatkowo smutno ze tak malo sie w pl mowi o 300 zamordowanych zydach Miedlar nagral nowy material na yt o reakcji zydowskich mediow w stanach po przemowie truma [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 10-07-2017 13:14 ] I pomyśleć że jeszcze całkiem nie dawno radio tok FM, to była moja ulubiona stacja, która codziennie rano budziła mnie rzetelnymi informacjami. Heh. |
valis0 | Post #9 Ocena: 0 2017-07-11 10:47:26 (8 lat temu) |
"Dziennikarz TVP Info podczas obchodów miesięcznicy smoleńskiej został zaatakowany na Krakowskim Przedmieściu przez uczestnika kontrmanifestacji Obywateli RP. – Wykonywałem tam swoje obowiązki dziennikarza: zadawałem pytania. Nie do mnie należy ocenianie, co tam się wydarzyło – skomentował Rachoń w rozmowie z portalem Wirtualnemedia.pl. Dodał, że o sprawie nie poinformował policji."
Ale jakby tak ONR zaatakował niemieckiego dziennikarza, to by się dopiero rozpisywali na łonetach i wietualnym niemieckim kalifacie. |
zuczek2246 | Post #10 Ocena: 0 2017-07-13 13:37:30 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-11 10:47:26, valis0 napisał(a): "Dziennikarz TVP Info podczas obchodów miesięcznicy smoleńskiej został zaatakowany na Krakowskim Przedmieściu przez uczestnika kontrmanifestacji Obywateli RP. – Wykonywałem tam swoje obowiązki dziennikarza: zadawałem pytania. Nie do mnie należy ocenianie, co tam się wydarzyło – skomentował Rachoń w rozmowie z portalem Wirtualnemedia.pl. Dodał, że o sprawie nie poinformował policji." Ale jakby tak ONR zaatakował niemieckiego dziennikarza, to by się dopiero rozpisywali na łonetach i wietualnym niemieckim kalifacie. Co do ONR u , przydałoby się , żeby wytłumaczyli Gronkiewicz Waltz , która tłumaczy " nie mogę już tego TOLELOWAĆ ... " że Polacy nie chcą takiej władzy , sprzedajnej i skorumpowanej ... Matrix ... elit , które z narodu polskiego zrobiły sobie biznes ... Wałęsa , który się wałęsa po ulicach wygrywając w toto BOLKA i zastanawiam się , kiedy ta druga ekipa pod przewodnictwem Międlara wyjdzie na ulicę i będzie wojna domowa ??? Wracać do Balcerowicza , planu sorosa i karać ..... za sprzedawanie POLSKI !!! Tak jak pisałem o temacie Calaise nie w tym miejscu co trzeba... To samo tutaj napiszę ... Jadąc tamtędy miejcie kije i nie tylko ze sobą ... A Ci kibole ONRowcy , gdyby to się działo w POLSCE już dawno by sobie poradzili , jak "państwo francuskie " NIE CHCE SOBIE PORADZIĆ . CIEKAWE CZEMU ??? [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 13-07-2017 13:50 ] |