MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1140 z 2047 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1139 | 1140 | 1141 ... 2045 | 2046 | 2047 ] - Skocz do strony

Str 1140 z 2047

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

zuczek2246

Post #1 Ocena: 0

2017-07-06 19:31:10 (8 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Cytat:

2017-07-06 19:14:59, valis0 napisał(a):
Cytat:

2017-07-06 18:59:16, SweetLiar napisał(a):
Ogolnie cala ta wizyta i przemowienia bardzo korzystne wizerunkowo dla nas

Podpisuje się pod tym. Chociaż na niemieckich mediach jak zwykle możemy wyczytać co innego 😀

*THUMBS UP*

Przynajmniej Niemcy z Francją zobaczyły , że nie mają co jechać po Polakach jak po prześcieradle ...

Na to samo muszą uważać Anglicy z Polakami mieszkającymi w UK ...

Teraz widać jak to jest mieć tzw. "plecy" ... to samo w życiu

Będzie kogiel mogiel w Europie ...

Usrael ma biznes i na terenie Trójmorza i swojego będzie bronić , tak więc na naszym terenie ściera się kilka płyt tektonicznych i kto mocniejszy ten wygra , aby ...

nie było tyle ofiar co przy trzęsieniu Ziemi ...*SORRY**DONT_KNOW*

[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 06-07-2017 20:02 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2017-07-07 05:20:20 (8 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

,,Elo ziomki. Polska to katolicki kraj o wielowiekowej tradycji. Pasuje mi to bo sam jestem prezbiterianinem i podobnie jak Wołodia i Erdogan wiem jaką rolę w budowie i trzymaniu państwa w całości odgrywa religia, a wy macie know how i mam nadzieję, że nie zapomnieliście jak go używać.

Znajdujecie się pomiędzy dwoma wrogimi krajami. Sami sobie z nimi nie dacie rady, ani agenturalnie, ani militarnie Jakbyście nie kombinowali zawsze będziecie za słabi. Powoli stajecie się poważnym graczem w regionie, potrzebującym wsparcia technologicznego i militarnego, by móc się dalej rozwijać i nie dać się zabić sąsiadom.

Jeśli będzie Was stać na naszą broń, i siły bojowe, z chęcią wam je udostępnimy, za odpowiednią opłatą. Tak, za hajs. Za darmo to nawet w mordę dostać nie można, i czas wyrosnąć z bajek o ideałach sierpnia. Waszą sprawą jest, czy pójdziecie po rozum do głowy i usamodzielnicie się w czym Wam pomogę, i będzie Was stać na bycie partnerami, czy też dalej będziecie sądzić, że polityka to coś innego niż interesy i do usranej śmierci będziecie państwem tymczasowym.

Przemyślcie to, a ja wpadnę za parę lat zobaczyć co z tą ofertą zrobiliście. Doradcy mówią mi, że u Was kończy się zwykle na gadaniu, ale mam jakąś tam wiarę w rozum i godność człowieka, wiec myślę że dacie radę.

Tymczasem zmykam spotkać się z gośćmi którzy mnie niemiłosierne wkurwiają, sądząc, że bez moje kasy pociągną dłużej niż dekadę, a których miejsce moglibyście zająć. Wasz wybór.

No chyba, że jesteście kretynami którzy sądzą, że wpadłem do was żeby sprzedać łzawe historyjki o waszych powstaniach i będziecie się tym nacierać, miast zabrać do roboty. Wtedy sorry, ale oko mi nie mrugnie, jak przyjdzie Was znów przehandlować z Ruskimi i Niemcami. Paniali?

Donald. Tak, ten gość ze śmieszną fryzurą.

[Zapis przemówienia Dolanda Trumpa.Warszawa. 06.07
2017]".

To na wypadek gdyby ktos nie rozumial jezyka dyplomacji a zwlaszcza samej dyplomacji.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: 0

2017-07-07 16:41:12 (8 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Widzieliscie, co robia milujacy pokoj lewicowcy, antykatoliccy ateisci, dla ktorych milosc blizniego niezaleznie od rasy czy religii (procz katonazioli) jest rzecza najswietsza? W Niemczech, panstwie tak praworzadnym i demokratycznym - a co najwazniejsze spokojnym do tego stopnia, ze z braku zmartwien martwi sie praworzadnoscia u nas - lewicowi faszysci i nazisci spod czerwono-czarno-zielonych sztandarow demoluja miasto. 160 policjantow juz w szpitalu, cale ulice zabarykadowane, plonaca benzyna leje sie strumieniami i????? Zadnej histerii, wzmianki bez szczegolnego zmartwienia, ot grupy anarchistow i lewicowcow protestuja przeciw g20, siup tralala la, nie ma problemu.

Jakies sebiki z onru kopnely jakiegos dziadka w dupe, ktory pierwszy ich chcial kopnac? Urr, durr, 1 temat serwisow, faszyzm-nazizm, eksperci i politycy dyskutuja calymi dniami. Mimo ze nie polala sie jedna kropla krwi, nie zaplonal zaden policjant czy auto albo sklep.

Echhh, ta faszystowska i niepraworzadna Polska gdzie prawica rozwala lad, demokracje i porzadek. A Niemcy panie, a Niemcy to jawohl gut cymes uber alles.

To koledzy Mariana w przerwach pomiedzy tropieniem nazizmu, faszyzmu, rasizmu, hejtu i zdobywaniem nowych przepisow na weganskie przekaski. I nikt nie krzyczy, zeby zdelegalizowac ta faszystowska holote, tych kryptonazistow co wywracaja porzadek spoleczny i za pomoca benzyny atakuja policjantow. Liberalna lewica, partia razem, marks i engels w najlepszej, rewolucyjnej postaci, niczym bolszewicy kiedys w Rosji...

Obrazek

Zamaskowani faszystowcy bandyci palacy prywatne sklepy i auta, mentalnie azjatycka dzicz wygladajaca jak wszesne SS, do lagru ich wywiezc.

A co u wstretnej prawicy? Podpalili kiedys tecze pederastow na Marszu Niepodleglosci, podymili z policja na jej zyczenie, Sienkiewicz spalil ruska budke pod ambasada.

A od 2 lat zadnych dymow. W zeszlym roku zadnego aresztowania. Widzisz neuron, tak jak ci tlumaczylem - faszyzm wiele ma twarzy i tych lewackich debili teraz trzeba bac sie najbardziej (wygoogluj sobie lewicowe protesty we francji czy niemczech w ostatnich 2 latach)

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 07-07-2017 16:52 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2017-07-07 16:47:29 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Pewnie jutro niemieckie gazety beda pisac o braku demokracji w pl a tluki z PO beda glisno przyklaskiwac i dodawac skromnie ze ma to znamiona faszyzmu...
Jezeli nie zdrajcy to jak ich nazwac? Przecuez to sa nawolywania do wojny domowej jak pis byl w opizycji to ich wyborcy mieli mordy na klodke ewentualnie jakis protest w obronie radia maryja raz na ruski rok
A te dziady caly czas robia kociol :

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2017-07-08 13:11:41 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Ale jaja 200 policjantow rannych w niemczech splondrowane sklepy wraki aut niezla dzicz

A u nas dzisiaj protest onr-u ludzie chodza jak jakies slimaki machaja leniwie flagami atmosfera jakas senna oczywiscie w poniedzialek wyjda poslowie PO i nowoczesnej i beda nawijac o potrzebie delegaluzacji onr-u stawiajac Polske w roli totalitarnego panstwa a za wzor naszych sasiadow niemcow :)

Oprocz tych scen jak z wojny domowej rzucilo mi sie cos jeszcze w oczy wiekszosc z tych protestujacych w niemczech miala rozowe plecaki jakies teczowe flagi... I to sa ci ludzie wlasnie ktorzy chca tolerancji dla siebie zwuazkow homoseksualnych adopcji dzieci a jak robia protest to wyglada jak po przejsciu toronada : )

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 08-07-2017 13:14 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2017-07-08 16:43:53 (8 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Niemieckie lewaki palac Hamburg zawstydzili polskich faszystow, ktorym nawet spalenie malej budki przy ambasadzie musial zorganizowac minister.

(pozyczone)

Do góry stronyOffline

zuczek2246

Post #7 Ocena: 0

2017-07-08 22:43:14 (8 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

*THUMBS UP*
Cytat:

2017-07-07 05:20:20, Jurny_Jurek napisał(a):
,,Elo ziomki. Polska to katolicki kraj o wielowiekowej tradycji. Pasuje mi to bo sam jestem prezbiterianinem i podobnie jak Wołodia i Erdogan wiem jaką rolę w budowie i trzymaniu państwa w całości odgrywa religia, a wy macie know how i mam nadzieję, że nie zapomnieliście jak go używać.

Znajdujecie się pomiędzy dwoma wrogimi krajami. Sami sobie z nimi nie dacie rady, ani agenturalnie, ani militarnie Jakbyście nie kombinowali zawsze będziecie za słabi. Powoli stajecie się poważnym graczem w regionie, potrzebującym wsparcia technologicznego i militarnego, by móc się dalej rozwijać i nie dać się zabić sąsiadom.

Jeśli będzie Was stać na naszą broń, i siły bojowe, z chęcią wam je udostępnimy, za odpowiednią opłatą. Tak, za hajs. Za darmo to nawet w mordę dostać nie można, i czas wyrosnąć z bajek o ideałach sierpnia. Waszą sprawą jest, czy pójdziecie po rozum do głowy i usamodzielnicie się w czym Wam pomogę, i będzie Was stać na bycie partnerami, czy też dalej będziecie sądzić, że polityka to coś innego niż interesy i do usranej śmierci będziecie państwem tymczasowym.

Przemyślcie to, a ja wpadnę za parę lat zobaczyć co z tą ofertą zrobiliście. Doradcy mówią mi, że u Was kończy się zwykle na gadaniu, ale mam jakąś tam wiarę w rozum i godność człowieka, wiec myślę że dacie radę.

Tymczasem zmykam spotkać się z gośćmi którzy mnie niemiłosierne wkurwiają, sądząc, że bez moje kasy pociągną dłużej niż dekadę, a których miejsce moglibyście zająć. Wasz wybór.

No chyba, że jesteście kretynami którzy sądzą, że wpadłem do was żeby sprzedać łzawe historyjki o waszych powstaniach i będziecie się tym nacierać, miast zabrać do roboty. Wtedy sorry, ale oko mi nie mrugnie, jak przyjdzie Was znów przehandlować z Ruskimi i Niemcami. Paniali?

Donald. Tak, ten gość ze śmieszną fryzurą.

[Zapis przemówienia Dolanda Trumpa.Warszawa. 06.07
2017]".

To na wypadek gdyby ktos nie rozumial jezyka dyplomacji a zwlaszcza samej dyplomacji.
*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP* Brawo Jurny .

Przetłumaczone na nasze , czyli polskie :)

Co do Hamburga i moje zdanie ...

Tak to będzie wyglądało ... Przyszłość ZACHODNIEJ EUROPY zaprogramowanej przez GLOBALISTÓW pod nadzorem SyJONISTÓW , czyli spekulantów i bankierów takchi jak : SOROS i ROTSCHILD ów... rodzinka

Makrelowa plus Macron ( płoteczki ) = GLOBALIŚCI i przyjeżdzają do Hamburga pewnie nie turyści i co ... ?

Manifestują i terroryzują całe miasto raniąc 200 policjantów z jakich powodów ???

BO w Hamburgu są Putin , Trump , Erdogan ...

TO SĄ GLOBALIŚCI CZY NACJONALIŚCI ???

A CI LUDZIE jeżeli można tak ich nazwać
mówią , że są ANTY GLOBALISTAMI ???

Globiści = Makrela , Macron
NAcjopnaliści - Trump , Erdogan , Kaczyński itd ..

Jeżeli są ANTY GLOBALISTAMI , a taką zadymę zorganizowali , bo byli w Niemczech Putin , Erdogan czy Trump to coś tutaj jest nie tak ??????????????????

To Trump i ekipa są globalistami , czy te protestujące dzieci kwiatów dostały kasę , żeby robić zadymę ??? i kołówrotek w głowie ludzi???

Deuschland - manipulacja , żadna demokracja !!!

[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 08-07-2017 23:07 ]

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #8 Ocena: 0

2017-07-08 23:14:01 (8 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Tak, to interesująca koncepcja.
Natomiast czy szanowny przedmówca jest zdenerwowany, czy pijany?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

zuczek2246

Post #9 Ocena: 0

2017-07-08 23:30:59 (8 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Cytat:

2017-07-08 23:14:01, stanislawski napisał(a):
Tak, to interesująca koncepcja.
Natomiast czy szanowny przedmówca jest zdenerwowany, czy pijany?

Czytać nie umiesz GW ?

Protesty , gdzie zranionych było 200 policjantów niemieckich i pełno szkód w sklepach , marketach miały być przeciwko ANTY GLOBALISTOM !!!!

A kto chce Globalizacji Świata?

Trump , Putin czy Erdogan ???

A dzieci kwiatów przyszły przeciwko nim protestować , a w mediach gadano o antyglobalistach...

To kto nim jest ???

Merkel z MAcronem chcących zmiksować Europę z muzułmanami , czy tamci panowie nie chcący multi kulti ...

Ogarnij się Stanislawski ...

Czytaj ze zrozumieniem !

I jeszcze jedna sprawa ...

Coś sugerujesz , tak jak te wypociny z GóW... twojego nie polskiego ...

Lewica może jechać i pisać , że ktoś jest taki i owaki , ale ...

Jak ja bym to napisał ...

to byłby ksenofobizm , rasizm i wymyślanie ...

[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 08-07-2017 23:46 ]

Do góry stronyOffline

keramczak

Post #10 Ocena: 0

2017-07-08 23:48:37 (8 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Jak czytam To to prezydent Trump mi coraz bardziej pasuje.
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 1140 z 2047 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1139 | 1140 | 1141 ... 2045 | 2046 | 2047 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,