Nie sadzilam, ze kiedys to napisze, a jednak napisalam. UK wychodzi z tego gowna, Grecja jest bankrutem, Wlochy i Hiszpania sa wylegarnia bezrobocia, kanclerz Merkel postradala zmysly i kobieta chce przesiedlac Afryke do EUROPY. Do tego wszystkiego we Francji nie ma miesiaca bez krwawego zamachu, a Federica Mogherini placze, premier Szwecji (nie pamietam nazwiska) placze ... Ludzie ewakuujjmy sie poki pora z tego domu wariatow!!!
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
Nie sadzilam, ze kiedys to napisze, a jednak napisalam. UK wychodzi z tego gowna, Grecja jest bankrutem, Wlochy i Hiszpania sa wylegarnia bezrobocia, kanclerz Merkel postradala zmysly i kobieta chce przesiedlac Afryke do EUROPY. Do tego wszystkiego we Francji nie ma miesiaca bez krwawego zamachu, a Federica Mogherini placze, premier Szwecji (nie pamietam nazwiska) placze ... Ludzie ewakuujjmy sie poki pora z tego domu wariatow!!!
2017-07-06 00:12:59, SweetLiar napisał(a): Nie sadzilam, ze kiedys to napisze, a jednak napisalam. UK wychodzi z tego gowna, Grecja jest bankrutem, Wlochy i Hiszpania sa wylegarnia bezrobocia, kanclerz Merkel postradala zmysly i kobieta chce przesiedlac Afryke do EUROPY. Do tego wszystkiego we Francji nie ma miesiaca bez krwawego zamachu, a Federica Mogherini placze, premier Szwecji (nie pamietam nazwiska) placze ... Ludzie ewakuujjmy sie poki pora z tego domu wariatow!!!
A nie mówiłem, że Korwin ma rację?
Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. -
Baptiste Beaulieu
2017-07-06 00:12:59, SweetLiar napisał(a): Nie sadzilam, ze kiedys to napisze, a jednak napisalam. UK wychodzi z tego gowna, Grecja jest bankrutem, Wlochy i Hiszpania sa wylegarnia bezrobocia, kanclerz Merkel postradala zmysly i kobieta chce przesiedlac Afryke do EUROPY. Do tego wszystkiego we Francji nie ma miesiaca bez krwawego zamachu, a Federica Mogherini placze, premier Szwecji (nie pamietam nazwiska) placze ... Ludzie ewakuujjmy sie poki pora z tego domu wariatow!!!
A nie mówiłem, że Korwin ma rację?
To nieistotne co powiedziałeś, ważne czy głosowałeś.
Rewelka, widzieliście Rosiewicza? Odkurzyli go na powitanie Trumpa. "Mówią o mnie polski Fred Astaire" śpiewa w TVP " Trumping and jumping. I'm Trendy Andy. Sing and jump, sing and jump! Sing all together for Donald Trump".
Szokujące.
Mówiłem o prawdziwej lewicy: nieskrępowany dostęp do skrobania, 100% podatek dla najbogatszych, refugees welcome, skandaliczne sałatki Pawłowicz, PiS to naziści a Kaczyński to Wujek Samo Zło i tego typu klimaty.
Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. -
Baptiste Beaulieu
Mogłem obejrzeć całe przemówienie Trumpa i co by nie mówić o prezydencie USA , to ZONKA mają MdM - nie Materna do Manna , a Makrela do Macrona ...
Trump załatwił deal z Polską , sprzedał nam ich uzbrojenie , gaz za wyższą cenę , a Polacy pójdą na to , żeby mieć " sojusznika" ? , który jak trzeba będzie to pokaże pięść Niemcom czy Francji , ale cały czas nie jestem przekonany do żadnej opcji ...