Chyba przeczytali mojego posta i się przestraszyli
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 1122 z 2073 |
|
---|---|
SweetLiar | Post #1 Ocena: 0 2017-05-22 23:24:52 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Się wycofali z "propozycji"
Chyba przeczytali mojego posta i się przestraszyli ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
nEUROn | Post #2 Ocena: 0 2017-05-23 10:50:23 (8 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
W wywiadzie dla "Naszego Dziennika" minister Macierewicz zapowiedział, że "musimy też zmienić podejście do obrony Bałtyku z położeniem większego akcentu na okręty podwodne, które muszą być wyposażone nie tylko w elementy obronne, ale także samoloty i środki odstraszania. Ich działanie będzie zintegrowane z walką minową, działaniem rakietowej obrony wybrzeża i lotnictwem".
Nie wiem czy f16 sie zmieszcza? MON zmienia znowu koncepcje modernizacji. Teraz najwazniesze beda smiglowce szturmowe. Czy to ma byc tez pierwsze dla OT? |
valis0 | Post #3 Ocena: 0 2017-05-23 20:48:57 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 24-03-2017 Skąd: Birmingham |
Z niemieckich mediów. Drenaż mózgów odcinek 1011.
"Sondaż Kantar Public dla TVP: 35 proc. poparcia dla PiS, 21 proc. dla PO" Zapomnieli dodać tvpis. "Fakt24. Lepper chciał przed śmiercią spotkać się z Kaczyńskim" Dla odmiany, ja przed śmiercią chciałbym spotkać się z moimi dziećmi, wnuczkami. "Media. Bartłomiej Misiewicz ma nową pracę". Ze szczególnym naciskiem na media ![]() Swoją drogą chłopak zdecydowanie powinien wyjechać na zmywak, bo w Polsce ma już pozamiatane. No i już bez cytatu ... LEWANDOWOWSKI, i niemiecka bundesliga ![]() |
Googhaz | Post #4 Ocena: 0 2017-05-24 07:36:49 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-02-2016 Skąd: Już Polandia |
Myślałem, że w Nowoczesnej nie ma nikogo głupszego niż Petru. Po ostatniej konwencji myślę, że dobrał sobie ludzi podobnych intelektualnie.
(to nie fejk, to prawdziwe zdjęcie ![]() Hasło konwencji: Cała naprzód. ![]() Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. -
Baptiste Beaulieu
|
valis0 | Post #5 Ocena: 0 2017-05-24 10:04:12 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 24-03-2017 Skąd: Birmingham |
Raczej tonący okręt ...
|
|
|
Googhaz | Post #6 Ocena: 0 2017-05-24 13:14:20 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-02-2016 Skąd: Już Polandia |
Nie chce mi się teraz grzebać w postach naszych forumowych ekonomistów piszących o końcu świata dla Polski po spadającym ratingu, jak to inwestycje wyhamowują bo nikt nie chce ryzykować w takim dziwnym kraju. Kiedyś je odszukam to się pośmiejemy, Tymczasem:
Niszczenie Polski przez PiS cd. Po raz pierwszy od 2008 r. w pierwszej piątce najpopularniejszych europejskich kierunków dla inwestorów zagranicznych znalazła się Polska. Nowe miejsca pracy Drugie miejsce w całej Europie i pierwsze w regionie zajęła Polska, w której na nowe BIZ przypada 22 tys. stanowisk pracy Raport EY potwierdza silną pozycję Polski na inwestycyjnej mapie Europy, nie tylko naszego regionu. W 2016 r. w naszym kraju ogłoszono 256 nowych projektów BIZ. To wzrost o 21 proc. z 211 projektów rok wcześniej. Na te inwestycje przypada w Polsce co najmniej 22 tys. miejsc pracy (wzrost o 12 proc. z 19 651 w 2015 r.) W obu kategoriach okazaliśmy się niekwestionowanym liderem Europy Środkowo-Wschodniej. Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. -
Baptiste Beaulieu
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2017-05-24 13:26:01 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
No niby tak ale co z naprawde waznymi sprawani dla Polski jak karakale I festiwal w opolu ; D
Takie wiesci... w platformie znowu dzisiaj same smutne miny beda |
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2017-05-24 16:01:29 (8 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
A to hiPOkryzja w najlepszym wydaniu. Szkoda, ze pamiec niektorych nie siega dalej do wyborow w 2015r:
,,1. Po zajściach na Marszu Niepodległości, poseł PiS - Jarosław Zieliński obarczał odpowiedzialnością za te wydarzenia ministra Sienkiewicza z PO. Ludzie z PO odrzucali te zarzuty, twierdząc że minister nie odpowiada za wszystkie działania szeregowych policjantów. 2. Po śmierci Igora Stachowiaka na komisariacie posłowie PO obarczają odpowiedzialnością za te wydarzenia ministra Błaszczaka i wiceministra Zielińskiego. Tego samego, który atakował Sienkiewicza kilka lat temu. Ludzie PiS dziś odpierają te zarzuty, twierdząc że minister nie odpowiada za wszystkie działania szeregowych policjantów. Karma is a bitch. A czy nie można zwyczajnie stosować wobec siebie tych samych standardów co wobec przeciwników?" HiPOkryci od razu zadali glow Ziobry i Blaszczaka (dobrze, ze nue Blaszczykowskiego). Ilu ludzi zostalo skatowanych przez policje w latach 2007- 2015? I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #9 Ocena: 0 2017-05-24 21:14:45 (8 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Alez o co ci chodzi z tym incydentem? To nie byl zamach, zamach to byl na Komorowskiego!
BTW: Tak dzialaja media, ktore w zaleznosci jak chca umniejszyc lub wyolbrzymic wage problemu, manipuluja odbiorcami. To do tych, co zyja przekazem informacyjnym i powtarzaja onety od grudnia 2015. A mogli nie porzucac krucjaty przeciwko islamizacji... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moglbym tak caly dzien ale co to zmieni? Generalicja i tak wie swoje... I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
ie2ox4-2b | Post #10 Ocena: -2 2017-05-24 21:29:57 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-08-2016 Skąd: Oxford |
Cytat: 2017-05-24 21:14:45, Jurny_Jurek napisał(a): Alez o co ci chodzi z tym incydentem? To nie byl zamach, zamach to byl na Komorowskiego! (...) Moglbym tak caly dzien ale co to zmieni? Generalicja i tak wie swoje... Jestem pewny, że z tym, że wiedzą swoje, to przesadziłeś. Na przesadzanie już za późno. Oni wiedzą co im zakodowano. |