MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Polską? Będzie gdzie kiedyś wrócić?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1119 z 2073 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1118 | 1119 | 1120 ... 2071 | 2072 | 2073 ] - Skocz do strony

Str 1119 z 2073

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nEUROn

Post #1 Ocena: 0

2017-05-19 14:54:32 (8 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

Piszesz tak jak bys nie czytal portali zwolennikow pisu. Raczej znaku pokoju tam przeciwnikom nie przekazuja.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2017-05-19 15:03:42 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Pisalem o osobach ktote chca pozostac neutralne nie o przeciwnikach

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #3 Ocena: 0

2017-05-19 15:38:09 (8 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

A tu takie coś po krytyce Tuska.
Szczepan Twardoch
"Ponieważ żyjemy w dzikim kraju, mój ostatni liścik do premiera Tuska spotkał się z odzewem różnych dziwnych i prorządowych dziennikarzy i jeszcze bardziej szemranych polityków, którzy jak to w Polsce bywa natychmiast zapomnieli, że jeszcze wczoraj byłem separatystą i folksdojczem na pasku i za srebrniki, a ostatnio nawet satanistą (Aleksandra Waliszewska, dzięki!) i zaczęli mi na dodatek składać różne dziwne propozycje. Na wszelki wypadek odpowiadam im więc wszystkim zbiorowo i od serca: wypierdalać.
Dziękuję za uwagę."

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2017-05-20 07:00:38 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Oho ale przepowiedzialem z tym walcem...
Biedna marylcia wycofala sie z opola powod polityczny skandal I dramat rodzinny
"nie tak wyobrazalam sobie swoje 50lecie" I jeszcze przeprosila artystow ktorzy po niej jechali niezle zmieszanie z blotem
Ciekawe Na kogo zaglosuje maryla w kolejnych wyborach ale tak naprawde nue mowiac nikomu po cichaczu mam wrazenie ze PIs Na tym skorzysta ; )
Tak zeby wielcy koledzy artysci sie nie dowiedzieli tacy jak zebrowski ktory kupuje ciagnik za pare set tysiecy zl zeby udawac rolnika I nie placic zusu...
Pozniej w wywiadach zala sie ze Beda mieli 4stowku emerytury

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #5 Ocena: 0

2017-05-20 07:58:09 (8 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Nie cuduj.
Nie ma czarnej listy?
Dr. Misio dostal bana od tvpis.

Zostanie pajac Pietrzak i moze dla ratowania dokoptuja Rewinskiego.

Ja bym sie nie martwil ciagnikiem a ustawionym przetargiem na samoloty.
Ci co odpadli maga zadac teraz odszkodowania.
A zapomnialem ze wyrok jest nieprawomocny a jeszcze moze zdaza sie odwolac do sadu najwyzszego po nocnej zmianie prezes.
Juz w TK dobrano dublerow sedziow orzekajacych.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2017-05-20 16:37:08 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Pietrzak pajacem? Zabawne kiedy wlasnie ty to piszesz

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2017-05-20 17:37:36 (8 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2017-05-20 16:37:08, cris82 napisał(a):

Przeciez general bezbroni na emigracji juz dawno przekroczyl granice smiesznosci. Juz nie chodzi o to, ze chcial tatuowac feministki czarnymi penisami na czolach, niczym polska wersja asystenta Breivika i czolowy rasista z onru. Przy weekendowym rozluznieniu, gdy wracaja wspomnienia o capstrzyku oglaszanym przez oficera politycznego, nasz wyciorowy potrafi obrazic kazdego, kto nie broni pulkownika Mazguly, przyjaciela rodziny z czasow wspolnych wyjazdow do szkoly KGB na Bialorusi.

I wiecie co jest najlepsze? Ten nasz zaslepiony nienawiscia do pisu, muzulmanow czy feministek komandos przez 8 lat snu zimowego ominal niektore fakty. PiS jest be bo ekspresowo awansowal majora na generala. A po to nie. Komorowski na generala awansowal podporucznika. W 2015. Ksiedza.

,,W jego opinii minister Tomasz Siemoniak, na wniosek którego został przyjęty awans księdza biskupa, miał wystarczające przesłanki, aby mianować go generałem brygady"

Siemoniak awansuje podporucznika po kilkudniowym szkoleniu, bezposrednio na generala brygady. Awans klepie prezydent Komorowski. Wszystko dzieje sie w 2015r. Czy nasz forumowy specnazista z forumowym misiewiczem cos wspomnieli? Wyrazili oburzenie? Wylali troche zolci na rzad, ktory dobrze robi kosciolowi?

Nieee, rasowi hipokryci byli wtedy zbyt zajeci szczekaniem na nowego prezydenta. A dzisiaj to juz tylko pis jest zdolny...
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #8 Ocena: 0

2017-05-20 18:44:47 (8 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Wielu ludzi za PRL miało klase.
Mogli pozostać przy tym co osiągnęli wtedy.
Tak Pietrzak obecnie jest pajacem.
Kiedyś coś znaczył teraz zero jeśli chodzi o zachowania i dowcip.

Cytat:

2017-05-20 17:37:36, Jurny_Jurek napisał(a):
Cytat:

2017-05-20 16:37:08, cris82 napisał(a):

Przeciez general bezbroni na emigracji juz dawno przekroczyl granice smiesznosci. Juz nie chodzi o to, ze chcial tatuowac feministki czarnymi penisami na czolach, niczym polska wersja asystenta Breivika i czolowy rasista z onru. Przy weekendowym rozluznieniu, gdy wracaja wspomnienia o capstrzyku oglaszanym przez oficera politycznego, nasz wyciorowy potrafi obrazic kazdego, kto nie broni pulkownika Mazguly, przyjaciela rodziny z czasow wspolnych wyjazdow do szkoly KGB na Bialorusi.

I wiecie co jest najlepsze? Ten nasz zaslepiony nienawiscia do pisu, muzulmanow czy feministek komandos przez 8 lat snu zimowego ominal niektore fakty. PiS jest be bo ekspresowo awansowal majora na generala. A po to nie. Komorowski na generala awansowal podporucznika. W 2015. Ksiedza.

,,W jego opinii minister Tomasz Siemoniak, na wniosek którego został przyjęty awans księdza biskupa, miał wystarczające przesłanki, aby mianować go generałem brygady"

Siemoniak awansuje podporucznika po kilkudniowym szkoleniu, bezposrednio na generala brygady. Awans klepie prezydent Komorowski. Wszystko dzieje sie w 2015r. Czy nasz forumowy specnazista z forumowym misiewiczem cos wspomnieli? Wyrazili oburzenie? Wylali troche zolci na rzad, ktory dobrze robi kosciolowi?

Nieee, rasowi hipokryci byli wtedy zbyt zajeci szczekaniem na nowego prezydenta. A dzisiaj to juz tylko pis jest zdolny...

A pisałem , nawet w ostatnich postach przypomniałem.

[ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 20-05-2017 18:46 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2017-05-20 18:50:25 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Wlasnie zachiwanie I dowcip to jego najwieksze atuty z naciskiem Na zachowanie I charakter ale dlaczego ty go nie trawisz to ja dobrze wiem ; )))

On tez moglby cos powiedziec o banie w tv za czasow po

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #10 Ocena: 0

2017-05-20 19:09:27 (8 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Kiedyś na początku też był pieszczochem systemu.
A tu taki komentarz nawet dwa:

W tamtych czasach walki z wrogiem klasowym i narodowym nabrał pewności że chamstwo popłaca.Jego nieszczęściem byli liberałowie których nijak do chamstwa zaliczyć nie można stąd pod liberałami jego gwiazda zgasła.Teraz znowu może.

Tak na podsumowanie:
Rozgłośnia radiowa. Prowadzący wesoło do słuchacza:
- Nagrodą, którą pan zdobywa są dwa bilety na koncert Jana Pietrzaka. Przepis mnie jednak obliguje do zadania panu pytania. A więc: ile jest 2 plus 2.
Słuchacz bez zastanowienia: - W tej sytuacji odpowiadam: siedem!

Do góry stronyOffline

Strona 1119 z 2073 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1118 | 1119 | 1120 ... 2071 | 2072 | 2073 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,