Str 1107 z 2076 |
|
---|---|
valis0 | Post #1 Ocena: 0 2017-05-08 12:39:14 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 24-03-2017 Skąd: Birmingham |
"PO daje Ziobrze 48 godzin na wszczęcie śledztwa przeciw Macierewiczowi".
Jasne. A ja im daje ostatnią szansę na postawienie her tuska z towarzyszem rzeplińskim przed TS za kradzież moich pieniędzy z OFE |
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2017-05-08 17:32:56 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
korwin ma wyplacic 20k odszkodowania boniemu za spoliczkowanie....
czytam sobie ten tekst na gw i pod spodem same komentarze w stylu ze 50k to powinno byc minimum ktore korwin powinien zaplacic kto je pisze ja sie pytam? czy ktos z milosnikow gw wie co to znaczy honor zasady? boni ktory podpisal lojalke ze sluzbami bezpieczenstwa wie jak oznajmil na twiterze: "Nie chodzi o karę tylko o zasady. Zasady wygrały" ; D szybko skomentowal boni niech mnie ktos poprawi jesli sie myle ale nigdzie tam nie doczytalem ze sume ta ma zamiar przelac na cele charytatywne co w takich sprawach jest dobrym obyczajem najwidoczniej boni uwaza ze 20tys zl mu sie nalezy za tego liscia w zaklamany pozbawiony zasad leb... |
Kanonier30 | Post #3 Ocena: 0 2017-05-08 18:17:25 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Trochę zejdę z tematu, ale obejrzałem fragment wypowiedzi polskich "politykierów", w tym popisy Jegomościa Migalskiego przy akompaniamencie Pana z PO, którego imienia nie wspomnę.
Otóż Panowie bardzo się trudzili, aby udowodnić, że w Wielkiej Brytani nastąpi tak znaczne pogorszenie standardów życia (w tym utrudnień związanych z pracą itd.), że przysłowiowy milion Polaków powróci na Ojczyzny łono. Zmuszonych. Pan Miglaski z kolegą z PO chyba się z fallusami na głowy zamienili, że ktokolwiek mnie (ale też myślę sporą grupę Polaków w UK) zmusi do powrotu. Co za kretyńska dywagacja. Czy my nie mamy prawa do decydowania o własnym losie? Czy paszport RP daje "politykierom" znad Wisły wyznaczanie mi lokacji... ? To dla mnie tylko dodatkowa okoliczność, aby trzymać się daleko od Polski. Jak w innym wątku napisałem...szybciej do Gujany wyjadę. Lata mijają, a Rzeczpospolita nadal niczym z filmów "Miś" czy "Alternatywy 4". Oprócz pełniejszych pułek w sklepach ...mentalność nadal ta sama. |
valis0 | Post #4 Ocena: 0 2017-05-08 18:24:49 (8 lat temu) |
A propos tych szmstławców typu gw, niusłiki, czy też niemieckich portali typu onet czy wp.
Przychodzi stado jeleni na poranną odprawę z team leaderem johanem shulzem i dowiaduje się o czym ma dzisiaj pisać. Mają być jednocześnie publicystami, moderatorami i pseudo użytkownikami. No drenaż mózgów ma się w najlepsze. Na ten przykład na marszu wolności wg. tych szmatławców było 100 tys. luda, wg. Policji dwadzieścia kilka ![]() |
Googhaz | Post #5 Ocena: 0 2017-05-08 18:32:54 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-02-2016 Skąd: Już Polandia |
Cytat: 2017-05-08 18:17:25, Kanonier30 napisał(a): Trochę zejdę z tematu, ale obejrzałem fragment wypowiedzi polskich "politykierów", w tym popisy Jegomościa Migalskiego przy akompaniamencie Pana z PO, którego imienia nie wspomnę. Otóż Panowie bardzo się trudzili, aby udowodnić, że w Wielkiej Brytani nastąpi tak znaczne pogorszenie standardów życia (w tym utrudnień związanych z pracą itd.), że przysłowiowy milion Polaków powróci na Ojczyzny łono. Zmuszonych. Pan Miglaski z kolegą z PO chyba się z fallusami na głowy zamienili, że ktokolwiek mnie (ale też myślę sporą grupę Polaków w UK) zmusi do powrotu. Co za kretyńska dywagacja. Czy my nie mamy prawa do decydowania o własnym losie? Czy paszport RP daje "politykierom" znad Wisły wyznaczanie mi lokacji... ? To dla mnie tylko dodatkowa okoliczność, aby trzymać się daleko od Polski. Jak w innym wątku napisałem...szybciej do Gujany wyjadę. Lata mijają, a Rzeczpospolita nadal niczym z filmów "Miś" czy "Alternatywy 4". Oprócz pełniejszych pułek w sklepach ...mentalność nadal ta sama. Nie widziałem programu ale sugerując się twoim opisem nie wiem, w którym miejscu ci politykierzy zmuszają kogokolwiek do powrotu albo wyznaczają kierunek wyjazdu? Jeżeli faktycznie sytuacja prawna czy ekonomiczna by się w UK pogorszyła to nie trzeba długo się zastanawiać żeby dojść do wniosku, że oprócz części osób, które pewnie pojechałyby do Niemiec, Szwecji czy Gujany, większość wróciłaby do kraju bo mało osób zna inny język, nie każdy wyobraża sobie życie w kraju bez znajomości miejscowego języka i w końcu nie każdy nienawidzi Polski i traktuje ją jak miejsce niezdatne do życia a do UK wyjechali w celach zarobkowych a nie z powodu miłości do Anglików. [ Ostatnio edytowany przez: Googhaz 08-05-2017 18:53 ] Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. -
Baptiste Beaulieu
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2017-05-09 04:30:22 (8 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Odbyl sie milionowy marsz wolnosci w liczbie 10-tys mimo, ze psl zwozil za darmo kogo sie dalo a po grozbami zmuszala swoich czlonkow do obecnosci.
Wyszli tez koledzy neurona czyli wrogowie smiertelni Antoniego Macierewicza z wsi, sb i departamentu IV do walki z kosciolem. W nute ruskiej katiuszy spiewali o potrzebie zatrzymania nienawisci, hue hue hue. Ludzie co po piwnicach katowali opozycje chca milosci w postaci wysokich emerytur. Rodzina Radia TokFm ![]() O tym na obiadkach kadry pamietajacej wspolne manewry ukladu warszawskiego w kazachstanie sie nie mowi. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #7 Ocena: 0 2017-05-09 07:22:04 (8 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
10 tysięcy to dla tych co lubią zakłamywać rzeczywistość.
Co do przepłaconych caracali . Wcześniej rzucono dla deficytowych intelektualnie zakup Brazylii i porównywali z naszym zamówieniem. Teraz nikt nie krzyczy w tym stylu że przecież nowy samochód dla budynia który chcą kopić to nie koszt 2baniek tylko w salonie chodzą po kilka setek. Ty też załapałeś się na info o cenie czy to takie odwrócenie uwagi od siana jakie robi twój ulubieniec. Ciekawe jak to będzie z certyfikatami bezpieczeństwa? Najnowszy sprzęt ma iść dla partyzantki a chłopaki w pierwszej lini będą mieli zmiany i jeden będzie miał karabin a drugi naboje. Bo Antek lubi patos i mitomanie. |
Googhaz | Post #8 Ocena: 0 2017-05-09 09:05:11 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-02-2016 Skąd: Już Polandia |
Cytat: 2017-05-09 07:22:04, nEUROn napisał(a): Najnowszy sprzęt ma iść dla partyzantki a chłopaki w pierwszej lini będą mieli zmiany i jeden będzie miał karabin a drugi naboje... ... powiedział wujek wycierając z bujnego wąsa ostatni makaron z babcinego rosołku a całą izbę przeszył rubaszny śmiech. Jak my lubimy te nasze rodzinne niedzielne obiadki. Tradycja sięgająca czasów Ludowego Wojska Polskiego. Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. -
Baptiste Beaulieu
|
valis0 | Post #9 Ocena: 0 2017-05-09 09:18:51 (8 lat temu) |
"Czystka w skarbówce. Resort finansów jednak uspokaja".
Stara kadra trzęsie portkami ![]() Teraz ludzie po znajomościach będą zatrudniani. Ale wcześniej oczywiście nie. Szczyt hipokryzji. Ale żeby nie było że PIS nie wali baboli to proszę. "Prezydent podpisał ustawę dot. skuteczniejszego egzekwowania alimentów". Przepis miał uderzyć w cwaniaków typu kijowski, a tak naprawdę uderzy w zwykłych ojców. A wystarczyło skonsultować przyszłe zapisy ze Stowarzyszeniem Obrony Praw Ojca ... np. |
nEUROn | Post #10 Ocena: 0 2017-05-09 09:43:22 (8 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Cytat: Cytat: 2017-05-09 09:05:11, Googhaz napisał(a): Cytat: 2017-05-09 07:22:04, nEUROn napisał(a): Najnowszy sprzęt ma iść dla partyzantki a chłopaki w pierwszej lini będą mieli zmiany i jeden będzie miał karabin a drugi naboje... ... powiedział wujek wycierając z bujnego wąsa ostatni makaron z babcinego rosołku a całą izbę przeszył rubaszny śmiech. Jak my lubimy te nasze rodzinne niedzielne obiadki. Tradycja sięgająca czasów Ludowego Wojska Polskiego. Za to ty to taki rubaszny czesio. Jak by co to LWP tez w[/LIST]yzwalalo Polske i ludzie oddawali zycie nie za system a za kraj. Nie kazdy mial mozliwosc uciec w 39 a inni byli jeszcze dziecmi wtedy. Sama partyzantka AK wojny by nie wygrala. Chociaz teraz tak mysli zalozyciel pomaranczowych beretow. A widac to po jego postepowaniu. Dodac trzeba ze w tym roku modernizacja wojska padla na pysk. Anulowano jedyny przetarg ktory byl konczony a reszta to w fazie pogadamy zobaczymy. Jedynie zostaly zakupu specjalne ktore jada po bandzie prawa. Na obiadkach wiecej jest rozmowy merytorycznej bo ludzie w zawodzie niz ty wypociles przez cale swoje zycie tekstow na ten temat. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 09-05-2017 09:55 ] |