Str 13 z 32 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-09-27 20:17:31 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2012-09-27 20:20:46 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #3 Ocena: 0 2012-09-27 20:27:20 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-09-27 20:17:31, united4ever napisał(a): Cytat: 2012-09-27 20:08:38, znowu-ciupek napisał(a): A ja Wam powiem jedno... Wy sobie tu zaraz oczy powydrapujecie kto lepszy Jaro czy "jabajbaj" A prawda jest taka że jeden i drugi widząc Was przyierających głodem by nawet na Was uwagi nie zwrócił.Jeden i drugi wart tyle samo...Do trzydziestego miejsca po przecinku ZERO. Gdyby tylko znalazł się sposób żeby przywalić dodatkowy podatek za posiadania polskiego obywatelstwa i nie dostali by wpr od Unii to bez wachania by to zrobili żeby tylko było więcej do podziału.Zresztą próbowali już sztuczek z podwójnym opodatkowaniem z akcyzą która de facto po wejściu PL do UE była nielegalna.Gdyby nikt nad nimi bata nie trzymał to rzygali byśmy na koniec roku podatkowego kolejne 20% do urzędu szabrowego. Legenda mówi że świnia to jedyne zwierze które nie peknie jak się za bardzo nażre.Tego się trzymają bez względu na przynależność polityczną i żarłyby bez opamiętania ile tylko by dało radę. Jestem zawzietym przeciwnikiem PISu,ale Na tych z PO po tym co robią patrzeć nie mogę. Czyli co ? Odpuscic sobie i przyjmowac wszystko jak leci i jeszcze sie usmiechac bo podobno wg Catcha Polska to kraj mlekiem i miodem plynacy ? A moze im wlasnie o to chodzi zeby najzwyczajniej ludzi zniechecic do polityki . Wtedy dopioero beda moglic walki krecic . Jakie poparcie mialo PO iki8edy wygralo wybory ? Czy to byla wiekszosc ? Nie , wiekszosc nawet nie raczyla sie wybrac na wybory . Gdyby ode mnie zależało to ci co tą Naszą Polske prze****lili dawno zastąpili by górników i ciulali w szybach o chlebie i wodzie. Ale wiadomo ze moja władza jest zerowa i nic im nie zrobię.Za to mój szacunek i poparcie dla nich jest na tym samym poziomie. Wskaż mi jednego kandydata na którego warto by było oddać głos,który zamiast patrzeć jak tu sie najszybciej nachapać(najlepiej nie dzieląc się z nikim) pomysli jak tu Ojczyzne wyciagnąć z tego gówna w które wpakowywali je poprzednicy i szło im to zajebiście.Takiego który powie...Najpierw należy sie obywatelom (bo bez nich nie ma gospodarki) a później rządzącym. Wtedy pojadę na wybory.do samej Polski się pofatyguje żeby oddać swój cenny głos.Póki co zaden z nich nie zasłuzył żebym swój cenny czas poswiecił na poparcie któregokolwiek z nich |
brookaciki12 | Post #4 Ocena: -1 2012-09-27 20:38:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-07-2011 Skąd: D |
A ja powiem tak, wstyd mi za tego małego kurdupla co go czasem przez przypadek w telewizji zobaczę jak klepie swoim sfaflunionym dziobem, ni to wygląda ni się zachować nie potrafi, wstyd że taki ktoś wsadza swoje małe łapki w politykę i ma coś do powiedzenia, coś co między innymi sprawiło że tutaj jestem dziś. Niektórzy jak te ślepoty myślą że Donald wszedł na łąkę pełną krowich placków zrobił kupę wielkości rodzynka i dopiero po tym zaczęło śmierdzieć dookoła.
PS: Dla mnie bzdurą jest siedzenie tutaj w UK i komentowanie polskiej sceny politycznej i wykłócanie się przez kogo śmierdzi na pastwisku, wierze że jeśli będzie tak jak jest do tej pory,(jak do władzy nie dopuszczą kociej mamy) to przynajmniej nasze wnuki będą miały czego szukać w Polsce. |
Post #5 Ocena: 0 2012-09-27 20:44:51 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2012-09-27 20:50:36 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Onieznajomy | Post #7 Ocena: 0 2012-09-27 20:52:13 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Cytat: 2012-09-27 20:27:20, znowu-ciupek napisał(a): Wskaż mi jednego kandydata na którego warto by było oddać głos,który zamiast patrzeć jak tu sie najszybciej nachapać(najlepiej nie dzieląc się z nikim) pomysli jak tu Ojczyzne wyciagnąć z tego gówna w które wpakowywali je poprzednicy... Wtedy pojadę na wybory.do samej Polski się pofatyguje żeby oddać swój cenny głos.Póki co zaden z nich nie zasłuzył żebym swój cenny czas poswiecił na poparcie któregokolwiek z nich I to jest problem z ktorym predzej czy pozniej przyjdzie sie nam zmierzyc. Ni bojmy narazic sie na smiesznosc nietypowym rozwiazaniem, nikt normalny nie bedzie sie smial, moze ktos ma jakis pomysl, moze jakis sprawdzony wzorzec z innego kraju? Napisalem kiedys ze Islandia niedawno zbankrutowala, a dzisiaj podnosza jej rattingi. Ktos podniosl ze nie sa w unii - nie sa bo niechca, tabela pokazuje jak widza to dzis islandczycy: pl.wikipedia.org/wiki/Stosunki_Islandii_z_Uni%C4%85_Europejsk%C4%85 Zmiany jakie tam sie dokonaly, nie sa po mysli premierom, politykom unijnym, czy bankowcom, w Unii bedzie musialo byc jeszcze o wiele gorze, zeby moglo byc lepiej nnka.wordpress.com/2012/02/03/piszcie-o-tym-co-sie-stalo-w-islandii-bo-media-o-tym-milcza/ |
Post #8 Ocena: 0 2012-09-27 21:28:01 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
wielkimar | Post #9 Ocena: 0 2012-09-27 21:34:07 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Onieznajomy- jedno mnie nurtuje, czemu chcąc dyskutować o naprawie Polskiej sceny politycznej zaczynasz od śmiesznych cyferek itd, gdy ktoś ci to wytknie piszesz, że "to nie tym miało być" . To w końcu o czym ty chcesz rozmawiać?.
Brokaciki ![]() A tak dla rozładowania to.......czas na EB ![]() [ Ostatnio edytowany przez: wielkimar 27-09-2012 21:36 ] |
landi | Post #10 Ocena: 0 2012-09-27 21:44:19 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-07-2007 |
tutaj jeden kolega próbuje coś zrobić, szuka poparcia - pomożecie!
♪ Zakopałem w moim ogrodzie, To co złe jest w moim narodzie ♪
|